Şimdi Ara

Hitachi 32hxs46 32' Uydu Alıcılı UsbMovie Full HD LED TV 799 tl (hb) 50 tl bonus (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
9.506
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • biz de bu televizyonu dedemler için aldık vestel servisi 56 tl kurulum ücreti talep edince kendim kurarım dedim fatura garanti belgesi yerine geçer ancak nakliye sırasında oluşan hasar varsa garanti kapsamına girmez dediler
  • BU televizyonu kullanan arkadaşlar televizyonun kanal sıralama ve kanal taşıma özelliği hakkında bilgi verebilirlermi?

1-Kanalları istediğimiz gibi sıralıyabiliyormuyuz ?

2-Kolay şekilde kanalları topluca taşıyabiliyormuyuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soskay

Bir kaç dakika önce siparişi verdim. Hayırlısı artık.

Soskay kardeşime teşekkür ediyorum kanal sıralama ve taşıma ile ilgili öze lmesajıma verdiği cevap için , herkesin görmesi için buradada paylaşıyorum.

'' menüsü cok basit kanal sıralama istedğiniz gibi yapabiliyorsunuz ve biss key girme de cok basit.kanalları listeleyip tiklediğizde istedeğiniz sıradan başlatabiliyorsunuz kanalları. ''

Bu kanal taşıma /sıralama sorunları yüzünden bazı markaları elemek zorunda kalmıştım çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakeoSan -- 5 Ağustos 2014; 20:56:31 >
  • TakeoSan T kullanıcısına yanıt
    Yardımım dokunduysa sevindim.hayırlı olsun mu diyelim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İdman tv biss key girerek izleyen varmı.Ben bir türlü beceremedim
  • Arkadaşlar hb 100tl indirim yapmış, yeni fiyat 699. Hatta hediye çekide veriyor ama çek kullanımı pek kolay değil. 100 tl çeki 50+50 veriyor ve herbirini 200tl üzeri elektronikte kullanabiliyorsunuz. Neyse konuya dönersek bende dün itibariyle siparişimi verdim. Markaya güvenim tam umarım bizi üzmez. Bu fiyata böyle bir ürün bulmak mümkün değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • televizyonun oyun performansı hakkında bilgisi olan var mı? ps4 ile kullanmayı düşünüyorum. ayrıca digiturkplay ile maç izlemek için. işimi görür mü acaba?
  • quote:

Çift ileti olmuş , kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakeoSan -- 9 Ağustos 2014; 20:14:33 >
  • quote:

Teşekkürler , bugün sipariş verdim 699 TL ye düşmüştü, tekrar sıcak fırsatlarda hitachi 32 inç bu, sefer kaçırmadım .Gelince bende yorumda bulunurum ilgilenen diğer arkadaşlar için.
  • Mağazalardan alabilme şansımız var mı bu hitachi'yi? Hiçbir elektronik ürününü internetten almadım, bu tarz ürünlerin internetten alınmasını yadırgıyorum biraz eski kafalı olduğum için :) Gidip yerinde göreyim, o kutuyu değil ondan sonraki 3. kutuyu ver diyeyim filan içim rahat ediyor da.
  • tv yorumlardan sonra benimde hoşuma gitti. 32 inç tv bakıyorum ve samsung ve lg tvleri eledim. 700 tlye kadar araştırma yaparken hitachi kalitesi ve özellikleriyle fark atıyor gibi. bakalım bi kaç güne bende alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 13 Ağustos 2014; 9:26:45 >
  • 1 saat öncesinde aldım ve arkasındanda bitti umarım geldiğinde bende beğenirim
  • arkadaşlar tv geldi. Şu konuda yazdığım izlenimlerimi paylaşıyorum.

benim tvde yaklaşık 2 saat önce geldi. kurulumunu yaptım hemen. vestelin kendi menüsü yüklü. dedeme aldığım seg tvdeki menünün aynısı yer aldığından fazla uğraşmadım kurulumda. sadece frekanslarda değişiklik olduğundan boş kanalları sildim ve ilginç bişey oldu. kanalla birlikte numarayı da siliyordu tv. garip geldi. şimdi bir sürü kanal arada atlıyormuş gibi görünüyor. 1-2-3-6-7-10 gibi sıralı oldu. neyse o kadar önemli değil numaralar zaten. genel olarak hd kanallarda görüntüsü çok iyi, sd kanallarda da değişken. kaliteli yayın yapanlarda görüntü cidden çok güzel. dikkatimi çeken diğer bi hususda arka aydınlatmayı otomatik ayarladığımızda kanal geçişlerinde bile ekran ışığını kısıyor, görüntü gelince tekrar açıyor. dikkatimi çeken diğer bir husussa servis menüsünde baktığımda t2 destekli olduğu intibası oluştu bende ama o özellikler pasif edilmiş konumdaydı. panel sanırım vestel üretimi 315vesunvl01 yazıyor ama emin değilim, araştırmam lazım biraz. tek canımı sıkan şeyse yeni farkettim, ekranın alt çerçevesi biraz kabarmış, yaklaşık 0,5 cm kadar bi açıklık var hem ekranın orta-sol hemde orta-sağ kısımları arasında. kurulumu kendim yaptığım için vestel servisine gideceğim. basit bişey çıkar umarım. şu an piyasada bulunmuyor ki sadece hepsiburada da vardı ve bitti, alacak arkadaşlara tavsiye ederim. samsungun 5570 serisine 900-1100 tl vermek istemeyenler için mükemmel bir tv. usbden film denemedim ama kılavuzdaki verilere göre oynatamadığı dosya yok gibi. kullandıkça izlenimlerimi paylaşırım tekrar.

