Şimdi Ara

HITACHI 42PD8600 42' Plazma da ŞOK FİYAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ekran Boyutu 106 Ekran
    Görüntü Formatı 16:9
    Ses Sistemi 2 x 10W
    Bağlantılar HDMI, Komponent, D-Sub
    Garanti Süresi 24 Ay

106cm Geniş Plazma Ekran
    New ALiS 1080 Panel (1024 x 1080 piksel)
    16:9 Modu●Parlaklık: 1400cd/m2
    Kontrast Oranı: 4000:1
    3DS Spatial Sound●HD Ready
    HDMI ve Komponent Soketleri,15-pin D-Sub PC Girişi
    2 x 10W RMS Ses Çıkış

mavide hafta sonu şok fiyat ne diyorsunuz arkadaşlar bu özelliklerde bu fiyat?

http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=4251

• Burnundan kıl aldırmayan Hitachi için oldukça büyük fedakarlık. 9700 modelinin de çıkmasıyla önemini yitiren bir model olduğu için fiyat indirimi yapılıyor diye düşünüyorum. 1024X768 yerine 1024X1080 her zaman ilgimi çekmiştir. Ne gibi avantajı yada dezavantajı vardır? Bu konuda teknik dışında da yorumu olan var mı? Biraz daha 4:3 görüntüye yaklaştırıyor mu? Başka bir anlatımla basık ve şişman uydu yayını görüntüsü gerçeğe daha uygun verilebiliyor mu? Bence dezavantaj değil.
    HDCP desteği ise ayrıcalık gibi görünüyor. Servis desteği nasıl acaba? Bir zamanlar Rover veya Proton otolar gibi sahipsiz kalabilir mi? Distribütörü hangi Firma?
    9700 modelinde 2 olan HDMI girişinin tek olması handikap mı? Kasa albenisinin olmadığını söylemek haksızlık olmasa gerek.
    Bence almaya karar vermeden önce bu sorulara aldığınız yanıtlar sizi tatmin etmeli ve mutlaka uydu, DVD (HD değil) yayınında izlenmelidir.

• Bunun yerine yeni nesil Samsung yada LG leri tercih ederim .
  • Paneli benim de ilgimi çekmişti, bugün gidip incelemeyi düsünüyorum. 1299 € + Kdv Fiyat ise sadece bu cumartesi geçerli oluyor, mavi bilgisayarın cumartesi kampanyası dahilinde.. yoksa normal satışı 1699 € + Kdv olacak. "Duvar askı aparatı hediyeli. HD uyumlu.Made in JAPAN!" olarak belirtilmiş..

Gerçi gözümüz kontrast rakamlarını 10.000'lerde görmeye alıştı, bunun 4.000'lik kontrastı biraz düşük gözüküyor. Bakalım nasıl bir plazma, görünüşü de biraz eski tarz sanki..

HITACHI  42PD8600 42' Plazma da ŞOK FİYAT
  • made in vestel olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: sserin

Burnundan kıl aldırmayan Hitachi için oldukça büyük fedakarlık. 9700 modelinin de çıkmasıyla önemini yitiren bir model olduğu için fiyat indirimi yapılıyor diye düşünüyorum. 1024X768 yerine 1024X1080 her zaman ilgimi çekmiştir. Ne gibi avantajı yada dezavantajı vardır? Bu konuda teknik dışında da yorumu olan var mı? Biraz daha 4:3 görüntüye yaklaştırıyor mu? Başka bir anlatımla basık ve şişman uydu yayını görüntüsü gerçeğe daha uygun verilebiliyor mu? Bence dezavantaj değil.
    HDCP desteği ise ayrıcalık gibi görünüyor. Servis desteği nasıl acaba? Bir zamanlar Rover veya Proton otolar gibi sahipsiz kalabilir mi? Distribütörü hangi Firma?
    9700 modelinde 2 olan HDMI girişinin tek olması handikap mı? Kasa albenisinin olmadığını söylemek haksızlık olmasa gerek.
    Bence almaya karar vermeden önce bu sorulara aldığınız yanıtlar sizi tatmin etmeli ve mutlaka uydu, DVD (HD değil) yayınında izlenmelidir.

bu başlığı görmededen bugun tesadüfen Mavi Bilgisayarın internet adresinden inceledim
    Fiyat gerçekten şok...

Garanti konusuna gelince Garanti EMN isminde bi firma
    Bu firma Hitachi' nin Projeksiyon ve sunum grubununn türkiye distribitoru
    Yani garantisi Digicom değil
    ve servis ağı da aynı servis ağı değil...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.