Şimdi Ara

HIZ DÜŞMÜŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ULAN BU 16 Mbit LİMİTSİZ KULLANIYORUM BU NEDİR BÖYLE YA ! ARADIM SÖVDÜM GEÇİRDİM ADAMLAR ŞEREFSİZLER DİREK DÜŞÜRMÜŞLER 1MBİT BİLE DEGİL NET 0.50 HIZ VAR ŞİMDİ HANİ KOTA YOKTU BUNDA ? BENDE ONA GÖRE SATIN ALMIŞTIM BİR BAKTIM 0.50 YAZIYOR HIZDA REZİLLİK BAŞKA BİRŞEY DEGİL ! 90 LİRA PARA ÖDÜYORUM HER AY BU ŞEREFİZLERE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schneeflocke -- 26 Nisan 2012; 17:27:32 >

• akk var ise ve 50 gb yi geçtiğinizde çağ dışı hıza alışın ancak gerçek limitsiz se
    problem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan_ronal

akk var ise ve 50 gb yi geçtiğinizde çağ dışı hıza alışın ancak gerçek limitsiz se
    problem yok

bu'da paran varsa adil kullanmama hakkın var anlamına geliyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

ULAN BU 16 Mbit LİMİTSİZ KULLANIYORUM BU NEDİR BÖYLE YA ! ARADIM SÖVDÜM GEÇİRDİM ADAMLAR ŞEREFSİZLER DİREK DÜŞÜRMÜŞLER 1MBİT BİLE DEGİL NET 0.50 HIZ VAR ŞİMDİ HANİ KOTA YOKTU BUNDA ? BENDE ONA GÖRE SATIN ALMIŞTIM BİR BAKTIM 0.50 YAZIYOR HIZDA REZİLLİK BAŞKA BİRŞEY DEGİL ! 90 LİRA PARA ÖDÜYORUM HER AY BU ŞEREFİZLERE.

binlerce kişi şu an aynı durumda. bu ay ödemem gereken fatura 80 küsür tl. tarife sözde 8mb kadar limitsiz şu an kulllandığım hız 0.62 mbit. bu allahsızlara ne desen azdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deta53 -- 25 Nisan 2012; 18:31:06 >
  • arkadaş benim hızda düştü tivibu da görüntü çamur gibi
  • Kota 40 gb oldugunda hızım düstü 15 gündür kafayı yemek üzereyim deliricem
  • geceleri hızlanıyor diyenler var ama biraz sabır 5 gün kaldı kotaların sıfırlanmasına.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnternet hızım düştü
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: poison06

geceleri hızlanıyor diyenler var ama biraz sabır 5 gün kaldı kotaların sıfırlanmasına.

3 gün de bitiririm ben bir bluray 40 gb zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scaryscreen -- 25 Nisan 2012; 21:40:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.