Şimdi Ara

Hızlı ve Öfkeli 9'dan yeni bir tanıtım fragmanı paylaşıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hızlı ve Öfkeli 9'dan yeni bir tanıtım fragmanı paylaşıldı

Aksiyon ve araba dendiği zaman akla gelen ilk filmlerden biri olan Hızlı ve Öfkeli'nin yeni filmi için geçtiğimiz saatlerde bir video yayınlandı. Video Amerikan futbolu ligi National Football League'in şampiyonluk maçı olan Super Bowl'da gösterildi.

Ayrıca Bkz.The Walking Dead 10. sezonun ekstra 6 bölümünden yeni bir fragman yayınlandı

Yayınlanan videoya baktığımızda yien aksiyon dolu sahneler görüyoruz. Bu aksiyon dolu sahneler de tahmin edebileceğiniz gibi arabalar ile yapılan aksiyonlardan oluşuyor. Ayrıca filmde bulunacak olan oyuncuların neredeyse tamamı kısa da olsa videoda gözüküyor. Bahsi geçen bideoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Geçtiğimiz aylarda Hızlı ve Öfkeli 9'un iki farklı oyuncusu da dokuzuncu filmin uzayda geçeceğini onaylamıştı ancak yayınlanan iki videoda da bu tarz bir şey gözükmüyor. Uzayda geçecek olan kısım filmin çok kısa bir sahnesi şeklinde olabilir ya da fragmanda izlediklerimiz yalnızca filmin ilk dakikalarından olabilir. Oyuncular sanıyoruz ki yalan söylememişlerdir.

Hızlı ve Öfkeli 9'un vizyon tarihi 28 Mayıs 2021 ancak salgın sebebiyle bu kadar büyük gişe beklenen bir film tekrar ertelenebilir.

Kaynak:https://www.gamesradar.com/fast-and-furious-9-super-bowl-trailer-vin-diesel/

• Yeter la yeter

• Sıkıntı çekenlerde değil izleyenlerde, bu kadar izlenip kazandırdıkça, hızlı ve öfkeli 29'u da görürüz.

• İzledikten sonra 24 saat geçmeden ne konusunu hatırlıyorsunuz ne de akılda kalan bir sahnesini. Bildiğin izle ve unut.

• Bu ne arkadas, cidden yani bu ne ?

• İzlemeyin arkadaş zorla mı izletiyorlar size.!
    Severek izliyorum

• Sakız gibi uzadı buda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Umarım yalan söylemişlerdir de uzayda geçmiyordur. Yok artık çıtasını her film daha da yukarı taşıyabilen sınırlı serilerden. Diğerleri için bkz: Görevimiz tehlike, james bond vs :)

• Tokyo'dan sonra seriyi tamamen bozan bir film
  • Eski tadı yok yaa, tokyondrifte kadar her filminin her sahnesi ayrı bir anlam ifade ederdi ama şimdi aksiyon sahnelerindeki minik araba kullnmaktan öte değil... Güzelim seriyi mahfettiler 😒 ama aksiyon sahneleri falan da yine efekt olarak fena değil, izletiyo kendisini ama izledikten sonra akılda kalıcılığı yok ne yazıkki.
  • Uzayda niye geçsin böyle salakça bir şey olabilir mi?
  • Artık çerezlik film. 4k indir izle bitsin.

• Zaym1n Z kullanıcısına yanıt
    Yılla önce 10 son olacak dendi zaten. 🙂
  • John Cena ne alaka bu filmde?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski ruhu kalmamıştı patlamalar için izlenir onun dışında boş bir film.
  • Bu uygulamadaki videoları ben neden açamıyorum
  • Semihh16 S kullanıcısına yanıt

spin-off gelir, yeter ki izleyeni olsun

• yerçekimsiz ortamda drift :)

"fast and furious-e" son bölüm elektrikli arabalarla olsun bakalım kaç kişi izleyecek :)

• 15. saniyedeki araç Noble M600. Filmde olmasına çok şaşırdım

• Sanırım bazı şeyleri tadında bırakmak gerekiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.