Şimdi Ara

hitachi buzdolabı alınabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben uzun zamandır buzdolabı araştırıyorum hatta bu konuda candoğan dan çok yararlı bilgiler edindim.evimin mutfağı çok küçük buzdolabı yeride tam olarak 67 cm.şu anda arçelik 3 kapılı bir dolap kullanıyorum ama artık iyice bozuldu.yeni bir dolap aradım içime sinen bi dolap bulamadım.şu anda evin su tesisatı değişecek dolayısıyla belki biraz genişletebilirim diye düşündüm ama yine de ancak samsung 45 eamt ya da 45 easw olabiliyor.bunlar 67 cm genişliğinde.bende ya tezgah mermerini kestirecem ya da duvardaki fayansları kırıp boya yapacağım.electroluk un 60 cm lik brita modeli çok küçük.bu nedenle electrolux u eledim başka bna uygun modeli de yok.yalnız bu ara hitachi nin bir buzdolabını gördüm. türkiye ye yeni gelmiş.biraz kuşkuyla yaklaştım ama herkes çok methetti.servis gerekirse ithal eden firmayı arıyormuşsunuz onlar size servisini yönlendiriyorlarmış.bütçem şu aralar sıkışık malum bir de evdeki tadilat var en fazla 1300-1400 tl.bana ne tavsiye edersiniz hitachi alayım mı yoksa samsung alıp duvar mı kırdırayım.hitachi 65 cm. bunu alrsam bir yer kırdırmama gerek yok.iç hacimleri hemen hemen aynı. şimdiden hepinize teşekkür ediyorum.iyi akşamlar...

• Aslında hitachinin tüm ürünleri çok kalitelidir.Ama beyaz eşya konusunda nasıllar bende merak ediyorum.Alırsanızda bizimle paylaşmayı unutmayın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Buzdolabı Samsung mu Sharp mı?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.