Şimdi Ara

hız sabitleme, c.control gereklimi...? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
477
Cevap
5
Favori
20.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uzun yolda alışkanlık yapıyor resmen, şehiriçinde kullanmadım zaten 40 km hızdan sonra ve 4. viteste devreye giriyor.Citroen c4 ün direksiyonunun üstünde bütün tuşlar çok rahat kullanılıyor, pause tuşu var ona basınca devreden çıkıyor tekrar basınca aynı hıza getiriyor aracı.. resmen tek tuşla araç kullanıyorum uzun yolda.Aracım mcpli bu arada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hemide kamanlı -- 15 Haziran 2014; 12:49:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: malzemec

İŞTE KONUNUN TAM ÖZETİ;
    Eline sağlık kardeş, çok güzel bi anlatım olmuş...

Eyvallah Hocam ;)
    hız sabitleme uzun yıllar imrendiğim bir özellikti. Parası da önemli değil yaptırayım demiştim, ama araba gaz telli olduğu için yapamayız demişlerdi. Sonraki arabamda kısmet oldu :)
  • Evet;
    Önce güvenlik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peugeot ve citroende maliyeti 150-160 TL, üstelik 2004 model sonrası nerdeyse bütün modellere takılıyor.
  • Opel in en baz paketinde standart olarak sunduğu fakat vw nin orta donanım olan comfortline de opsiyon olarak sunduğu bir özelliktir. Uzun yolda yada radarlarda çok işe yarar rahatlatır. Başkada bir işlevliği yoktur.

• hemide kamanlı H kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın;
    Her araçta. Rahat kullanım yok
    Kia ceed sw. Aracımda
    Çok itici bir cc. Sistemi vardı,
    Eşimin aracında çok işlevsel
    Vw. Polo 1.2 tsı dsg)

• Eskişehir ankara arası çok gerekli oluyor 105'e ayarla bak keyfine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • malzemec kullanıcısına yanıt
    Çok gerekli de sayılmaz, acemiler için gerekli sayılabilir. Zaten 1.2 Tsi de ne yapacaksın ki, yanlış anlama kötü anlamda söylemiyorum. Hani 2.0 TSİ R olsa neyse diyeceğim de
  • e5 te pek efektif değil ama uzun yolda tadından gerçekten yenmiyor
  • Her zaman kullanılmayabilir ama lazım olunca eksik hissedilir. Seyahat ederken hız limiti olan tanımadığınız şehirlerde tek tıkla hız limitini sabitlemek çok kullanışlı. 25 yıldır ehliyetim var 20 yıldır kendi arabamı kullanırım. Park ederken sorun yaşamam ama geri park kamerasının sağladığı rahatlıktan da vazgeçmem. Otomatik park asistanım yok ama olsa severek kullanırım doğrusu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusau

quote:

Uzun yolda, yardımcı melek gibi,
    Almak şart oldu,
    Doğru kullanımda, c.c.
    Çok faydalı,
    Yorulmadan seyahat etmenizi sağlıyor.
    1000 tl ye kıymamın vakti geldi...

http://www.aliexpress.com/item/OEM-Original-2014-Skoda-Octavia-Cruise-Control-System-CCS-Stalk-Multifunction-Steering-Wheel-Module/1777956174.html

Size maliyeti kargo dahil 172 $(365 TL) olacak malı 1000 liraya kitliyorlar ha. Çok iyi öpüyor vw servisleri. Gerçi diyelimki 100 dolar sınırını aştığı için 28 dolarda vergisi var desek 60 lira da o 425 lira yapar.50-75 de servis ücreti alsalar düz hesap 500. Kimse kusura bakmasın özel serviste takıyolarsa 500 e, 1000 liraya garantisi devam edecek diye taktırmam. Sonuçta ikiside mecburen orijinal parça takacak. Bilmiyorumda 500 e 700 falan olsa hadi garanti hatrına katlanılır derimde. hiç sormasanız genel servise aracınızda cruise control olup olmadığını nerden bilipte müdahele edip garanti dışı bırakıcaktı. Kaç tane araç satıyorlar sonuçta cruise control dediğiniz o kadarda dikkat çekecek bir şey değil.

Bir yer işletmek kolay değil. Bu sebeple dışarıdan yaptırılan işlerin iki katına falan yapılmasını garipsemiyorum. O mekanın kirası var, yatırımı var kredisi var, var oğlu var... Adam tabii ki maliyet+usta masrafından fazlasını isteyecek.

Ayrıca linkteki ürün yan sanayi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BebeBiskuvisi -- 15 Haziran 2014; 14:19:30 >

• Aynen...

• geçen hafta sattığım aracımda vardı en sevdiğim donanımlardan biridir kendisi.