• TakeoSan T kullanıcısına yanıt
    Biraz geç cevap olacak ama evet istediğimiz gibi sıralıyoruz ve toplu taşıma yapabiliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar TV kurulalı 8 gün oldu , biraz kullanıp ondan sonra fikir beyan etmeyi tercih ettiğimden bekledim TV gayet güzel görüntü kalitesi açısından .

Standart fabrika ayarlarınıda gayet iyi buldum diğer tvleregöre , görüntü gibi siyahlarda gayet güzel , LCD lerde ayar yaparken dikkat ettiğim ilk şey olan ten rengi standart fabrika ayarlarında bile gayet başarılı.

Dün beşiktaş-arsenal maçının ikinci yarısınada göz attım hareketli sahnelerde sıkıntı yok ,bazı tvlerde olan dikey çizgi gibi bir hadise olmadı , ayrıca oyun moduda var TV de seçenek olarak.

Uydu alıcısına gelince eski tüplü tv + ali çipsetli uydu alıcı kombosundan daha iyi görüntü kalitesi var , Türksatta seyrettiğim SD kanallardada gayet başarılı ,birkaç abidik gubidik kanal var çamur gibi yayın yapan onları saymazsak SD kanallarda bile kalite artışı oldu. Yani SD kanallarda görüntü nasıl olur gibi bir düşünceniz olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TakeoSan -- 20 Ağustos 2014; 18:18:24 >

• benimde kullanımda 5. günüm. bende izlenimlerimi aktarayım. tvde ölü piksel testi testleri yaptım ve hiç ölü piksel yok, sürekli yanık piksel yok. gölgelenme farketmedim şimdiye kadar. ama ışık sızması sol kenar boyu hafif ve sağ alt köşede soldakine göre soldakine göre biraz fazla var ama şimdiye kadar tv yada film izlerken bi görüntü bozukluğu hissi vermedi. ekran ışığı biraz yetersiz gibi geliyor ama tam karşıdan izleyince görüntü gayet güzel görünüyor. samsunglar gibi parlak değil ama benim için önemli olan renklerin doğal olması. meraktan tvyi internete bağladım kablodan ve 2.2.5v sürümüne yükseldi, ekran parlaklığı hafif arttı gibi geldi bana. istediğiniz gibi kanal sırası değiştirme ve tekli/toplu kanal taşıyabiliyorsunuz. harici uydu alıcılardan eksik gördüğüm bi şey var ama o kadar önemli değil sanırım, o da kanalların frekans detaylarını göremedim yani 12400/V/30000 şeklinde gösteriyor. şifreleme yöntemi, fec bilgisi, v-pıd, a-pid gibi detay bilgilere ulaşamadım yada ben bulamadım.
    son olarak da kurulumu kendim yaptım. ilk paketten çıkarken farketmedim yada yoktu. kurduktan bikaç saat sonra farkettim ki alt çerçevede boşluk var. çerçeve şişmiş gibi. bulunduğum yerdeki servisle yüzyüze görüştüğümde fotosunu çekip merkeze göndereceklerini ve merkez değişim derse değişileceği bilgisini verdi ama gelen tvnin ölü piksel, gölgelenme yada vertikal banding barındırıp barındırmayacağının garantisi olmadığı için servisi çağırmadım.
    genel izlenimlerim bu şekil.

birde ek bilgi olarak tvnin servis menüsü menü + 4725 ile girilebiliyor. panel 31,5 inç ve 315vesunvl01 olarak görünüyor. sanırım vestel üretimi.internet tarayıcıda opera.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 21 Ağustos 2014; 8:19:00 >

• Uydu güncellemesi sonrası Tv'de yeni kurulum yapan varmı arkadaşlar bugun menü üzerinden ugraştım ama olmadı.Servis 25 TL ücret istiyor.Bedeli vermek sorun değilde böyle bir işlemi kazança ceviren zihniyete sinir oluyorum
  • buyur arkadaşım vestel servisin yayınladığı kanal listesi. usbden yüklersin :) dosya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 18 Eylül 2014; 15:40:55 >
  • Arkadaşlar bu tv'de mkv altyazı desteği mevcut mudur ? Teşekkürler.
  • Marty01 M kullanıcısına yanıt
    @marty01 arkadaşım evet alt yazıları oynatıyor.

hazır konuya yazmışken sıkıntılarımı da yazayım. tv ilk geldiğinde sıkıntı yoktu ama 1 ay sonrasında bulutlanma ve sol sağ ve alt tarafında ışık sızmaları başladı. aşırı seviyeye gelince de vestel servisi çağırdım. başta ledlerde normal demeye başladılarsa da tvyi servise aldırttım ve neticede panel ve bir kartı değişti (tvde kapanma ve açma sırasında bi ses geliyordu, çıp çıp çıp şeklinde ses ). servisten geldiğinde ses sıkıntısı gitmişti ama yeni panelde eskisi gibiydi. geçen hafta tekrar servisi çağırdım ve aldılar. tahminim yine panel değişecek. umarım yeni panel iyi çıkar, şans işi sonuçta..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crowler -- 4 Kasım 2014; 8:02:42 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.