Bildirim
hobbytime ankara yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Cesit fazla ama fiyatlar pahali. Guvenebilirsiniz yine de. Cankaya yildizda magazasi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce oradan çok alışveriş yaptım.
Kalite açısından sıkıntı olmaz ama biraz fiyatları pahalı. -
dostum hobbytime bir zincir mağazadır güvenilirdir izmirdeki şubesini bilir tanırım fiyat pahalı gelsede karşında muhatap olması açısından caziptir.
öradan aldığım 2 ipli power kite 19.90 iken ertesi hafta aynısını praktikerde gördüm 13 tlye (aynı makra model olmasına rağmen) arada dağlar kadar fark vardı gene 19 tlik olan neticede ucuza mal oldu -
@rohanlı06
Evet arkadaşların dediği gibi fiyatlar biraz pahalı olsada net üzerinden yaptığım alışverişleri ertesi güne eksiksiz olarak
kargolayıp sağlam vaziyette elime ulaştırdılar.Güvenilir bir firma... -
Ben oradan RC8.2 nitro araç aldım. Bir süre sonra pullstart ipi koptu. Kendilerine aracı götürdüm. 50 TL servis ücreti artı 28 dolar yeni pull start takacağız dediler. Alt tarafı bir ip değişeceksiniz, neden bütün pullstatartı değişiyorsunuz dedim. İp değiştirirken parmağımız çiziliyor, işlem zahmetli dediler.
İnternetten izleyerek kendim çok kolayca yaptım. Anlayacağınız satana kadar iyiler, sonrası para tuzağı. Ben tavsiye etmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikizhan -- 2 Mayıs 2014; 1:24:56 > -
Bu yer evime çok yakın.Birkaç kez model aldım ancak urunlerinin %80 i piyasa fiyatının üzerinde. Özellikle sarf malzemesi ve yedek parça fiyatları oldukça pahalı. Ayrıca kaliteli ama ucuz f/p modellerini satmiyorlar.Evimin dibinden uygun fiyata almak varken ta çinden RC model almak hoş değil.Bu gidişle zor satarlar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X