Şimdi Ara

hız sabitleme, c.control gereklimi...? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
5
Favori
20.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • CC candır geçen hafta 1300 km yaptım en fazla 100 km sinde gaza basmışımdır. Otobanlarda bağdaş kuruyorum o kadar rahat yani.
  • rallier_61 kullanıcısına yanıt
    uzun yolda yakıtı düşürdüğünü sanıyorum,

araçın beygir gücünü artırdığınızdan kaynaklı olabilir yakıt artışı.

bide atmosferik araçlarda yakıt artışı normaldiye düşünüyorum
    aracınız ha
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    konfor candır...
    c.control kullanan
    eksikliğini hisseder,
    önceki aracımda vardı
    dikkat edemedim şimdikinde yok
    ama taktırmaya karar verdim
    vw. serviste takıyor garanti de bozulmadan hemde...
  • Sehir icinde gerek yok

Ama uzun yolda cok lazım gercekten ayak hücrelerin sana dua eder

Ama 1000 lira da cok Yav sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    vw.servisleri sizi sağılcak canlı olarak görüyor,
    200/300tl lik basit bir kol 1000tl gibi fiyattan satılıyor,
    bu sevisler varya,
    hiç insafları yoook..
  • Comfortline donanımsa araç keşke sürücü konfor paketide alsaymışsınız diyeceğim ama iş işten geçmiş olduğu için bence dışarıda bulup taktırın derim.
  • Bayide hazır olan aracı aldım;
    Beklemen gerekli dediler 3 ay kadar
    Bende böyle bi deniyim dedim ama,
    C. Controlü aracıma taktırıcam
    Bana eksiklik olarak geliyor olmaması...

• quote:

Orijinalden alıntı: malzemec

vw.servisleri sizi sağılcak canlı olarak görüyor,
    200/300tl lik basit bir kol 1000tl gibi fiyattan satılıyor,
    bu sevisler varya,
    hiç insafları yoook..

Aynen Opel astra grubunda 200-250 ye taktiran vardı yanlis hatırlamıyorsam

• Çok lazım bir donanım benim için öyle böyle değil..
  • TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Yaramı tam deştin şimdi.))
    Opele bak
    Alman ama fiyatı vw. Den uygun...

• Şehir içinde hem gereksiz hemde tehlikeli bazen,ama uzun yolda çok gerekli bence helede otomatikse araba ooo değme gitsin
  • Derin Mavi kullanıcısına yanıt
    Usta şöför,
    C. Controlden keyif alır,
    İyi şöför eksikliğini hisseder...

• malzemec kullanıcısına yanıt
    Bence servis soyguncu değil.Neden derseniz zaten Sürüş konfor paketi 1.520 Tl ve içeriği hız sabitleyici, ön ve arka park mesafe sensörlerinden ibaret.Yani 1.000 tl sadece hız sabitleyici için iyi bir fiyat.Bence park sensörü taktıracaksanız ikisini bir arada 1500 civarına çıkarın en

azından garantili olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: malzemec

manuel araçlarda c. control kullanan arkadaş varmı?

bal gibide manualde kullanılıyor uzun yolda çok işe yarıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 15 Haziran 2014; 1:09:05 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, genelde kullandığım araçlarda cc yoktu. Fakat şimdiki aracımda var. Tamam iyi hoş, harika bir donanım ve sık kullanıyorum. Fakat, herhangi bir tehlikeye gebe bazı yollarda ayak fren üzerinde olmalı, yani hemen fren pedalının yakınında olmalı. Bu noktada, ayak ister istemez pedaldan uzak oluyor. Bu da tehlikeli olmuyor mu sizce? Mesela gece yolculukları ya da hayvan vb çıkması muhtemel yollar.. Siz bu durumda nasıl davranıyorsunuz? Ben gece yolculuklarında ya da tehlikeye gebe, öngörülemez riskleri nispeten fazla içeren yollarda cc kullanımını tehlikeli buluyorum.

@malzemec,Ebay'de falan daha uyguna kit bulunur sanırım, araştırdın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aytürk -- 15 Haziran 2014; 1:11:21 >

• Cahiliğimi mazur görün ama hız sabitleyici otomobil kullanmadığım için her zaman için merak etmişidir ;

Hız sınırlama ve sabitleme aynı donanımsal özellik mi ?

Diğelim ki otomobilinizi 90 hıza sabitlediz elinizii ayağınızı çektiniz kolunuzuda dayadınız müzik dinliyorsunuz ve otomobil aynı hızda giderken birden ileride yavaş giden bir otomobili gördünüz ne yaparsınız [ Sakın toslarım demeyin ] Otomotik olarak otomobil algılama yapıyor mu vede yavaşlıyor mu yoksa siz mi mudahele ediyorsunuz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarinca -- 15 Haziran 2014; 1:12:26 >
  • olsada olur olmasada olur, ama olsa daha iyi olur
  • illa sınırda mı gitmek zorunda hissediyorsun hocam 65 le 66 yla git
  • quote:

Orijinalden alıntı: zarinca

Cahiliğimi mazur görün ama hız sabitleyici otomobil kullanmadığım için her zaman için merak etmişidir ;

Diğelim ki otomobilinizi 90 hıza sabitlediz elinizii ayağınızı çektiniz kolunuzuda dayadınız müzik dinliyorsunuz ve otomobil aynı hızda giderken birden ileride yavaş giden bir otomobili gördünüz ne yaparsınız [ Sakın toslarım demeyin ] Otomotik olarak otomobil algılama yapıyor mu vede yavaşlıyor mu yoksa siz mi mudahele ediyorsunuz ?

frene dokunduğun an devreden çıkar c.c. kendisi fren yapmıyor ama yokuş aşağı aracın hızlanmasını engelliyor yokuş yukarı daha çok gaz veriyor yani araç hep aynı hızda kalıyor. Ama adaptif c.c yapıyor
    http://www.youtube.com/watch?v=CkEipB8lvOA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalemist3 -- 15 Haziran 2014; 1:40:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zarinca

Cahiliğimi mazur görün ama hız sabitleyici otomobil kullanmadığım için her zaman için merak etmişidir ;

Adaptif cc lerde önceki araca göre fren yada gaz ayarını da yapıyor.Ama standart cc de kendin müdahale etmek zorunda kalıyorsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.