Şimdi Ara

Hızlı Cila Hakkında???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
34.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nasıl uygulanır bilen varsa yazarmısınız?araç ıslakken üzerine sıkılıyormuş sonra normal bildiğin kurulama yapılıyormuş.hepsi bu mu?Ya sıktıktan sonra hemen kurulayınca cila gitmez mi ya???DAHA DOĞRUSU GERÇEKTEN PARLATIYOR MU BARİ?KULLANAN VARSA YAZARMISINIZ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendigibi -- 4 Ocak 2008; 23:54:21 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hızlı Cila Hakkında Bilgiler

Hızlı cila, aracınızın yüzeyini parlatmak ve korumak için kullanılan bir üründür. Uygulaması kolaydır ve kısa sürede gözle görülür sonuçlar elde etmenizi sağlar.

Hızlı Cilanın Faydaları

• Aracınızın yüzeyini çiziklerden ve diğer hasarlardan korur.
    • Boyanın rengini ve parlaklığını artırır.
    • Suyu ve kiri iter, aracınızı daha temiz tutar.

Hızlı Cilanın Uygulaması

Hızlı cila uygulamak için şu adımları takip edebilirsiniz:

• Aracınızı yıkayın ve kurulayın.
    • Hızlı cilayı temiz bir bez veya süngerle aracınızın yüzeyine uygulayın.
    • Ürünü dairesel hareketlerle aracın tüm yüzeyine yayın.
    • Cila kuruduktan sonra temiz bir bezle parlatın.

Hızlı Cila Çeşitleri

Piyasada çeşitli hızlı cila çeşitleri mevcuttur. En popüler seçeneklerden bazıları şunlardır:

• Fakir Hızlı Cila: Uygun fiyatlı bir seçenektir ancak daha az dayanıklıdır.
    • Expert Hızlı Cila: Daha pahalı bir seçenektir ancak daha uzun süre dayanır ve daha iyi koruma sağlar.
    • Petroldeki Cila: Evde kendiniz yapabileceğiniz doğal bir hızlı cila alternatifidir.

Hızlı Cila Yorumları

Hızlı cila hakkındaki yorumlar genellikle olumludur. Kullanıcılar aracın görünümünü iyileştirmede ve korumada etkili olduğunu bildirirler. Ancak bazı kullanıcılar daha az dayanıklı olan ucuz hızlı cilaların zamanla solduğunu belirtirler.

Sonuç

Hızlı cila, aracınızın görünümünü iyileştirmek ve korumak için etkili bir yoldur. Uygulaması kolaydır ve kısa sürede gözle görülür sonuçlar elde etmenizi sağlar. İhtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun bir hızlı cila çeşidi seçerek aracınızın her zaman en iyi durumda görünmesini sağlayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • elini çabuk tutarsın, oyalanmazsın...

düzenleme:
    mesajına açıklama yazdığın için ben de ekleme yapıyorum...

sıkılan sıvı kurumadan mı siliniyor?
    yoksa kuruduktan sonra bildiğimiz cilalama işlemi mi uygulanıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extremeenvy -- 5 Ocak 2008; 0:02:21 >
  • Ben de ilk defa duyuyorum ilginç ama pratik bir çözüm olurdu. Kullandığım tek cila var o da ÇBS nin oto cilası.

quote:

Orjinalden alıntı: kendigibi

nasıl uygulanır bilen varsa yazarmısınız?araç ıslakken üzerine sıkılıyormuş sonra normal bildiğin kurulama yapılıyormuş.hepsi bu mu?Ya sıktıktan sonra hemen kurulayınca cila gitmez mi ya???DAHA DOĞRUSU GERÇEKTEN PARLATIYOR MU BARİ?KULLANAN VARSA YAZARMISINIZ?
  • Yazın bahçemde keyfi araba yıkarken uyguluyorum.
    İnanılmaz hoşuma gitti. Aracı yıkadıktan sonra kurulamak zahmetli iştir. Genelde şikayet edilen mesele kurularken kılcal izlerin kalmasıdır.

Uygulama çok basit. Aracı köpükleyip güzelce duruladıktan sonra gölge bir yere alıp suyu daha kurumadan fıs fıs yapıp aracı parça parça kuruluyorsunuz. Bezi çektiğiniz yer ayna gibi oluyor. Ben güderi kullanıyorum. Tekrar tekrar kurulamaya kılcal bez izlerini yok etmeye uğraşmıyorsunuz.
    Aracın suyunu bez ile kuruladığınız zaman aynı zamanda cila işlemide bitmiş oluyor.
    Sonuç nereden bakarsanız bakın mükemmel parlaklık.
    Hatta ben aynı ürünü camlarda denedim. Cam silmenin zahmetinden bile kurtardı beni. Tek bir iz kalmadan "cam gibi" sözüne yakışır bir temizlik sağlıyor.

