Şimdi Ara

Hobileriniz Nelerdir.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaş 20den sonra yapılacak hobiler arıyorum.cinsellik dışında hobileriniz nelerdir.?

Benim Satranç oynamak.Kitap okumak.

• golf oynamak,ata binmek,klasik müzik dinlemek :d
  • Plak koleksiyonu. Çok kaptırma ama, cebini çok yakıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airsoft ve Tenis
  • hobilerim kufur ederim derste dhocayla dalga gecerim arkadaslarima caps yaparim

saka saka bisiklet surmek.yuzme dh de bos bos takilma bu aralar airsofta sardim ona basliycam.

• wedico kamyon topladım.

nerdeyse 4 bin tlyi buldu.

ama acaip zevkli.

şimdi 3 vites şanzıman düşünüyorum
  • Yaş 20 değil ama; Santranç her yaşta olması gereken bir hobidir. Kitap okuma gözler iş görene kadar gerekli bir hobidir.

Düzenli olarak sinema ve -en önemlisi- tiyatroya gidilebilinir.

Sosyal projelerde gönüllü olarak çalışabilirsiniz.

İlinizin iyi taraflarını ileri çıkarmak için gönüllü gençlik hareketlerine katılabilirsiniz (Ben Gaziantep için GKM adlı bir gençlik grubunda görev alıyorum mesela).

Seviyorsanız hayvan besleyebilirsiniz (bakabilecekseniz alın). Küçük bir akvaryum olabilir (İçindeki balığın doğal ortamı oluşturularak ve yeterince bol alan yaratarak, yani fanusta değil). Eğer beslemek istemiyor ama yinede yardım etmek istiyorsanız sokak hayvanlarına yardım edebilirsiniz.

Müzikle veya resimle uğraşabilirsiniz eğer yeteneğiniz varsa. Gerçi olmasa bile uğraşmanızı tavsiye ederim. Beyninizi çalıştırır, aklınızın karışıklığını giderir (Ben bi aralar Ebru kursuna gidiyordum, baya da iyi oluyordu).

Konferanslara katılabilirsiniz.

Arkadaşlarınızla oyunlar oynayabilir (Monopoly, Tabu vs.), eğlence merkezlerinde takılabilirsiniz.

Bir spor dalında gelişebilirsiniz. Yüzmede, koşuculukta, Kickbox gibi sporlarda hatta Balede bile.

Bunlar yapabileceklerinizden bir kaçı ama en önemlisi, şuan malesef benim yaptığım gibi, teknolojik aletlere bağlı kalmamalısınız. Tembellik oluşturuyor malesef teknoloji.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xyoline -- 11 Haziran 2014; 22:44:52 >

• elektro gitar, grafik
  • jazz müzik, tango, bungee jumping
  • airsoft
  • gitar
  • Kitap okurum, aylık aldığım dergiler var oyungezer menshealth popular science gibi.Sende ilginin olduğu alanlara göre dergi alabilirsin mesela.Manga okurum ve anime izlerim , fitness , vücut geliştirmeyle uğraşıyorum spor yapmak iyidir hem sağlık açısından hem de zihnini boşaltır mutlu eder insanı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.