Şimdi Ara

Hitachi 32hxs46 32' Uydu Alıcılı UsbMovie Full HD LED TV 799 tl (hb) 50 tl bonus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
9.506
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar babamlar için tv bakıyorum fazla bir şey beklemiyorum tv.den bu model f/p olarak cazip duruyor marka hakkında az çok bir şeyler biliyorum bir zamanlar servis sorunu vardı devam ediyor mu.bu model hakkında fikri olan var mı.sıkıntı yaşar mıyız bu tv.den.ya da buna eşdeğer 600-750 tl. bandında tavsiye edebileceğiniz marka var mı

http://www.hepsiburada.com/liste/hitachi-32hxs46-32-uydu-alicili-usbmovie-full-hd-led-tv/productDetails.aspx?productId=evhit32hxs46&categoryId=163192

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gölgeyele74 -- 20 Haziran 2014; 12:06:36 >

• japon malı hiç düşünme ürün bozulmaz asla

adamlar vidasına kadar bakıyor

Hitachi 32hxs46 32' Uydu Alıcılı UsbMovie Full HD LED TV  799 tl (hb) 50 tl bonus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reasdmusti -- 27 Haziran 2014; 13:46:33 >
  • reasdmusti kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gölgeyele74

teşekkür ederim kardeşim
    Arkadaşlar bu ürün için çek, para puan vs nasıl bir konbin yapılabilir. Bilgisi olan paylaşır mı lütfen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gölgeyele74

teşekkür ederim kardeşim
    kardeşim kesin bir bilgim yok fakat yanlış hatırlamıyorsam vestel fabrikalarında montajı yapılıyordu. akrabamız çalışıyor fabrika da. japonların sürekli kontrol ettiğini,işlerini takip ettiğini söylüyordu. bilgi vermek istedim sadece.
  • ReiCheN kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim kardeşim sanırım alacağım bu cihazı
  • Hayirli olsun kardesim. Insallah memnun kalirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReiCheN

Hayirli olsun kardesim. Insallah memnun kalirsin
    Vestel Hitachi olarak satılıyordu birkaç yol önce şimdi yine Vestel montajdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Vestelin TV kötü değil ledlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

Kötü değil evet panel olarak genelde Samsung kullanıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seyffullah

quote:

Kötü değil evet panel olarak genelde Samsung kullanıyor.

Alıntıları Göster
    ürünü bugün sipariş ettim, söylenen göre bu akşam 18.00-23.00 saatleri arasında teslim edilecek. Kullanıp yorumlarımı buraya yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sartech

ürünü bugün sipariş ettim, söylenen göre bu akşam 18.00-23.00 saatleri arasında teslim edilecek. Kullanıp yorumlarımı buraya yazarım.

Alıntıları Göster
    Bu tvnin karasal yayınları izlemek için anten girişi var mıdır acaba?
    İnternette araştırdım. Bu modele ait teknik veri veya kullanım kılavuzu bulamadım.

Anten girişi varsa hemen alacam 2 tane.
    Kablo TV izleyemem yoksa

• quote:

Orijinalden alıntı: QNURi

Bu tvnin karasal yayınları izlemek için anten girişi var mıdır acaba?
    İnternette araştırdım. Bu modele ait teknik veri veya kullanım kılavuzu bulamadım.

Anten girişi varsa hemen alacam 2 tane.
    Kablo TV izleyemem yoksa

Alıntıları Göster
    arkadaşlar tv yi hepsiburada'dan sabah saat 10 gibi sipariş verdim 12 saat gibi bir sürede cihaz elime geçti ve hemen kurdum. açık söylemek gerekirse beklediğimden çok daha üstün çıktı
    3 x Hdmi
    2 x usb
    1 x vga
    1 x scart
    1 x uydu yayını için lnb girişi
    1 x karasal yayın için giriş
    kulaklık çıkışları ve sıkı durun ETHERNET girişi
    evet yanlış okumadınız ethernet girişi var internetteki özelliklerde yazmıyor ama cihaz smart tv özelliği barındırıyor.
    Kanal geçiş hızı yeterli
    Smart özelliği çok hızlı olmasa bile internette gezinmeye ve facebook twitter youtube gibi uygulamalar için yeterli
    Kurulumu çok basit
    Bu arada hb de yazmıyor ama görüntü yenileme hızı 100hz'dir.
    Ayrıca şu an hem 50 tl bonus ve 50 tl'de hediye çeki veriyor.

