< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 17 Şubat 2021; 0:46:27 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 17 Şubat 2021; 0:46:27 > |
Türkiye'ye hoşgeldiniz bi bok bilmeyen hocalarin egolarini tatmin etme yöntemlerinden biridir.
Bilenler zaten kendini belli ediyor. |
Hocanın "ek puan" demiş olması vize puanının haricinde eklenecek puan anlamına geliyor. Hocanın haklı olması için ödevleriniz vizeye dahil demesi lazımdı. Eğer o derste iyisem ben de olsam sizin gibi yapardım.
|
Üniversitedeki adamlara hala ders aralarında ödev veriyorlar sanki ilkokul.
|
|
|
hocanın notları şu şekilde yazması lazım %30 vize %40 final %30 ödev tarzında. diğer türlü öyle kafasına göre 100 üzerinden değerlendirmedim diye şey mi olur. ek puan diye de belirtmiş zaten. bence bölüm başkanı dekan mekan ne varsa hepsine yaz |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 25 Aralık 2020; 15:17:6 > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adam ödev yapanların ek puan almasına bir şey dememişki. Sadece 100 puanının ödevleri de içermesine anlam verememiş. Dediği gibi eğer ödev yapanlara ek bir puan söz konuysa 100 puanının üzerine eklemeli. 100 puan içinde oynama yapmamalı hoca. |