Şimdi Ara

Hızlıal.com rezaleti...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaşadığım maduriyeti anlatayım kullanıp kullanmamak size kalsın.

mayıs ayının ortalarında klima almaya karar vermiştim, tercihimi baymaktan yana kullandım evimizin yakınlarında baymak bayisi vardı ve istediğim model baymak klima elinde olduğunun söylediği bir fiyattan ikinci gün hemen takabileceğini söyledi. bende internetten biraz araştırma yaparak hızlı alda servisin söylediği fiyattan daha uygun aynı model klimayı buldum. fiyatıda daha uygundu ve '' BEŞ İŞGÜNÜ İÇİNDE KARGO '' yazıyordu. bende buna istinaden kabul ettim ve siparişimi verdim

Aradan 7-8 gün geçti ve hala klimadan ses yoktu. hızlıal.com ile haberlerştim bir sıkıntı olduğunu ve birkaç gün içinde yollayacaklarını söylediler. tamam dedim. aradan toplamda 2 hafta geçti bu sefer kendileri aradı ve kargoyu haziranın 1 de yolayacaklarını söylediler onada tamam dedim. ama suan ayın 5 ve kargo hala yok. kendilerine msj attım ve bana gelen cevap ürün stoklarımıza haziranın 2 haftası girecek.

Ne yapayım arkadaşlar ben ??? servise gidiyorum o ürünün elinde kalmadığını söylüyor. başka yarlerdede istediğim modeli bulamadım. Hızlıal.com un yaptıgı revamı...
    aynı servisten alan bir başka arkadaş 2 haftadır klimasını kullanıyor !!! gelde çıldırma. benim kaçırdığım firsatlarıda saymıyorum bu arada.

birde una istinaden hızlıal.com dan aldığım klimanın 1. taksidinide ödemiş bulunmaktayım !!! Kusurabakmasın kimse ama bu yapılan insanı kandırmak değilde nedir ????

• buda en son yasışmam
     Hızlıal.com rezaleti...
  • bugun ayın 10 u oldu ve hala cevap yok...
  • hahaha dostum sen bir kere düşmüşsün çukura benim aynı çukura üçüncü düşüşüm :) eşşeği geçtik vallahi ilk ürünümü aldım öyle büyük bişeyde değil 500 liralık bir ürün 5 günde geldi tabi on kere mesaj attım ikinci ürünümü aldım oda 4 günde geldi brdaha bişey almam diyordum bir ürün beğendim dedim yorumları okuyayım yorumlarda hep bir günde elimde oldu yazmışlar dedim belki bu ürün bir günde gelir gene kandık aldık ürünü daha ses soluk yok mesaj atıyom yarın tamam hallederiz diyorlar sitenin adını tam yazılmamış hızlı al yavaş yavaş göndeririz.com olması lazım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İncehesap.com Rezaleti
    5 yıl önce açıldı
    Hepsiburada.com Reklamı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.