• cila yavaş atılmaz mı?
  • supremum dayanıklı mı peki?
    mesela normal kendimiz cila alıp atıyoruz ya.bu diş macunu benzeri kıvamlılardan.
    onlara göre durum nasıl acaba deneme fırsatın oldu mu?
    uyguladığın cilanın markası nedir? mümkünse fiyatı (şişe hacmini de bi zahmet)
  • gecenlerde turtlewax ın hızlı cilasını yaptık ev arkadasımın golf une.araç zeytın yeşili.
    once bi guzel yıkattık.
    soora kurulayın diyordu kurtuuk.
    sonra cilayi bir sünger ile parça parça aracın uzerine surduk.1-2 dakika bekledikten sonra cila kurudu.bembeyez oldu.hemen yunmusak bezler ike yuvarlak halkalar cizerek yaydık cilayı ve aaraç super parladı.yagmur yagdı su uzerinden vızzzz aktı:)
    15 liraya aracı tertemiz ve guzel yaptıl.hemde cok kısa surede.
  • quote:

Orjinalden alıntı: extremeenvy

supremum dayanıklı mı peki?
    mesela normal kendimiz cila alıp atıyoruz ya.bu diş macunu benzeri kıvamlılardan.

Dayanıklısı şöyle,
    Normal pasta cilalar gibi uzun ömürlü bir ürün değil. Asıl amacının arabayı yıkadıktan sonra kurulama kolaylığı ve çok daha fazla parlak temiz bir yüzey olduğunu düşünüyorum. Aracın üzerinde kaygan bir yüzey oluşturup aracın normalden biraz daha uzun süre temiz kalmasını sağlıyor diyebilirim.
    Ürün Turtle Wax Islak Cila
    500 ml 18 ytl.

Bu arada ambalajın üzerinde "Up to 15 cars" yazıyor. Ben 10 kez falan yıkadım ama şişe daha yarı falan var. Ben biraz pinti kullanıyorum galiba.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orjinalden alıntı: supremum

quote:

supremum dayanıklı mı peki?

Dayanıklısı şöyle,
    Normal pasta cilalar gibi uzun ömürlü bir ürün değil. Asıl amacının arabayı yıkadıktan sonra kurulama kolaylığı ve çok daha fazla parlak temiz bir yüzey olduğunu düşünüyorum. Aracın üzerinde kaygan bir yüzey oluşturup aracın normalden biraz daha uzun süre temiz kalmasını sağlıyor diyebilirim.
    Ürün Turtle Wax Islak Cila
    500 ml 18 ytl.

Bu arada ambalajın üzerinde "Up to 15 cars" yazıyor. Ben 10 kez falan yıkadım ama şişe daha yarı falan var. Ben biraz pinti kullanıyorum galiba.

aynen işte,bizim kullandıgımız da oydu.
    ama carrefourdan almiştik 15 miidi 16 mııdı neydı.
    2-3 lira zam gelmiş

• teşekkür ederim
    turtle wax ürünlerini daha önce hiç kullanmadım.sadece teflon cilasını bi arkadaşım uygularken gördüm...şişenin dibinde az vardı vermedi pinti

sonax kullanıyorum ben.bir de REX.
    bunların benzer ürünlerine rastlamadım.ya da ben dikkat etmedim.her zamanki kullandığımdan aldığım için.

demek denemeye değer bi ürün.lastik cilasının da 15 lira olduğu düşünülürse bence çok bi para değil :)
    tekrar teşekkürler :)
  • quote:

teşekkür ederim
    turtle wax ürünlerini daha önce hiç kullanmadım.sadece teflon cilasını bi arkadaşım uygularken gördüm...şişenin dibinde az vardı vermedi pinti

sonax kullanıyorum ben.bir de REX.
    bunların benzer ürünlerine rastlamadım.ya da ben dikkat etmedim.her zamanki kullandığımdan aldığım için.

demek denemeye değer bi ürün.lastik cilasının da 15 lira olduğu düşünülürse bence çok bi para değil :)
    tekrar teşekkürler :)

Bende netteki bir siteden yorumlara bakarak almıştım. Yanında birde lastik cilası ile jant parlatıcı aldım hepsi 30 küsür ytl tutmuştu.
    Jant parlatıcıdanda memnunum lastik parlatıcı ise vasat bir ürün. Ancak bu ıslak cila bitince yine almayı düşünüyorum.
    Fotoğraf ne kadar fikir verir bilmiyorum ama beyaz bir aracın daha fazla parlayabileceğine ihtimal vermiyorum.

Hızlı Cila Hakkında???

• nazar değmesin :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.