|
Hitman III, Xbox Series X'te PS5'e göre daha iyi çalışıyor
-
-
PC'de daha iyi çalışıyor oyun.Daha bugün indirip kurdum oynadım.Sağolsun CODEX :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 21 Ocak 2021; 23:46:33 >
-
ps5'de god of war çıkınca, hitman 3 4K çalışacakmış asdf
-
Tabi ki yeni nesil konsollar üst düzey pc'lerin altında. Örneğin rtx 3080 ortalama 95fps veriyor 4K' ultra ayarlarda. Yinede şayet xbox 4K 60 fps verebilmiş ise helal. Yani bana her daim veremez gibi geliyor. Rahat 50'ye düşmüştür diye düşünüyorum, iyi check etmek lazım. Yine dinamik çözünürlük, dinamik oyun ayarları falan gibi dalavereler var mı diye bakmak lazım. Çünkü her sahne bir değil. Örneğin 3080'de 120 fps verdiği de oluyor. Ama 80fps'ye kadar düştüğü de oluyor. Doğal olarak her sahne bir değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 22 Ocak 2021; 4:24:39 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-41A94D448
PC'de daha iyi çalışıyor oyun.Daha bugün indirip kurdum oynadım.Sağolsun CODEX :))Sistemi yetene daha iyi çalışır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yani series s ile ps5 aynı güçte mi olmuş oluyor şimdi?
-
Xbox'a da Stalker 2 ve İndiana Jones çıkınca 4K çalışacak adfdshquote:
Orijinalden alıntı: Lyc
ps5'de god of war çıkınca, hitman 3 4K çalışacakmış asdf
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Xbox'da Starfield, Elder Scrolls, Stalker 2, Forza, Fable, Avowed, Everwild çıkınca Ps'de Gow 4k çalışacak mı peki? Pek emin olmadım da çıkınca göreceğiz.
-
haberi içerik aktarmasında bir şey yanlış paylaşılmış. Oyun her konsolda 60 fps xbox series x de sabit değil düşmeler oluyor denmiş. Bunun yanında ps5 te düşme yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 22 Ocak 2021; 10:56:23 > -
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
Xbox'da Starfield, Elder Scrolls, Stalker 2, Forza, Fable, Avowed, Everwild çıkınca Ps'de Gow 4k çalışacak mı peki? Pek emin olmadım da çıkınca göreceğiz.ne kasıyorsun dostum bende iki konsolda var açarım xboxta oynarım bu kadar zor mu:)))))))
ya ps5 i olanların xbox ı yada xbox ı olanların ps5 i olamaz gibi yorumlar yapıorsunuz ya gülme geliyor cidden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi console-master -- 22 Ocak 2021; 10:58:54 > -
1800p nedir ya
quote:
Orijinalden alıntı: Teslaa89
1800p nedir yaxbox tra droplar oluyor sabit değil 60 fps
-
Series X 4K yağ gibi akıyorquote:
Orijinalden alıntı: console-masterxbox tra droplar oluyor sabit değil 60 fps
Alıntıları Göster
quote:
Orijinalden alıntı: Teslaa89
Series X 4K yağ gibi akıyor
Alıntıları GösterSeries Xte oynamadım ozaman digital foundry drop olayı için yalan söylüyor testinde
-
quote:
Orijinalden alıntı: console-masterSeries Xte oynamadım ozaman digital foundry drop olayı için yalan söylüyor testinde
Alıntıları GösterDrop dediğin 55 fps'e düşmesi mi? ps5'e oranla %44 daha fazla piksel gösteriyor. Demek ki ps5'i 4k'ya çekseler yok olacak.
-
Arkadaşlar XBOX tarafında 250 lira olan Hitman 3'ü Ps5'te 500 liraya aldığınız için size 1800p'yi uygun bulmuşlar 800 lira verseydiniz belki 4k alabilirdiniz ahshshhshshshsd. -
quote:
Orijinalden alıntı: DH Misafiri
Xbox'da Starfield, Elder Scrolls, Stalker 2, Forza, Fable, Avowed, Everwild çıkınca Ps'de Gow 4k çalışacak mı peki? Pek emin olmadım da çıkınca göreceğiz.Indiana Jones var daha 🥳
Assassins Creed Valhalla XSX'te 1188p de çalışıyor hayrola. 🤣🤣
40 Fps ye kadar düşüyor XSX ileriki güncelleme ile çözünürlüğü 1800p ye düşürülüp 60 fps sabit olursa şaşırma. 🤣
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Arkadaşlar XBOX tarafında 250 lira olan Hitman 3'ü Ps5'te 500 liraya aldığınız için size 1800p'yi uygun bulmuşlar 800 lira verseydiniz belki 4k alabilirdiniz ahshshhshshshsd.
|
PC'de daha iyi çalışıyor oyun.Daha bugün indirip kurdum oynadım.Sağolsun CODEX :))
|
Xbox %44 daha fazla piksel gösteriyor + olarak gölge detayı daha yüksek. Fark çok büyük.
|
Xbox'da Starfield, Elder Scrolls, Stalker 2, Forza, Fable, Avowed, Everwild çıkınca Ps'de Gow 4k çalışacak mı peki? Pek emin olmadım da çıkınca göreceğiz.
|
Xbox'a da Stalker 2 ve İndiana Jones çıkınca 4K çalışacak adfdsh
|
Series X 4K yağ gibi akıyor
|
haberi içerik aktarmasında bir şey yanlış paylaşılmış. Oyun her konsolda 60 fps xbox series x de sabit değil düşmeler oluyor denmiş. Bunun yanında ps5 te düşme yok |
1800p nedir ya
|
Drop dediğin 55 fps'e düşmesi mi? ps5'e oranla %44 daha fazla piksel gösteriyor. Demek ki ps5'i 4k'ya çekseler yok olacak. |
Benzer içerikler
- aynı hanede ikamet eden kişi silme
- whatsapp hesap silme
- bina yıkım kararı sorgulama
- whatsapp mesaj sabitleme
- ekran kaydı alma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X