arkadaşlar forum konularını oku demeyin:) çünkü okudum ama hala netleşmedi.
Sırf overclock potansiyeli ile birlikte crysis te 10 fps alayım diye 8800gts almayı düşünüorum. ama herkes oc yapınca crysis takılıo diyo. peki fabrika çıkışı oc li kartlar nasıl takılmıo? yoksa onlar da mı takılıo? bu kartı crysis için alıyosam oc yi unutmalımıyım
Fabrika çıkışı overclock lar optimize oluyor kardeşim.Kendi yaptığın overclok sisteminin stabiletisini bozabilir ve buda doğal olarak oyunlarda donmalara ve takılmalara neden oluyor
overclock kategorisine bişey yazıcaktım ama bu konuya da eklememin sakıncası olmaz sanırım:
bios tan voltaj arttırılabilio sanırım ekran kartı oc si için. olese vMod neden? bios tan uğraşmak karta leğim yapmaktan çok daha ii diil mi?
Overclock bölümüne gerçekten yazsan iyi olur
780 Core'da takilmadan Crysis oynuyorum.
OC yapınca takılıyor diyenler neye dayanarak bunu söylüyorlar, açıklayabilirler mi? OC yapınca kart kararlı durumda ise (testleri geçebiliyorsa) normalde nasıl takılmadan oynuyorsanız gene aynı şekilde takılmadan ama daha yüksek FPS ile oynarsınız.
güzeell:) yani kesin bişey yok ortada. yarın alıp kartı bakıcas artk:)
bende gigabyte 512mb gts var 8800 tavsiye ederim ısı sorunu hiç yok ve coreu 775 rami 1040 yapınca bile bi sorun olmuor 750 1000 crysis hiç bi sorun cıkarmadı toms hardware da oc incelemesinde 804 core 1080 ram kendi fanıyla kaldırıor yazıor ama zorlamaya gerek yok shader hızı konusunda bi değişiklik yapmadım yapsamda fark olurmu bilmiorum en önemlisi core hızı 780 yap ibşi olmaz ram hızını cok deişmemk lazım ama 972 cıkısı 650de core fabrika cıkısı genelde 740 990 oynuoum ama dediim gibi 780 core yapp bi sorun olcagını sanmam fanıda %60 yada yuakrısı yap sistemine göre garanti olsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme