Şimdi Ara

hız sabitleme, c.control gereklimi...? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
5
Favori
20.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  hız sabitleme, c.control gereklimi...?hız kontrol sistemi ile kısa bir seyehat;

Polo1.2 tsı dsg 90 hp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu zamanda cc yi opsiyon olarak satan şirket, gün gelir direksiyon ister misiniz diye de sorar

• şehir dışı yolculuklarda son derece gerekli
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

Bu zamanda cc yi opsiyon olarak satan şirket, gün gelir direksiyon ister misiniz diye de sorar

Hala 2 havayastikli araclar satiliyor ne cc si. Ustelik en meshur markanin en meshur b segmenti araci bu dedigim.

Hayirli gunler.

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Hocam, yaramızı deştiniz...

Maalesef bu meşhur marka, her obsiyondan bir tomar para istiyor,

Hız kontrol sistemi , olmayan Polo marka araca , 1.500,00 tl geçen yıl istedikleri fiyattı,

1500,00 tl veriyorsunuz , bu opsiyonu aracınıza monte ediyorlar,

• Uzun ve düz yolda çok gerekli örn:Konya,Polatlı,Söke ovası gibi yollarda aç gitsin kendi kendine.

Fakat rakım farkı olan şehirler arası yolculuklarda pek mantıklı değil.İzmir-Çorum güzergahında 3 4 kez denedim.Özellikle atmosferik motorlarda rampa öncesi devirlenmemek rampada vites düşüşlerine yığılmalara doğal olarak yakıt tüketimine etkisi oluyor.Keza rampa inişlerde motor hızı sabit tuttuğu için vs..

• malzemec kullanıcısına yanıt
    Ben 1500 tl yi de vermeye razıyım ancak benim araca sonradan cc takılamıyor (2011 golf 6). Şasi numarasından sorguluyorum kol değişimiyle cc eklenemiyor. Neden böyle bir salaklık yaptıysalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Uzun ve düz yolda çok gerekli örn:Konya,Polatlı,Söke ovası gibi yollarda aç gitsin kendi kendine.

Fakat rakım farkı olan şehirler arası yolculuklarda pek mantıklı değil.İzmir-Çorum güzergahında 3 4 kez denedim.Özellikle atmosferik motorlarda rampa öncesi devirlenmemek rampada vites düşüşlerine yığılmalara doğal olarak yakıt tüketimine etkisi oluyor.Keza rampa inişlerde motor hızı sabit tuttuğu için vs..

Doğru tespit.
  • İstesekte 1 hafta sonra , İstanbul'da hız yapılamayacak ,

Konya ve İstanbul'da TEDES yeniden devrede ...

Araçlar belirlenen limitlerin üstünde seyir halinde bulunurlarsa evlerine ceza gelicek ,

Doğal olarak yakıt tüketimleri de düşecek,

TEDES

Eds

Varsa bir yerde ,

Araçta da CC olmazsa olmazdır

• Hiz sabitleme sehirler arasi, ozellikle 500km ve uzeri yolculuklarda otomatik/manuel fark etmez baya ise yariyor. Limitleme de Hafif sehir ici, hafif sehir disi hiz siniri ve radar olan yerlerde yolculuklarda baya ise yariyor.

Manuel aracimda surekli kullandigim bir donanimdi. Simdiki aracimda yok, eksikligini hissediyorum.

Ha olmazsa olmaz mi. Bence degil. R9 la binlerce km yol yaptigimida bilirim.

• Aracımın standart donanımında var.Uzun yolda,trafiksiz,hız sınırı olan yollarda çok büyük bir konfor.

Nasip olursa alacağım sonra ki araçta da olmazsa olmaz bir donanım olur benim için.

Volkswagen'e kocaman bir ban.Golf 7 giriş seviyesini geçtim.Orta donanımı comfortline da opsiyon.Astra K giriş seviye enjoy donanımda bile cc standart.

•  hız sabitleme, c.control gereklimi...?

Corolla dizel: 3 lt/100 km

CC yok araçta,

Olsaymış 2.5 yakarmış herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: malzemec

hız sabitleme, c.control gereklimi...?

Corolla dizel: 3 lt/100 km

CC yok araçta,

Olsaymış 2.5 yakarmış herhalde

ne yaptın hocam yahu 3litre nedir. hız sabitleme gerçekten yakıtı düşürüyormu artırıyormu. aracı hep aynı rölantiye sokmak için ekstra çaba sarfetmiyormu buda fazla yakıt tüketimi anlamıan gelmezmi

• Standart olması gereken bir donanım

• çok da gerekli değil gibi
    yılda 2 kere anca kullandığım bir özellik
  • hoksi kullanıcısına yanıt
    Aracım otomatik vites rampada çekmedi mi kendiliğinden vites düşürüp bayılmayı önlüyor ve hızı devamlı sabit tutuyor, sen de düz vites mi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: degobar

Aracım otomatik vites rampada çekmedi mi kendiliğinden vites düşürüp bayılmayı önlüyor ve hızı devamlı sabit tutuyor, sen de düz vites mi var

Evet

• kişisel araçları bilmem ama kiralık araçlarda çok aradığım bir özellik,sadece bunun için egea yerine c elysee tercih ediyorum
  • Artık her arabada olan klima ve elektrikli camları saymazsak, arka park sensöründen sonra en gerekli donanım bence hatta daha gerekli bile olabilir.

• Büyük rahatlık ama sürekli ccde kullanmamak gerekli bence , dikkatimi dağıtıyor yolu filan izleyesim geliyor
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.