Şimdi Ara

Gibirnet hızı 25e sabitleyip hat değerleriniz kaldırmıyor dediler !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardan beri kullandığım 100 mbit interneti, hatta dün gece 100 mbit olan interneti bugün 25 mbite çekmişler, uploadı da 2 mbite... 2 kere aradım hat değerleriniz bunu karşılıyor dediler. Gece 100 mbit olan net bugün 25 mbit. Diyorum ki her testte stabil 25 mbit çıkıyor, biz 100 mbit gönderiyoruz yalanını söylüyorlar. Çözüm için ekip göönderelim bina içindeyse sorun 300 tl alırız diyorlar. Tam sahtekar olmuşlar, başka issye geçeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qAddAr -- 13 Ekim 2024; 1:51:44 >

• Hangi isletmeci?

Hat değerlerinizi ekleseydiniz keske

• Hocam konu başlığına sinirden eklemeyi unutmuşum...hat değerlerim ekleyeceğim.

• Gıbırnet. Hocam bu ne kadar ucuz ki bu isimde bir saglayiciyi seciyorsunuz? Suan mesela ben 100 mb fibere (yalın) 481 tl ödüyorum. Sizin kac lira?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 350 tl hocam gerçi geçtim geçeli sıkıntılıydı. son olan bardağı taşırdı.

• Senlik bir sorun olmadığına eminsen ekip gelmesini onayla tt gelip baksin. Artık tüm iss lerde böyle hatalı ariza bildirimlerinde tt ücret talep ediyor ve iss de bu ücreti aboneden aliyor. Vergiler hariç iss ye maliyetleri görseldeki gibi
    Gibirnet hızı 25e sabitleyip hat değerleriniz kaldırmıyor dediler !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4L0X -- 13 Ekim 2024; 10:58:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şuan düzelttiler gibi hocam hızı 75 e yükseltip uploadı 8 e çekmişler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hızı eski haline çektiler.. 93 down 19 up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.