Şimdi Ara

Hizbullah Kimdir Açıklıyom?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sakın Amerikaya musallat olan Hizbullahla Türkiyedeki Hizbullahı karıştırmayın Türkiyedeki hizbullah örgütüne aynı isim verilmiş yani 2 si farkı amaçlı örgütler. PKK 1990 senelrinde artık şehir merkezlerine kadar indi hatta hakim lojmanlarına girip hakimleri öldürüyorlardı durum böle olunca Mehmet Ağarın talimatıyla (2-3 yıl önce parti başkanlığından istifa eden kişi DP'den) PKK lıları kovmak için hizbullahı yarattı kendisi zaten emniyet genel müdürüydü ellerinede rus marka (modeli ne hatırlamıyom) silah verdi bu silahın özelliği ise mermi vücuda girip arkadan çıkıyodu. Neyse bu elemanların görevi sadece bir kere kurşun sıkıp PKK elemanlarını öldürmekti sadece PKK elemanları diil onlara yardım eden iş adamlarınıda. Hakkaten plan işe yaradı ve PKK apar topar şehir merkezlerinden dağlara kaçtı. Tabi işlenen cinayetlere polis bakıyodu eğer işlenen cinayette dediğim rus malı silahla vede 1 el ateşle gerçekleşmişse haaa bunu yapan bizimkiler diyordu ve cinayetlerin üzerine gitmiyorlardı. Takii kopenhag kriterleri kabul edilinceye kadar. Bu kriterlerde devletin kurduğu gizli örgütler olmayacaktı vede tek çare hizbullah örgütünü ortadan kaldırmaktı vede komut verildi polise "gidin şu villaya baskın düzenleyin oradakileri öldürün, tutuklayın iş adamlarının cesetlerinide açığa çıkarın dendi. Ve hizbuahta tarihin tozu sayfalarına kaldırıldı.

Domuz bağıyla iş adamlarını öldürdüler ve mezar evlere gömdüler tabi bu işadamları PKK ya yardım edenlerdi. Tabi bi süre sonra 81 ilde polisin operasyonlarıyla yok edildi yani devlet eliyle kuruldu ve devlet eliye ve talimatıyla yok edildi. Tabi bunların işleyişide PKK gibi girdinmi çıkamıyon çıkarsan senide öldürüyolardı ve çoğu kişiyi hizbullah elemanları kandırdı gel biz müslümanız diye aaa müslüman bi örgüt giriyom bende dedi tabi benim sevgili cahil kardeşlerim ve bi baktı müslümanlıkla yakından uzaktan alakaları yok. Hatta bi kız lale sanırım adı ve bi günlükmü mektuppu ne yazmıştı günlükte çıkmak istediğini beni kandırdıklarını ve çıkamıyacağını ve daha sonra öldürüldü tabi.

Dünyada 2 Hizbullah var

1- Lübnanda kurulmuş şuan devam eden ve Amerikaya musallat olan örgüt.
    2- Bir kaç yıl faaliyet yapsın diye devletin zamanında Türkiyede kurduğu başka bir örgüt.

Sakın karıştırmayın bu 2 örgütü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nükleer Santralci -- 6 Ocak 2011; 21:01:02 >

• hizbullah insanın kendine yakışanı giymesidir
  • Hizbullah halkın kendi kendini yönetmesidir
  • Kısaca herbullah ın abisidir.
    İnternet alemi silinebilir.
  • Ya bu konulara çok ilgi duyuyorum.

Yakın tarihimiz yani.

Bu ilginç bilgi için teşekkürler.
  • Hizbullaha karşı sempatim arttı ne diyim.
  • Ena hizbullah güzel şeymiş læ

Sıçılır da bu kadar sıçılmaz güzel kardeşim, resmediyorum hemen kıpırdama...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hizipçi Baykalın kurduğu örgüt
  • Her terör örgütüne aynı şey yakıştırılmaz ki.Utanmasanız devletin işi gücü yok kendi kendi parmaklıyor diyceksiniz.
  • Hizbullahla usamabin Ladinin ne alakası var...Hizbullahın doğuda 150-200 kişiyi öldürüp toplu mezarları olduğnu haberlerde duymuştum arkadaşın dediği doğru olabilir PKK'lıları engellemek için devletin doğuda kurduğu bir örgüt olabilir.Medya nie bu kadar ayağa kalkıyor bizim medya dış odaklı olduğu için avrupalıların kesin hoşuna gitmediği bir durum var.Avrupalıların hoşuna gitmediği bir durumsa o zaman bu adamlar Türkiye çıkarı için olması gereken adamlar.
  • Hizbullah, PKK ile mücadele için kurulduğunu duymuştum bende . İslamcilar komünistleri sevmezler, onları karşı kuruldu Hizbullah, bayada başarılı oldular....

