Şimdi Ara

Hizlial.com'dan 50 TL indirim İnternet Şubemizde! (Yapı Kredi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
9
Favori
4.976
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yapı Kredi İnternet Şubemize giriş yapın, hizlial.com'dan yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerde anında 50 TL indirim kazanın. Yapı Kredi İnternet Şubemize T.C. Kimlik Numaranız, Kullanıcı Kodunuz veya Kart İşlemlerim menüsünden Kredi Kartı bilgileriniz ile giriş yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capacitor -- 24 Temmuz 2015; 15:22:18 >

• Nuvoluyum giris yapsam bu kodu alabilirmiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöp
  • mkuren kullanıcısına yanıt
    nuvo hesabın iptal edilir diye biliyorum
  • novoluyum İnternet şubesine girdim,gelen kod yok.
  • 100 TL olaydı iyiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nerden, nasıl geliyor ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dekareme

o kalktı
  • Var mı şöyle 1000 tl civarında iyi bir tv hızlıal da? 50 tl bonus ve yapı kredi çekiyle almam lazım..

Edit; Şimdi girip aldım kodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 24 Temmuz 2015; 15:50:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

quote:

o kalktı

Emin miyiz bu konuda ona göre giriş yapacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

quote:

quote:

o kalktı

+1903
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROLLING STONES

quote:

Orijinalden alıntı: espial

quote:

quote:

o kalktı

+1903

ben daha önce birkaç kampanya bakmak için de girip çıkmıştım
    ama bende adios kart da var, ona göre
  • Yapı Kredi Bireysel Internet/Mobil Şube'ye giriş yapmanız durumunda Nuvo üyeliğiniz iptal edilecektir.

Nuvo'ya daha sonra yeniden başvurabilirsiniz.

Onaylıyor musunuz?
  • sitede kod nereden alınıyor
  • Kampanya Koşulları

20-31 Temmuz 2015 tarihleri arasında, Yapı Kredi Bireysel Mobil Şube’ye TC Kimlik Numarası, Kullanıcı Kodu veya Kart İşlemlerim menüsünden Kredi Kartı bilgileri ile ilk kez giriş yapan müşterilerimiz hizlial.com’dan 500 TL ve üzeri alışverişlerinde anında 50 TL değerinde indirim kazanacaktır.

Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimize indirim kodları 1 - 4 Ağustos 2015 tarihleri arasında SMS ile gönderilecektir. Kampanyaya dahil olan müşterilerimiz indirim kodlarını 31 Ağustos 2015’e kadar kullanabileceklerdir.

Müşterilerimiz indirim kodlarını hizlial.com websitesinde ve mobil sitesinde kullanabilirler.

Altın, Kıymetli Maden ve Kontör ürünleri indirim kampanyasına dahil değildir.

Kampanyaya 1 Nisan – 19 Temmuz arasında Yapı Kredi Bireysel Mobil Şube’ye giriş yapmamış müşteriler dahildir.

İndirim kodu kişiye özel olup, kampanyadan her müşteri sadece 1 defa yararlanabilir.

Siparişin iptal edilmesi durumunda, indirim kodu iadesi yapılmaz veya yeniden kullanım hakkı verilmeyecektir.

Siparişler için hizlial.com web sitesinde yer alan "Teslimat Şartları" geçerlidir.

Kampanyaya yalnızca Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. bireysel müşterileri katılabilir.

Yapı Kredi kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

• mobil uygulama da hızlıal yazıyor. giriş yapınca morhipo 30tl yi gösteriyor. hızlıal yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

Kampanya Koşulları

20-31 Temmuz 2015 tarihleri arasında, Yapı Kredi Bireysel Mobil Şube’ye TC Kimlik Numarası, Kullanıcı Kodu veya Kart İşlemlerim menüsünden Kredi Kartı bilgileri ile ilk kez giriş yapan müşterilerimiz hizlial.com’dan 500 TL ve üzeri alışverişlerinde anında 50 TL değerinde indirim kazanacaktır.

Kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimize indirim kodları 1 - 4 Ağustos 2015 tarihleri arasında SMS ile gönderilecektir. Kampanyaya dahil olan müşterilerimiz indirim kodlarını 31 Ağustos 2015’e kadar kullanabileceklerdir.

Müşterilerimiz indirim kodlarını hizlial.com websitesinde ve mobil sitesinde kullanabilirler.

Altın, Kıymetli Maden ve Kontör ürünleri indirim kampanyasına dahil değildir.

Kampanyaya 1 Nisan – 19 Temmuz arasında Yapı Kredi Bireysel Mobil Şube’ye giriş yapmamış müşteriler dahildir.

İndirim kodu kişiye özel olup, kampanyadan her müşteri sadece 1 defa yararlanabilir.

Siparişin iptal edilmesi durumunda, indirim kodu iadesi yapılmaz veya yeniden kullanım hakkı verilmeyecektir.

Siparişler için hizlial.com web sitesinde yer alan "Teslimat Şartları" geçerlidir.

Kampanyaya yalnızca Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. bireysel müşterileri katılabilir.

Yapı Kredi kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

ilk kez giriş yapan müşterilerimiz

• ıkı tane kampanya var bırıncısı ılk kez gırene 50 tl le
    ıkıncısı ınternet subesıne gırene 50 tl hızlıalda kullanmak ıcın kampanyalar bolumunden kod verıyor o kodu hızlı alda aktıf edıp kullanıyorsunuz
    ama nedense bana kod gelmemıs mh gorustum ılk once alısverıs yap falan sonra keserız dıyo sacmaladı dedım kampnaya detaylarını duzgun okurmusunuz sonra ben arastırayım arıcam dedı 30 dk ıcınde beklıyorum bakalım
  • bende de yok kupon. tam da lumia 735 alcaktim.
  • bende gözükmüyo (internet şubesi)
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.