Kısmetse salı günü alacağım aracımda olmayacak maalesef, yeni aldığım aracı çok beğenip hayalini kurup alsamda tek eksisi şu cc olmaması.
  • Büyük rahatlık bana göre, şehir içindeki tedes'lerde bile kullanıyorum.
    Hız sınırı 70 yapıp düz yolda kamera ile süreyi ölçüyorlar.Sürekli ibreyi bakıp duracak değilim.Alıyorum düz yolda rahatıma bakıyorum kameralar bitine kadar
  • Bravo kardeş;
    CESUR YORUM VALLAHA...:))

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ne kadar çok donanım, o kadar sık arıza

- almak için mi yazıyorsun bu yorumları

• quote:

Orijinalden alıntı: BebeBiskuvisi

quote:

Orijinalden alıntı: dusau

quote:

Uzun yolda, yardımcı melek gibi,
    Almak şart oldu,
    Doğru kullanımda, c.c.
    Çok faydalı,
    Yorulmadan seyahat etmenizi sağlıyor.
    1000 tl ye kıymamın vakti geldi...

http://www.aliexpress.com/item/OEM-Original-2014-Skoda-Octavia-Cruise-Control-System-CCS-Stalk-Multifunction-Steering-Wheel-Module/1777956174.html

Size maliyeti kargo dahil 172 $(365 TL) olacak malı 1000 liraya kitliyorlar ha. Çok iyi öpüyor vw servisleri. Gerçi diyelimki 100 dolar sınırını aştığı için 28 dolarda vergisi var desek 60 lira da o 425 lira yapar.50-75 de servis ücreti alsalar düz hesap 500. Kimse kusura bakmasın özel serviste takıyolarsa 500 e, 1000 liraya garantisi devam edecek diye taktırmam. Sonuçta ikiside mecburen orijinal parça takacak. Bilmiyorumda 500 e 700 falan olsa hadi garanti hatrına katlanılır derimde. hiç sormasanız genel servise aracınızda cruise control olup olmadığını nerden bilipte müdahele edip garanti dışı bırakıcaktı. Kaç tane araç satıyorlar sonuçta cruise control dediğiniz o kadarda dikkat çekecek bir şey değil.

Bir yer işletmek kolay değil. Bu sebeple dışarıdan yaptırılan işlerin iki katına falan yapılmasını garipsemiyorum. O mekanın kirası var, yatırımı var kredisi var, var oğlu var... Adam tabii ki maliyet+usta masrafından fazlasını isteyecek.

Ayrıca linkteki ürün yan sanayi...

Hocam bilmediğimden soruyorum, yan sanayi olduğunu nasıl anladınız?
    Birde linkteki satış yapan adamda elbet kar ediyor. Bu ürünün vw Servisi'ne maliyeti emin olun daha azdır. Adam distribütör mutlaka daha indirimli alıyordur. Makul bir kara kimsenin bir şey diyeceği yok. Ancak garanti bozulmasın ayağına piyasa fiyatının 2 katına kitlemek iş değil. Özel servisten 500 lira teklif almış. Onlar mekan kirası ve saydığın masrafları yapmıyor mu, elbetteki yapıyor. Ancak yan sanayi takarak belki masrafları azaltıyor olabilirler ancak 2 katı fark olur mu?
    Benim arabada italyan orijinal cruise control ünitesi 80 Euro İtalyan ebayda. Biraz Almanca olsa eminimki bu parçayı çok daha ucuza Almanya üzerinden bulunabilir.

• Benim için çok gerekli bir özellik zira benim sağ dizimde menisküs var uzun yola çıkarsam her 100-150 km'de bir mola vermem gerekiyordu. Yokuş aşağı inerken ayağımı gazdan çekince rahat ediyordum ancak. şimdi cc özelliği olan bi aracım var da habire durup dizimi dinlendirmek zorunda değilim çok şükür

• Sinyal kolu şeklinde kontrol edilenler bana itici geliyor. Kendi aracimda herşey direksiyonun üzerinde. Hem uzun yolda hem de istanbul içi hergün kullanıyorum.

Kilyos tuneline yaklaşırken 70e sabitliyorum. Tünel çıkışına kadar dokunmuyorum bile..

e5 te 77ye ayarliyorum en sağ seritte gayet güzel gidiyorum. 3 yıldır e5te 77nin üstüne cikmadim.

temde 100e sabitlerim trafik izin verdikçe.

• Valla bein opel corsa da var. 1 veya 2 defa actim. Istanbul icinde zaten kullanma sansin yok trafik ve aniden onune girmeye calisan magandalar oluyor. o refleks ile frene daha sert basiyorsun acikcasi. Gerci CC nin amaci zaten uzun yol icin.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.