Şimdi Ara

Hitachi RAS18-CH5 nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende Hitachi RAS18-CH5 klima aldım,3 gün sonra takılacak..,ancak sonradan farkettim cihaz R22 gazlıymış,bu sorun olur mu acaba (özellikle performans olarak) çünkü piyasadaki birinci sınıf cihazların coğu 410 gazlı..:(
    Kullanacağım alan 23 m2 çift cam ve sonkat(çatı var,yer manisa).klimayı ısıtma amacıyla kullanacağım.
    Bu modelden kullanan yada bilen arkadaşlardan tavsiye bekliyorum.,ısıtma olarak beni yara yolda bırakır m?ı (Airfel gold plazma serisi 18000 li klimadan hiç memnun kalmadım 0 derecede resmen soğuk üflüyordu onu çıkartıp yerine Htachi yi kullanacağım)
    yorumlarınızı bekliyorum lütfen.

• hocam hitachi yabana atılacak bir klima diildir. bende manisalıyım manisanın soğuğu eksilere pek nadir düşer 23 metrekarede o klima size kesinlikle yeterli olacaktır. için rahat olsun, güle güle kullanın. ilk izlenimlerinizi ve fatura bilgilerini bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rotasiz_45

hocam hitachi yabana atılacak bir klima diildir. bende manisalıyım manisanın soğuğu eksilere pek nadir düşer 23 metrekarede o klima size kesinlikle yeterli olacaktır. için rahat olsun, güle güle kullanın. ilk izlenimlerinizi ve fatura bilgilerini bekliyoruz.

Evet Hitachi nin gerçekten ısıtma preformansı şu an için etkileyici,dışarısı 12 derece 26 dereceye ayarladım 10 dk içerisinde ortamı 24 dereceye getirdi..tabii 0 derece yada -1 -2 derecelerde de aynı performansı gösterirse beklentilerimi tam olarak karşıladı diyebilirim.Fatura olarak şu an birşey diyemeyeceğim ancak ilk faturada bilgileri paylaşırım.
    buradan klima alacak arkadaşlara tavsiyem ısıtma amaçlı kullanacakalarsa kesinlikle biraz daha fazla verip kaliteli bir marka alın.geçen sene 1500 tl verip aldığım Airfel gold plazma resmen sinir sistemimi bozdu +500 tl : hitachi (vb):kalite ....

• Klimanızı eğer - derecelerde performanslı görmek istiyorsanız mitsubishi tercih etmenizi söylerdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireSpear -- 15 Kasım 2009; 22:33:49 >
  • 14000 lik kullanıyorum3 yıldır ve çok memnunum türkiye ithalatçısı tanıdığımızdır ve uygun fiyatlara maal ettik ve tam bir hafta önce kuze 3 adet birden aldık 1 adet 9000 1 adet 14000 ve 1 adet 18000 lik toplamda 4000 tl verdik
    r22 gazı olması eksi değil ısıtmada artı olduğunu biliyorum fiyat+performansda en uygun seçenek bence
  • artık yeni sistemler r410 gazlı ve yakında kullanımı yasaklanacak r22 gazların
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.