Şimdi Ara

Hizli Camasir Kurutma Taktigi Acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
64.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar dün akşam camasir atmıştım uyuya kalmışım şimdi benim bu gece 11 e kadar bu camasirlari kurutmam gerekiyor birazini kalorifere koydum falan . Acaba camlar tüm gün açık olursa faydası olur mu? Hizlica nasıl camasir kurutulur arkadaslar fon makinesiyle giriseyim mi :(

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hızlı Çamaşır Kurutma Taktikleri

Çamaşırların hızla kurutulması, özellikle acil durumlarda çok önemlidir. İşte çamaşırları en hızlı şekilde kurutmak için uygulayabileceğin bazı taktikler:

Çamaşır Makineni Yüksek Sıkma Ayarında Kullan

Çamaşır makinesini yüksek sıkma ayarında çalıştırmak, çamaşırlardan daha fazla suyun atılmasını sağlar ve kuruma süresini kısaltır.

Kuru Havlu veya Yastık Kılıfı Kullan

Islak çamaşırları kurulanmış bir havlu veya yastık kılıfının içine koyarak kurutma hızını artırabilirsin. Havlu veya yastık kılıfı, çamaşırlardan fazla nemi emer.

Çamaşırları Asarken İyice Ger

Çamaşırları ipe veya askıya asmadan önce iyice ger. Bu, çamaşırlarda bulunan kırışıklıkları giderir ve hava akışını artırarak kuruma süresini kısaltır.

Küçük Yükler Halinde Yıka ve Kurut

Küçük yükler halinde yıkama ve kurutma, büyük yüklerden daha hızlı kururlar. Çünkü daha az çamaşır daha fazla hava sirkülasyonuna izin verir.

Çamaşır Makinesinde Kurutma Topu Kullan

Kurutma topu, çamaşır makinesinde çamaşırlara eklenir ve kuruma süresini kısaltır. Kurutma topu, çamaşırlarda hava boşluğu oluşturur ve havanın dolaşımını artırır.

Çamaşırları İyi Havalandırılan Bir Odada Kurut

Çamaşırları iyi havalandırılan bir odada kurutmak, kuruma süresini hızlandırır. Pencereleri açabilir veya bir fan kullanabilirsin.

Kot Pantolonlar Kaç Saatte Kurur?

Kot pantolonların kuruma süresi, kotun kalınlığına ve havanın nem oranına bağlı olarak değişebilir. Genellikle pamuklu kot pantolonlar 4-6 saat, kot karışımlı pantolonlar ise 2-4 saat içinde kurur.

Hızlı Kıyafet Kurutma için İpuçları

• Hafif kumaşları tercih et.
    • Sentetik kumaşlardan kaçın.
    • Çamaşırları makineden çıkardıktan hemen sonra kurutmaya başla.
    • Çamaşırları doğrudan güneş ışığına asma.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ulan o saate kadar nasıl kurumasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: qer_1st_k

ulan o saate kadar nasıl kurumasın

Zor gibi. Tam 1 gün civarında kuruyor çamaşırlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut K.

quote:

Orijinalden alıntı: qer_1st_k

ulan o saate kadar nasıl kurumasın

Zor gibi. Tam 1 gün civarında kuruyor çamaşırlar

Alıntıları Göster
    kaloriferin üstünde 1 saate kuruyo benimkiler. ama kaloriferin yanması lazım yoksa kurumaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Slifer45

kaloriferin üstünde 1 saate kuruyo benimkiler. ama kaloriferin yanması lazım yoksa kurumaz

Yaniyo kaloriferim ama merkezi sistem ayarını pek acamiyorum yinede ilik yaniyo daha önce kaloriferde hiç bişey kurutmadim deneyeceğim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Slifer45

Yaniyo kaloriferim ama merkezi sistem ayarını pek acamiyorum yinede ilik yaniyo daha önce kaloriferde hiç bişey kurutmadim deneyeceğim

Alıntıları Göster
    bir şey yapmanıza gerek yok muhtemelen kurur. şuan yaptığınız şeylerin bir faydası olmaz. kuruması gereken saate 2-3 saat kala ıslaklığına göre karar verirsiniz ne yapacağınıza. kurumuş olur belki bazı yerleri hafif nemli olabilir onuda ütüde halledersiniz zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: DreamingLight

bir şey yapmanıza gerek yok muhtemelen kurur. şuan yaptığınız şeylerin bir faydası olmaz. kuruması gereken saate 2-3 saat kala ıslaklığına göre karar verirsiniz ne yapacağınıza. kurumuş olur belki bazı yerleri hafif nemli olabilir onuda ütüde halledersiniz zaten.

Odanın cami sence açık mi kalsın kapalı mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aksam 11e kadar kurur.Ama sana ıki yöntem söyleyim madem acelecisin saç kurutma fön makinesi kullanabilirsin ya da ütü kullan :) Şahsen benim acil 5 dakikada çıkmam gereken durumlarda fön makinesi ıle hem ıçten hem dıştan kurutmuştum
  • quote:

quote:

bu konuda net bir bilgim yok hangi türlü daha hızlı kurur ama balkona çıkarma şansınız varsa dışarı alın çamaşırları akşama bile kalmayabilir kuruması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elodea101

Aksam 11e kadar kurur.Ama sana ıki yöntem söyleyim madem acelecisin saç kurutma fön makinesi kullanabilirsin ya da ütü kullan :) Şahsen benim acil 5 dakikada çıkmam gereken durumlarda fön makinesi ıle hem ıçten hem dıştan kurutmuştum

Hocam bekleyeceğim bakalım olmadi girisirim teşekkür ediyorum
  • quote:

quote:

quote:

bu konuda net bir bilgim yok hangi türlü daha hızlı kurur ama balkona çıkarma şansınız varsa dışarı alın çamaşırları akşama bile kalmayabilir kuruması.

Balkonum yok malesef teşekkür ediyorum yorum için :) kaloriferin üstüne koyduğum çoraplarım kurur gibi olmuş bi yarım saat sonra onları askıya alicam yerine başka şeyler koyarım

• Yok mu arkadaslar forumun hamaratli bayanları evde alem yapan erkek öğrencileri taktik lazım şehir dışına cikicam :)) asıl suç bende 2 gün önceden yikamazsan böyle olur
  • ÜTÜ
  • quote:

Orijinalden alıntı: norvejli

ÜTÜ
    camlar açık olursa daha çabuk kurur. fön makinesi kesin çözüm bi başka yöntem bi şişeye kaynar su doldurup elbiseyi şişenin etrafına sarmak. su soğumadan elbise kurumuş oluyor. eğer mikrodalga fırın varsa mikrodalga fırında çok iyi ve hızlı bi şekilde elbise kurutur tabi çamaşırda metal parça olmaması ve yüksek ısıda ütüye dayanıklı bi çamaşır olması lazım yaklaşık 2-3 dk da kurutuyor.
  • Evin icinde ates yak
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Evin icinde ates yak
    Saç kurutma makinesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayva

Saç kurutma makinesi.

Alıntıları Göster
    fön makinesi kesin çözüm bro
  • quote:

Orijinalden alıntı: Namıssız Adam

fön makinesi kesin çözüm bro

Alıntıları Göster
    ütüle knk
  • Çamaşırı em.
    Aslında çok güçlü emebilseydin hemen kururdu teorik olarak
  • yorumlar için tesekkurler cami açıp bıraktım eve döndüğümde umarım kurumuş olurlar:D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.