Şimdi Ara

Hızı arttırdım!İçeri gelin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler akkden dolayı düşen hızı geri getirmek için birşey denedim şimdilik çalıştı.
    Kendi yaptığımı anlatayım:
    Bir tane torrent açtım yavaş iniyordu modem sayfasından adsl şifresinin son iki hanesini sildim torrent kesildi tabi , sonra şifrenin son iki hanesini tekrar girdim hız bi anlık tam hıza çıktı 10 saniye sonra indi.Bunu 4-5 kere yaptım gittikçe bu 10 saniye arttı sonuncusunda hız çıktı bir daha düşmedi 1.5 gb indirdim.

Bu yöntemle hızı arttıramazsak bile acil inmesi gereken torrentleri çekebiliriz.100 kbpsye göre 20 saniye 800le inse kârdır.

Sözün özü torrent açıp şifreyle oynayın.Bakalım sizde olacak mı ?

• şifreyle oynadığında geri geliyor hız bir süreliğine fakat kişiden kişiye değişiyor ..
  • Hız tamamen gelmese bile 20 saniye 800le inse 3dk 100le inene eşit.Benim modemde şifreyi silip girmek 15 saniye sürüyor.Geçici olsa bile daha kârlı ondan bahsediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoktur

Beyler akkden dolayı düşen hızı geri getirmek için birşey denedim şimdilik çalıştı.
    Kendi yaptığımı anlatayım:
    Bir tane torrent açtım yavaş iniyordu modem sayfasından adsl şifresinin son iki hanesini sildim torrent kesildi tabi , sonra şifrenin son iki hanesini tekrar girdim hız bi anlık tam hıza çıktı 10 saniye sonra indi.Bunu 4-5 kere yaptım gittikçe bu 10 saniye arttı sonuncusunda hız çıktı bir daha düşmedi 1.5 gb indirdim.

Bu yöntemle hızı arttıramazsak bile acil inmesi gereken torrentleri çekebiliriz.100 kbpsye göre 20 saniye 800le inse kârdır.

Sözün özü torrent açıp şifreyle oynayın.Bakalım sizde olacak mı ?

Süpersin dostum o yöntemi kullanarak dosya indiriorum şu anda..

Edit: 5 sn bile gitmiyor dostum hız.. ilk seferde 20-25 sn dayandı ama 2. seferde baya düştü.. 3. de daha da az :\

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paradox1453 -- 22 Nisan 2012; 21:55:16 >

• oldu ama hız yine dusuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.