Şimdi Ara

Hocaların Öğrenciye Uyguladığı Şiddeti Nasıl Karşılıyorsunuz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: IISONII

lisedeki müdür çok pis döverdi bende nasibimi aldım bir kere bir tokatta hem ağzıma hemde kulağıma vurup koltuğa oturtmuştu beni.çok döverdi ama asla disipline vermezdi.disipline gitmektense dayak yemek daha iyi

sen ona vuruyomuydun
  • Hangi çılgın bana tokat atacakmış şaşarım.
  • Yiyosa uygulasin siddeti gec sesini yukseltsin :D gorur ondan sonra siddeti hoca :D
  • Zaten emryrgc mantığındaki insanlar yüzünden eğitimde ne kalite kaldı nede disiplin ondan sonra sokaklar ipsiz sapsız doluyor vur iki tane rahatna kavuşsun dersin huzurunu kim bozuyorsa buna ben de dahilim hakediyorsak veya hakediyorsam karşımdaki öğretmeni hiçe sayıyorsam dalga geçiyorsam yaşına bile hürmet etmiyorsam dayak en iyi çözüm başlarım psikolojiye analarımız babalarımızın çok mu psikolojisi bozulmuş boş laflar bunlar.Bu arada bir liseli olarak yazıyorum bunları dışardan demek kolay diye düşünmeyin
  • Yok aile terbiyesiymiş yok okul terbiyesiymiş terbiye döverek veriliyorsa o çocuklarında terbiye vermeye hakkı olur.O zamanda işin içinden çıkamazsın herkes herkese terbiye verir.Cahil insanlar ancak çocuklarını veya öğrencilerini döver.
  • Zibidi olacak adam her türlü zibidi olur kafanızı yormayın siz ayrıca şimdiki gençler zibidi olmuş diyenler okullarda şiddetin bittiğini falan zannediyor herhalde?
  • Olsun tabi terbiye vermeye hakkı ilerde ana baba olunca gerektiği yerde noktayı koymayı da bilsin bu iş ancak birkaç nesilde olacak birşey eski zamanda da zibidiler vardır tabiki ama bu kadar olduğunu zannetmiyorum...Ayrıca babamda bana vurmuştur küçükken ama şu anda ayakları yere basan ve aklı başında biriyim...Bozulan neslin çocukları daha da bozuluyor...
  • Bu ülkede hangi memura, zorda kalınca kullanması amacıyla dayak atma hakkı verilmiş? Bir polisler bir de öğretmenler bu konuda hoş görülüyor nedense,yaptıklarının hiçbir dayanağı olmadığı halde.Çocuk diye dayak yemek zorunda değil kimse,başka cezalandırma yöntemleri de vardır. Tansiyonunu ölçerken uslu durmuyor diye bir çocuğa hemşire bir tokat patlatsa ya da başka meslekler böyle bir şey yapsa olay olur,doğrusu da budur,o zaman öğretmenin yanlışını hoş görmek saçmalıktır.
  • Şiddet eğitim değildir.
  • Oturtalım sizi öğretmen masasına o zaman 1 sene boyunca öğrencilerin labali tavırlarını dalga geçmelerini arkanızdan küfür etmelerini dinleyin disipline verdikten sonra sene sonunda kurul kararıyla affedilsin veya en kötü ihtimal başka olkula nakil gitsin oradakileri delirtsin değil mi Madem öyle bana kalırsa öğretmene de gerek yok herkes bilgisayar başında video ile öğrenim görsün isteyen okusun istemeyen okumasın okumaya niyeti olmayan adamı neden zorla tutuyoruz ki sınıflarda...
  • Şiddet uygulayan hocanın üzerine karanfil ve gül fırlatıyorum.Ayaklarını siliyorum.Bu şegilde yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberjackal

Oturtalım sizi öğretmen masasına o zaman 1 sene boyunca öğrencilerin labali tavırlarını dalga geçmelerini arkanızdan küfür etmelerini dinleyin disipline verdikten sonra sene sonunda kurul kararıyla affedilsin veya en kötü ihtimal başka olkula nakil gitsin oradakileri delirtsin değil mi Madem öyle bana kalırsa öğretmene de gerek yok herkes bilgisayar başında video ile öğrenim görsün isteyen okusun istemeyen okumasın okumaya niyeti olmayan adamı neden zorla tutuyoruz ki sınıflarda...

Kreş Terk!
  • Öğrenci dayağı hakediyorsa öğretmenin şiddete başvurması doğrudur,ki çoğu zaman hakeder.
    Bizde öğrenci olduk.Dayak yemedim ama çok yiyen gördüm hepsi de haketmişti.
    En basitinden karşındakinin hoca olduğunu bırak senden büyük bi insan var.Saygısızlık yapıyosan şamarı yersin bu kadar basit.
  • Dönüşüm verecek cevap kalmayınca hemen dalgaya vur bakalım kreş terk dediğin adam fen lisesi son sınıfta okuyor...
  • Dövülecek öğrenci varsa dövülür. Zamanında ben de dersin ortasında konuşan arkadaşımın suratına indirmişimdir.

Ama ağzından burnundan ego akan, ota dota bağıran, sinirlenen, öğrenciyi azarlayan, kendini peygamber sanan öğretmenlerden nefret ediyorum o ayrı. Onların da dövülmesi gerek.
  • Biz lise'de çok dayak yedik sizde yeyin.
  • Faber o konuda katılıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberjackal

Dönüşüm verecek cevap kalmayınca hemen dalgaya vur bakalım kreş terk dediğin adam fen lisesi son sınıfta okuyor...

Bir insan bir insanı döverek ona birşeyler mi öğretirEğer adam zibidiyse disipline verirsin gerekirse okuldan atarsın bu daha caydırıcı bir çözümdür.Eğer anne babası uyguluyorsa şiddet buda cahilce bir davranıştır.Oturup konuşarak insan yetiştirebilirsin bir hata yaptığında hayvan gibi saldırmazsın oğluna.Fen lisesinde okuyorsan eğer sadece oks sınavı için ineklemiş sabah akşam soru çözmüş kültürsüz insanlardan birisindir.Ama sanırsam o bile değilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: z for zambrotta

ben şiddete karşı değilim.kafası fazla çalışmayan öğretmenlerin,konuşacak lafı kalmadığında başvurduğu yöntemdir dayak.beni döverlerken hep sırıtırdım,öğretmen iyice sinir olurdu.o an yaşadıkları eziklik duygusu paha biçilemez.

herhalde seni döverlerken sırıt, sinirleri bozulsun diye dayak yemedin? nedeni bu muydu?
  • Hastayım şu Türk milletinin karşı tarafın saygısını kazanmadan saygı beklemesine. Öğretmenim önce sen öğrencilerin saygısını kazan sonra ondan saygı bekle. Sırf öğretmen sıfatın var diye kimse sana sonsuz saygı beslemez. Dayak ne olursa olsun çözüm değil, öfke gösterisidir. Bir öğretmen adayı olarak %100 karşıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uygurca -- 3 Ekim 2010; 18:29:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.