< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Man - SuraSide -- 3 Temmuz 2019; 15:13:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Man - SuraSide -- 3 Temmuz 2019; 15:13:6 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yabancilarin yaptigi arac daha rpkg dosyalarini sorunsuz acamiyor, ve hata veriyor. O yabancilarin dilini oyun destekledigi icin de bedavaya dil dosyalariyla ugrasmazlar.
Parayla satmamin nedeni benim yaptigim araci kullanip ceviri yapip onu satmalari. Miktari yanlis anlamissiniz, 300 dolar olacak. TL'nin bir degeri yok benim icin, cunku masraflarimin hepsi dolar ustunden. 300 dolar da kiramin yarisi bile degil. Eger yapilan ceviriyi satmayacak olan bir grup varsa onlara cikartilmis dil dosyalarini vereyim ve onlarda cevirip bana geri verirlerse oyuna gomerim. |
PM'den IBAN ve E-Posta adresi yollayın, ücreti tek başıma karşılayacağım
E-Posta adresine de dekontu yollayacağım Edit: Bu mesajı görüpte merak eden varsa karşıladım. |
Arkadaşlar merhaba.
Ultratopkek nickli arkadaşımız Tool ücretini bugün karşıladı. Kendisine Tool ücretini karşıladığı için ve Said abiye de ödeme konusunda yardımcı olduğu için teşekkür ederim. Yakında çevirisi başlayacaktır |
Tool ücretini tek başıma karşıladığımı bilmenizi istiyorum. Şu anda parayı yolladım, @celikeins'e ulaştırılmasını bekliyorum. Bu konuda yardımcı olan @WinterSoldier10 ve Said Sürücü'ye ayrıca teşekkür ederim
|
Merhaba arkadaşlar. Hitman 2016 ve 2018'i biz çevireceğiz. Önümüzdeki günlerde Hitman 2016 hakkında bilgilendirmelerimiz olacak. Hitman 2016 bittikten sınra 2018'e geçeceğiz. |
açıklama tatmin edici oldu ben bedava veririm ama çeviren gruplar para ile satıp para kazanacak bu işten ee ben niye uğraştım o zaman'a çıkıyor mantıklı bu açıklamadan sonra hak verdim.
|
Sapına kadar haklı olmak diye ben buna derim.
|
Anonymous ekibinin şuan devam ettiği projeler bi hayırlısıyla bitsinde sonra bakılır..
|
Hocam Hitman 2 2018 ile 2016 Hitman nın şifrelemeleri farklıymış. Ahmet Çelik ikisi içinde Tool yaptı ve az önce 2016 Hitman Toolunu da gönderdi. Yani şuanda Hitman 2016 ve hitman 2 2018 'in Tool ları mevcut. Çevirileri gelecek
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJKBLADE -- 30 Haziran 2019; 3:45:32 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrecan12bjk -- 28 Nisan 2019; 21:59:51 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scofield -- 28 Nisan 2019; 22:18:30 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celikeins -- 28 Nisan 2019; 21:40:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evladı fatihan -- 30 Haziran 2019; 0:3:21 > |
|
|