Merhaba arkadaşlar, Okuduğum üniversite de bir hocam benden bir filmi kısaltıp bir saate indirmemi istedi film de her çocuk özeldir filmi ben filmi kısalttım yaklaşık 1.30 saate indirdim ve bunu daha önceden kullandığım vegas pro 11 ile yaptım. Fakat iş render almaya gelince önce avi almaya çalıştım video 1080 p olduğu için daha 2 dakika da 8 gb yer kapladı bende kapatıp mp4 alayım dedim fakat mp4 alırken de bu sefer yaklaşık 20-25 saatlik bir render süresi veriyor. Benim bu renderi daha kısa yapabileceğim bir program var mı hiç değilse en azından 7-8 saatte bile alsa benim için iyi olacak. Bilgisayarım; Windows 7,Intel Pentium 4 631 işlemci,2560 mb ddr2 ram, ati radeon x1050 256 mb ekran kartı,
O özelliklerdeki bir bilgisayarla video render işlerinizde çok uzun süreler alırsınız. Problem programlarda değil pcnizde.
Bilgisayarın kötü olduğunun farkındayım fakat ne yazık ki değiştirebilecek durumda değilim.Bu nedenle vegas veya başka bir program ile daha düşük saatte render almam gerekiyor en azından 8-10 saat civarına indirsem süreyi benim için iyi olacak.