Şimdi Ara

Hitachi 32hxs46 32' Uydu Alıcılı UsbMovie Full HD LED TV 799 tl (hb) 50 tl bonus (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
9.506
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Paralel ithalat urunu.Bu nedenle fiyat daha uygun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hitachi icin bir kac bilgi vereyim.Henuz tv teslim edilmedi kargoda beklemede yarin teslim edilecek.Almis oldugum site uzerinden tv montajini sorguladim, teknik servis yapacagi bilgisi verildi.Marka olarak hitachi dedigimde kimin ilgilenecegi noktasinda beni mail yoluyla bilgilendireceklerini soylediler.Gonderdikleri mailde vestel teknik servisin ilgilenecegi bilgisi verildi.Bunun uzerine vestel musteri hizmetleri ile irtibata gectim.Montajin ucret karsiliginda yapildigi belirtildi.Kendim montaj yapmam durumda ne oluyor soruma cevap olarak sevkiyat sirasinda olusmus hasarlar noktasinda garanti kapsaminda degerlendirilmeyecegi belirtildi.(kutuyu actigimda bir hasar var ise garanti kapsamina girmeyecek ben actigim icin)Montaj noktadinda fiyat vermediler teslimat yapildiginda yetkili servisin beni aramasi icin vestel musteri hizmetlerine bilgi verecem o zaman fiyat ortaya cikacaktir. (40tl tahmin ediyorum finlux icin bu fiyat istenmisti)

• Biss key girişi varmı?(uydu alıcısında)
  • hal33 H kullanıcısına yanıt
    çok kullanışlı bir biss key menüsü var hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

Orijinalden alıntı: soskay

quote:

http://www.hizlial.com/finlux-39fx6240f-39-inc-99-cm-usbmovie-uydu-alicili-full-hd-led-tv/10144704

100 TL Yapı Kredi Kodu, 30 TL BKM Express indirimi ile değerlendirilebilir.

Finlux tv lerde 40 tl montaj ücreti var diye biliyorum.40 inç den itibaren ücretsiz.Montajı yaptığınızda garanti kapsamı dışında kalıyor teknoloji marketin vermiş olduğu bilgi.

Montajı kendiniz yapabilirsiniz, fatura garanti belgesi yerine geçer. Hem Vestel hemde Hızlıal'dan teyit ettim, ayrıca kullanma kılavuzunda da yazıyor

Bu televizyonu kullanan var mı hediye olarak almayı düşünüyorum ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: yasar37

quote:

quote:

quote:

http://www.hizlial.com/finlux-39fx6240f-39-inc-99-cm-usbmovie-uydu-alicili-full-hd-led-tv/10144704

100 TL Yapı Kredi Kodu, 30 TL BKM Express indirimi ile değerlendirilebilir.

Finlux tv lerde 40 tl montaj ücreti var diye biliyorum.40 inç den itibaren ücretsiz.Montajı yaptığınızda garanti kapsamı dışında kalıyor teknoloji marketin vermiş olduğu bilgi.

Montajı kendiniz yapabilirsiniz, fatura garanti belgesi yerine geçer. Hem Vestel hemde Hızlıal'dan teyit ettim, ayrıca kullanma kılavuzunda da yazıyor

Bu televizyonu kullanan var mı hediye olarak almayı düşünüyorum ne dersiniz?

Başlıktaki mi yoksa Finlux mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sartech

arkadaşlar tv yi hepsiburada'dan sabah saat 10 gibi sipariş verdim 12 saat gibi bir sürede cihaz elime geçti ve hemen kurdum. açık söylemek gerekirse beklediğimden çok daha üstün çıktı
    3 x Hdmi
    2 x usb
    1 x vga
    1 x scart
    1 x uydu yayını için lnb girişi
    1 x karasal yayın için giriş
    kulaklık çıkışları ve sıkı durun ETHERNET girişi
    evet yanlış okumadınız ethernet girişi var internetteki özelliklerde yazmıyor ama cihaz smart tv özelliği barındırıyor.
    Kanal geçiş hızı yeterli
    Smart özelliği çok hızlı olmasa bile internette gezinmeye ve facebook twitter youtube gibi uygulamalar için yeterli
    Kurulumu çok basit
    Bu arada hb de yazmıyor ama görüntü yenileme hızı 100hz'dir.
    Ayrıca şu an hem 50 tl bonus ve 50 tl'de hediye çeki veriyor.

Hitachi 32hxs46 32' Uydu Alıcılı UsbMovie Full HD LED TV  799 tl (hb) 50 tl bonus Hitachi 32hxs46 32' Uydu Alıcılı UsbMovie Full HD LED TV  799 tl (hb) 50 tl bonus Hitachi 32hxs46 32' Uydu Alıcılı UsbMovie Full HD LED TV  799 tl (hb) 50 tl bonus

Merhaba;

garanti belgesinde ithalatçı firma ne yazıyor ?