Devlet üstün nişan madalyası alırlar bu adamlar iranda, bizde hapisteler ama...
  • peki hizbullahın karısı kimdir?

herbullah.

dağılabilirsiniz
  • Peki bu domuz bağı nerden geldi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imnobody

Hizbullah, PKK ile mücadele için kurulduğunu duymuştum bende . İslamcilar komünistleri sevmezler, onları karşı kuruldu Hizbullah, bayada başarılı oldular....

Devlet üstün nişan madalyası alırlar bu adamlar iranda, bizde hapisteler ama...

Sen öyle örnek verirsen, başka biri kalkar der ki; şu bilmem ne örgütü kuzey kore'de, çin'de olsaydı nişan madalyası almışlardı ama bizde hapisteler...
    Ne de olsa demokratik bir ülkeyiz, yoksa o küçük beyninin bundan haberi yok mu?
    Geçin bunları yok pkk'yı temizlemek için kurulmuş bilmemneymiş, o zaman neden içeri alındılar, sırf pkklı avlıyorlarsa?
  • senı yakalıcaz olm yerını tespıt ettık yatsı namazına müteakiben senınde ınfazını verıcek yaşasın V
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.SAYGILI

Peki bu domuz bağı nerden geldi?

Domuz bağıyla iş adamlarını öldürdüler ve mezar evlere gömdüler tabi bu işadamları PKK ya yardım edenlerdi. Tabi bi süre sonra 81 ilde polisin operasyonlarıyla yok edildi yani devlet eliyle kuruldu ve devlet eliye ve talimatıyla yok edildi. Tabi bunların işleyişide PKK gibi girdinmi çıkamıyon çıkarsan senide öldürüyolardı ve çoğu kişiyi hizbullah elemanları kandırdı gel biz müslümanız diye aaa müslüman bi örgüt giriyom bende dedi tabi benim sevgili cahil kardeşlerim ve bi baktı müslümanlıkla yakından uzaktan alakaları yok. Hatta bi kız lale sanırım adı ve bi günlükmü mektuppu ne yazmıştı günlükte çıkmak istediğini beni kandırdıklarını ve çıkamıyacağını ve daha sonra öldürüldü tabi.

Dünyada 2 Hizbullah var

1- Lübnanda kurulmuş şuan devam eden ve Amerikaya musallat olan örgüt.
    2- Bir kaç yıl faaliyet yapsın diye devletin zamanında Türkiyede kurduğu başka bir örgüt.

Sakın karıştırmayın bu 2 örgütü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nükleer Santralci -- 6 Ocak 2011; 21:00:19 >

• Sanırım yanlış hatırlamıyorsam ölen kişilerin şehit sayılmaması için Hizbullahça uygulanan bir yöntem. Kişi domuz bağı ile kendi kendini öldürmeye zorlanıyor ve sonuçta büyük acılar içinde ölüyor. Allah kimseye bu tür bir son göstermesin. Bu arada içeride ne kadar hizbullahçı varsa teker teker dışarı çıkıyor.

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: proteo

Sanırım yanlış hatırlamıyorsam ölen kişilerin şehit sayılmaması için Hizbullahça uygulanan bir yöntem. Kişi domuz bağı ile kendi kendini öldürmeye zorlanıyor ve sonuçta büyük acılar içinde ölüyor. Allah kimseye bu tür bir son göstermesin. Bu arada içeride ne kadar hizbullahçı varsa teker teker dışarı çıkıyor.

quote:

Artık 2-3 kişiyle bi şey olmaz. Tabi zaten onlar hala suçlu diil sadece tutuklu onların hapisten çıkmasının nedeni AİHM nin baskısı çünkü hala hiçbiri suçlu kabul edilmedi doğal olarak AİHM de baskı uyguladı ya yargılayın yada beraat ettirin diye ve seneler sonra kanunlar gereği eğer dava sonuçlanmassa kişi beraat eder. Ve çıktılar. Sorumluları ise üşenip dava dosyalarını tozlu raflara kaldıran yargıdır zamanında okunsaydı o dosyalar kimse çıkamazdı. Sonuçta seni tutuklasalar ve 10 yıl sonuca varamayıp bide 10 yıl cezaevinde mal gibi kalırsan vede 10 yıl sonra kusura bakma birader diyip beraat etseler insan insaf der.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.