Şimdi Ara

HIZLAR GERİ GELDİ BAK NOLDU ŞİMDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hızlar geri geldi yarın herkes normal hızından kullanırken internet mi yavaşlayacak, patlayacak mı internet hayır, hiç birş şey olmayacak.

bu adil kullanım degil bildigin "KOTA" olmuş.

limitsiz-sınırsız reklamıyla sattıkları paketler aslında kotalı. bunun adı budur. hem zam hem kota. adil kullanımmış altyapıymış rahatlatmakmış yalan şeyler bunlar.

• bu kota falan degil bu pazarlama taktigi! adamlar bilerek kullandirtti milleti yuksek hiza alistirip sonra dibe vurdurdu millete 50 lira ekstra odeyin tam sinirsiz olsun diyor simdi
  • Eskiden en ucuz ve tamamen sınırsız kullanacağımız 1 mbit internetimiz vardı. Şimdi ise tamamen sınırsız bir internetimiz daha var, adı 8 mbit limitsiz. ve fiyatı 115 lira.
    49 liradan 115 liraya çıkan sınırsız paket.
    Şimdi ttnet indirim mi yaptı bize ne yaptı?
    Yerim senin 8 mbit limitsiz internetini. 2 mbit sınırsız internetimi geri ver bana. Ben 2 mbit ile gayet mutluydum. Nereden geçtim bu lanet olası 16 mb ultranet paketine...
  • kardes ttnet niye suçluyorsunki devlet ver ver dedikçe milletin sırtına biniyor yok anlamadıgım olay hep halk mı vercek 10 yildir veriyoruz daha doymadilarmı bizleri bu hale sokan başımızdaki kodomanlar k.b ama en başta özelleştirmek hata idi
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeuntfor

hızlar geri geldi yarın herkes normal hızından kullanırken internet mi yavaşlayacak, patlayacak mı internet hayır, hiç birş şey olmayacak.

limitsiz-sınırsız reklamıyla sattıkları paketler aslında kotalı. bunun adı budur. hem zam hem kota. adil kullanımmış altyapıymış rahatlatmakmış yalan şeyler bunlar.

öyle değil iste :) eskiden çılgınca download yapanlar artık ağırdan alıyor :) suan birçok kişi sadece normal kullanımini yapıyor.biliyorlarki geçince 1 mbite düşecek.yani yüklenme oranı azalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeSiN

quote:

Orijinalden alıntı: exeuntfor

hızlar geri geldi yarın herkes normal hızından kullanırken internet mi yavaşlayacak, patlayacak mı internet hayır, hiç birş şey olmayacak.

öyle değil iste :) eskiden çılgınca download yapanlar artık ağırdan alıyor :) suan birçok kişi sadece normal kullanımini yapıyor.biliyorlarki geçince 1 mbite düşecek.yani yüklenme oranı azalıyor.

originden BF3 iniyor, torrentten 20gblık belgesel iniyor. 15-20 de HD video izliyeceğim yarın çarşamba günü 1mbit :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.