• Ürün ithal değilki ithalatçı soruyorsunuz, Manisa'da üretiliyor tv vestel sadece Hitachi yazıyor.

• TV yi bugun teslim aldım servisi bekliyorum, (4 vida için) beklememdeki asıl gerekçe kutu açıldığında bir süpriz ile karşılaştığım da garanti kapsamında olması için. Kutu resmini ekliyorum özellikleri görebilirsiniz. İlave olarak danışma merkezi numarası 444 4 987.
     Hitachi 32hxs46 32' Uydu Alıcılı UsbMovie Full HD LED TV  799 tl (hb) 50 tl bonus
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Hocam finlux tv yi kullanan var mı memnun mu kullananlar acaba?
  • quote:

Hocam finlux tv yi kullanan var mı memnun mu kullananlar acaba?

Bizzat ben kullanıyorum, Hızlıal'dan indirimlerle 750 TL mâl ettim. Alalı aşşa yukarı 1 hafta oldu, ben gayet memnunum kesinlikle f/p ürünü(indirim çekleriyle alınan fiyatı )
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Tamm bnd alayim o zaman tesekkur ederim

• quote:

Tamm bnd alayim o zaman tesekkur ederim

Memnun kalmazsanız zaten iade edersiniz, kurulum için servisi çağırırsanız 40 TL ücret talep ediyorlar ki hiç gerek yok fatura garanti belgesi yerine geçiyor.
  • televizyonu alan arkadaşlar özelliklerinin gayet yeterli olduğunu söylemişler. benimde öyle çok fazla beklentim yok. Benim sorunum tv yi koyacağım eski gümüşlük tarzındaki yerin darlığı, oraya sığar mı diye merak ediyorum eğer sığarsa bende alacağım. O yüzden tv yi alan arkadaşlar tv nin kutusuz ölçülerini yükseklik ve genişlik olarak ölçüp yazabilirler mi? (yüksekliği yazarken ayağıda hesaplayıp -yani yerden yüksekliğini- yazarsanız sevinirim.)
  • callottemre C kullanıcısına yanıt
    Yukseklik 49.7 eni74,2cm .Tv henuz kuruldu gelen servis fiyat noktasinda cok iyi fiyat seklinde bilgi verdi

• quote:

Yukseklik 49.7 eni74,2cm .Tv henuz kuruldu gelen servis fiyat noktasinda cok iyi fiyat seklinde bilgi verdi

çok teşekkür ederim, tv neredeyse silme sığacak gibi; peki bu tarz tvlerde kendi uydu alıcısının kanal geçişleri genelde çok yavaş oluyor. hitachinin kanal geçiş hızı nasıl, birde yine kendi uydu alıcısında biss key girme menüsü var mı?
  • tv yi alan arkadaşlara soruyorum tv nin usb den mkv oynatma performansı nasıl altyazı, çift dil seçeneğinde sorun var mı vs?
  • 28 yada 29 inç full hd televizyon varmı şuan?
  • Aynı televizyonun 22" olanından 2 adet aldım. Ertesi gün teslim edildi.
    Kutuyu ben açtım. Kurulum yapılacak bişey yok zaten.

Ürün kesinlikle Samsung LG veya bir başka markaya benzemiyor. Malzeme kalitesi çok üst seviyede.
    Şöyle örnek vereyim. Samsung cep telefonunun plastik kasasıyla HTC nin alüminyum kasası arasındaki fark gibi kalite farkı var.
    Uydu ve video oynatıcı detaylarını henüz incelemedim. Ses seviyesi gayet iyi. Görüntü kalitesi de gayet güzel.

Ayrıca, kutudan araç içinde kullanabilmek için, epey uzun bir çakmak girişine takılan kablo bulunuyor.
    İlk defa böyle bir şey gördüm. Al piknikte tv izle.

Çok önemli bir detay var. Bu üründe eski tip anten girişi var.
    Kablo TV veya anten ile kullanacaksanız, bu girişe ihtiyacınız var.
    Bazı TV lerde bu giriş bulunmuyor.

Unutmadan söyleyim. TV nin üstüne orutduğu taban, camdan yapılmış. Çok şık ve kaliteli duruyor.

Dahili uydu alıcılı bir cihaz arıyorsanız bu fiyata kaçırrmayın derim.
    22" ==> 499 TL
    32" ==> 799 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QNURi -- 7 Temmuz 2014; 9:15:40 >

• callottemre C kullanıcısına yanıt
    Kanal gecisileri cok hizli olmasada makul ve kabul edilebilir hizda.Uydu ya biss girilebiliyor ve biss girisi bir hayli basit.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.