Arkadaşlar düşündüğüm laptop için 480 ssd istiyorum çoğu modelde yoktur belki ben alıp sonradan takacağım bu sebeple garantisi bozulan bir model olmasın Asus gibi, önceliklerim hız ve özellikle wi-fi da yüksek hızda bağlantı bu sebeple gamer modelleri olabilir. Oyun konusunda çok bir beklentim yok GTA5 tarzı oyunlar oynamıyorum arada bir dota 2 , wow ve benzeri mmolara bulaştığım olmuştur. Bana önerebileceğiniz f/p olarak iyi kasası sağlam ve dayanıklı bir makine var mı? Bu arada 15.6 yı geçmemeli bütçe ne kadar düşlük olursa o kadar iyi ama en fazla 4k
BuffaB
kullanıcısına yanıt
Bence gtx 960m lik monster laptoplara bakın. 6. nesil işlemcili özelleştirme sayesinde ssd detaktırabiliyorsunuz. dell msi casper ve nice markalar var.
bunlara bakın derim. o modelin benzer özelliklerine bakın. İlla o siteden alın demiyorum. daha uyguna da bulabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: egecano
Bence gtx 960m lik monster laptoplara bakın. 6. nesil işlemcili özelleştirme sayesinde ssd detaktırabiliyorsunuz. dell msi casper ve nice markalar var.
bunlara bakın derim. o modelin benzer özelliklerine bakın. İlla o siteden alın demiyorum. daha uyguna da bulabilirsiniz.
Teşekkür ederim modeller için Monster'ın servisi güzel ama bu kasalar plastik sanırım Casper gibi 1 yıl içinde birşeylerini kaybedebilir diye korkuyorum