Arkadaşlar karneyi aldığımda 17 gün özürsüz 1 gün özürlü toplam 18 gün devamsızlık yazıyordu az önce karnem.net e girdim belki kıyak yapmışlardır diye birde ne göreyim özürsüz : 12 özürlü : 1 izinli : 5 toplam : 18 gün devamsızlık yazıyor kasım ayının 1 haftasını izinli olarak yazmışlar ama benim böyle bir iznim yoktu güncelleme tarihine baktım okulların kapandığı tarih yazıyor sizce olay nedir sevinmelimiyim
quote:Orjinalden alıntı: HighDarTheMan bende 21 gün devamsızlık var karneye 2 gün geldi biraz fazla salladın gibi
quote:Orjinalden alıntı: theph1ch quote:Orjinalden alıntı: HighDarTheMan bende 21 gün devamsızlık var karneye 2 gün geldi biraz fazla salladın gibi yoo benimde arkadaşın 68 di babası müdür yardımcısının odasna klima aldı 19 a indi burası türkiye gayet normal
quote:Orjinalden alıntı: onlyone quote:Orjinalden alıntı: theph1ch quote:Orjinalden alıntı: HighDarTheMan bende 21 gün devamsızlık var karneye 2 gün geldi biraz fazla salladın gibi yoo benimde arkadaşın 68 di babası müdür yardımcısının odasna klima aldı 19 a indi burası türkiye gayet normal post u silme gereği neden duydu sence acaba 48 e mi indirip yazıcak tekrar
bizim de karnede daha az yazıyo 7 idi 5 görünüyo ama sen sevin olmamışsada üzülmeye değmez zaten dewam et........