< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Hızlı Cila Önerisi
-
-
-
araçta herhangi bir koruma var mı koruma seramik vs.
kovayla mı yıkıyorsunuz ?
-
yok kendi boyası pandemi öncesi yıkama yerlerinde yıkıyodum şuanda ev önünde hortum ile fırçasız yıkıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sskla
yok kendi boyası pandemi öncesi yıkama yerlerinde yıkıyodum şuanda ev önünde hortum ile fırçasız yıkıyorumşampuan valet pro poseidon, meguiars sarı, sonax 313200 kodlu sarı şampuan.
cila olarak carpro elixir, sonax bsd güzeldir bsd toz tutar 1:1 saf su ile karıştırırsanız toz tutumu azalır ama performansı aynı kalır. carpro daha profesyonele yönelik
cilalı şampuan üstüne cila atarsanız birbirini örtecektir. cila kullanıyorsanız cilasız bir şampuan alıp öyle cila atın
bunlar benim kullanıp memnun kaldığım ürünler. daha farklı öneriler de gelecektir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 10 Mayıs 2021; 16:27:6 > -
teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valet pro poseidon pek köpürmüyor. Alacak olursanız göz önünde bulundurun. Ama iyi temizliyor. Ben de kullanıyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem şampuan hem hızlı cila newmix aldım memnunum şimdilik
-
Yüksek fiyatlı, özelikle su iticiliği ön planda gyeon wet coat öneririm.
Onun haricinde turtle wax ceramic hybrid ve auto finesse finale.
auto finesse finale bölünmüş olarak satılıyor fiyatı uyguna geliyor o şekilde.
Yine şampuan olarak bölünmüş olarak valet pro advanced poseidon iyidir.
-
gyeon wet coat araştır. bende aldım kullananlar memnun.
-
turtle wax tek geçerim. aşırı kaliteli ürünleri var.
-
Hocam gyeonun bir turuncu bir de turkuaz renkli cilasi var, aradaki fark nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
turkuazı bilmiyorum baktım sitesinden bu sanırım.
https://gyeonquartzturkiye.com/product/quickdetailer//
bu ürün ise sık kullanılanlarında daha çok parlaklık için kullanılan bi ürün gibi duruyor.
https://gyeon.zendesk.com/hc/en-us/articles/360000959377-What-is-it-
https://gyeonquartzturkiye.com/product/wetcoat//
bu turuncu hem boya koruma hem su itici.
baktığım her yerde turuncuyu öneriyorlardı.
-
Auto gym hızlı cilası baya güzel yormuyor.
Arabayı yıkıyorum valet pro ph net şampuanla.
3 haftada 1 durulamadan her yere sıkıp mikrofiber bezle kuruluyorum.
İki iş olmuyor.
1 ay önce ilk kullanımı yaptım sonra ki yıkamada su iticilişi çok iyiydi. Ki araçta seramik vs yok ayrıca kokusu mükemmel. Camlara da uygulanabiliyor.
100 tl civarı.
Bu turuncu cilayi, araci kuruladiktan sonra kullanabilir miyiz ?
yok duruladıktan sonra ıslak iken sıkıyosun sonra tekrar duruluyosun. şu videoda uygulama öncesi e sonrası i kaputu yarısına kadar yaptığı deneme vs gösteriyor. eleman sıktıktan sonra önerilen gibi direk su tutmadım microfiber bi bez ile elle güzelce yaydım diyor hatta.
-
Yıllardır aynı petrolde köpük ve eldiven ile yıkıyorum. Turtle wax ptfe cila ile cilalıyorum. Daha çizik bile olmadı. Eğer kiri araç üzerinde çok bekletmezseniz ve arada yıkarsanız fırçaya vs gerek kalmıyor ve eldiven ile kirler çıkıyor. Fakat kiri çok bekletirseniz fırçalamak gerekir.
Çok detaya giriyorlar temizlik olayında ama bence gerek yok. -
Şampuan olarak 3d Wash&Wax ve cila olarak da 3d Carnauba Sıvı Cilayı öneririm. Ben sürekli kullanıyorum dükkanımda ve memnunum.
Gençler aldığım arabada cila var mi nasıl anlarım bunun için kesin çözüm var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X