Hitachi 32hxs46 32' Uydu Alıcılı UsbMovie Full HD LED TV  799 tl (hb) 50 tl bonus Hitachi 32hxs46 32' Uydu Alıcılı UsbMovie Full HD LED TV  799 tl (hb) 50 tl bonus Hitachi 32hxs46 32' Uydu Alıcılı UsbMovie Full HD LED TV  799 tl (hb) 50 tl bonus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sartech -- 25 Haziran 2014; 23:41:52 >

• quote:

arkadaşlar tv yi hepsiburada'dan sabah saat 10 gibi sipariş verdim 12 saat gibi bir sürede cihaz elime geçti ve hemen kurdum. açık söylemek gerekirse beklediğimden çok daha üstün çıktı
    3 x Hdmi
    2 x usb
    1 x vga
    1 x scart
    1 x uydu yayını için lnb girişi
    1 x karasal yayın için giriş
    kulaklık çıkışları ve sıkı durun ETHERNET girişi
    evet yanlış okumadınız ethernet girişi var internetteki özelliklerde yazmıyor ama cihaz smart tv özelliği barındırıyor.
    Kanal geçiş hızı yeterli
    Smart özelliği çok hızlı olmasa bile internette gezinmeye ve facebook twitter youtube gibi uygulamalar için yeterli
    Kurulumu çok basit
    Bu arada hb de yazmıyor ama görüntü yenileme hızı 100hz'dir.
    Ayrıca şu an hem 50 tl bonus ve 50 tl'de hediye çeki veriyor.

Hitachi 32hxs46 32' Uydu Alıcılı UsbMovie Full HD LED TV  799 tl (hb) 50 tl bonus Hitachi 32hxs46 32' Uydu Alıcılı UsbMovie Full HD LED TV  799 tl (hb) 50 tl bonus Hitachi 32hxs46 32' Uydu Alıcılı UsbMovie Full HD LED TV  799 tl (hb) 50 tl bonus

Alıntıları Göster
    tv yi alanın başlığı açan kişi zannediliyor ama farklı rumuz..enteresan

• http://www.hizlial.com/finlux-39fx6240f-39-inc-99-cm-usbmovie-uydu-alicili-full-hd-led-tv/10144704

100 TL Yapı Kredi Kodu, 30 TL BKM Express indirimi ile değerlendirilebilir.
  • yeni konu acmaktansa mevcut konunun altından devam ettim fena mi yaptim arkadaşlar :) benim de araştırdığım bi tv ydi bu. Aldım ve ilk izlenimlerimi paylastim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sartech -- 26 Haziran 2014; 8:34:54 >
  • Bonuscard yerine YKB olsaydı alırdım, bekleyelim biraz daha bakalım..
  • quote:

yeni konu acmaktansa mevcut konunun altından devam ettim fena mi yaptim arkadaşlar :) benim de araştırdığım bi tv ydi bu. Aldım ve ilk izlenimlerimi paylastim

film acıp siteden izlenebiliormu desteklıormu
  • gunesindostu G kullanıcısına yanıt
    malesef onu denemeye fırsatım olmadı ama en kısa zamanda deneyip paylaşırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

http://www.hizlial.com/finlux-39fx6240f-39-inc-99-cm-usbmovie-uydu-alicili-full-hd-led-tv/10144704

100 TL Yapı Kredi Kodu, 30 TL BKM Express indirimi ile değerlendirilebilir.

Finlux tv lerde 40 tl montaj ücreti var diye biliyorum.40 inç den itibaren ücretsiz.Montajı yaptığınızda garanti kapsamı dışında kalıyor teknoloji marketin vermiş olduğu bilgi.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.