Şimdi Ara

hl2.exe çalışmayı durdurdu... Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TF2 steam dan indirdim ve yükledim 3 ay boyunca sorunsuz olarak oynadım. Bir gün baktım açılmıyor normal video geliyor daha sonra hl2.exe çalışmayı durdurdu diyor. Steam dan oyun dosyalarını doğrula yaptım Oyun dosyalarını Birleştir yaptım hiçbir şeye faydası olmadı aynı şey başına gelenini var mı ? Varsa yardımcı olabilir misiniz?

• Yeni update ile geldi maalesef.
    Kütüphane'ni aç, Team Fortress 2'nin üstüne sağ tıkla, Properties de, Set Launch Options de ve oraya -dxlevel 81 yaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nintendo.

Yeni update ile geldi maalesef.
    Kütüphane'ni aç, Team Fortress 2'nin üstüne sağ tıkla, Properties de, Set Launch Options de ve oraya -dxlevel 81 yaz.

Süpersin çok saol günlerdir araştırıyorum. Ama yanlış yerlere bakmışım demek ki!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc_secret -- 9 Temmuz 2012; 21:55:20 >
  • Duyumlarımıza Göre Hl çalışanları parayı az bulmuş ve çalışmayı durdurup greve başlamışlar
  • SAGOL KARDEŞİM 5 GÜNDÜR UĞRAŞIYORDUM BEYLER Team Fortress hl2.exe çalışmayı durdurdu hatası çözümü burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • Arkadaslar bende steamden super mnc indirdim. Arkadasinki gibi calistirmayi durduruyor. Aynilarini yapsam olur mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.