Şimdi Ara

Hocaların Öğrenciye Uyguladığı Şiddeti Nasıl Karşılıyorsunuz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dayak atmak yanlış bir şeydir bence öğretmeninde hakkı yok buna zaten...

diyelimki öğrenci derste azdı... öğretmen 1,2 uyarır sonrada öğrencinin ders performansından düşer (zaten çalışkanda olsa ya da olmasa çocuk etkilenir 0'dan)
    hala devam ediyorsa okulun disiplin kurulu denilen bir yeri vardır bir dilekçe yazıp öğrenci hakkında işlem başlatılır onlarda okuldan atarmı, uzaklaştırırmı yoksa uyarırmı kendilerine kalmış artık zaten derste sürekli konuşup dersi bölen biri okumaya pek hevesli biri olmuyor.
  • Arkadaşlar i.ö veya lisede dayak yemedim ama i.ö de tahtadan arka sıraya kadar dayak yiyen arkadaşım vardı lisede tekme tokat dayak yiyen arkadaşım vardı şiddete dayağa karşısınızda ben kutsanmışmıyımda ben dayak yemedim diğer arkadaşlarım dayak yemişti ? Ablam meslek lisesi öğretmeni size bi olay anlatayım kız öğrencinin yaptığı halt şahsen kızı bi bulursam elimden sağ çıkması bi mucize olur neyse mevzuya geçelim

Ablam derste uygulamalı sınav yaparken bu kız laylay lom yapıyo 0 almaması için bunu bekliyo buda uzakta oturuyomuş geç çıkıyo okuldan haliyle 6-7 gibi okuldan çıkmış ev yolu 20-30 dk lık mesafe desen bu erkek arkadaşı ile buluşmuş eve gitmiş 9-10 gibi babası buna sorunca neden geç kaldın diye tabi önce dayak faslı sonra ... hocamın yüzünden geç kaldım demiş sonra hastaneye falan kaldırmışlar ablamda sevgilisini falan söyleyince bu bayılma zart zurt derken ablama okuldan uyarı falan gelmiş ablam kızdan özür dilemek zorunda kalmış ailesi şikayeti öyle geri çekmiş benim veya ablamın yerine kendinizi koyun bu kızı karşınızda hayal edin sizce ne yapardınız?

• şahsen olmsuz buluyorum

genel olarak güzel buluyorum

grup olarak özel bulmuyorum

kişi olarak da tüzel sanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipers

quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight
    Öğrenciler Atatürk köşesini parçalamıştı bende onları parçaladım pişmanda değilim

ıyı bı ıs yapmıs gbı anlatıyo bıde allah ıcın sole utanmadın mı ya ama yok sizn oglunuz dayak yese aslan risar kesılırsınız demı sen benım lıse zamanında ogretmen olcaktnkı muma donerdn ahahaha

gayet iyi bir iş yaptım Atatürk gibi bir insana saygı duymayıp onun resimlerini bayrağı yırtanlara az bile yapmışım kaldıki benim çocuğum(asla öyle yetiştirmem) öyle birşey yapsa hocasına "iyi yaptın" der birde ben döverim üstüne. Lisede çalıştım senin gibi boş konuşan çok olur orda muma çevirecekmiş o mumu çok yedirdim ben ihtiyaç duyanlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blue_Knight -- 5 Ekim 2010; 1:38:14 >

• Bunun tartışılacak bir boyutu yok. Okulda öğrenciye şiddet suçtur.
  • Beni derste tokatlayıp hakaret eden öğretmenim ağır bir ceza almış ve benden özür dilemek zorunda bırakılmıştı herkesin önünde.iyi oldu o gün bu gündür öğretmenlerden nefret ederim lafımı da esirgemem
  • okulda dayağa gerek yok aileler çocuğunu adam gibi eğitsin yeterli :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vipers

quote:

Öğrenciler Atatürk köşesini parçalamıştı bende onları parçaladım pişmanda değilim

ıyı bı ıs yapmıs gbı anlatıyo bıde allah ıcın sole utanmadın mı ya ama yok sizn oglunuz dayak yese aslan risar kesılırsınız demı sen benım lıse zamanında ogretmen olcaktnkı muma donerdn ahahaha

gayet iyi bir iş yaptım Atatürk gibi bir insana saygı duymayıp onun resimlerini bayrağı yırtanlara az bile yapmışım kaldıki benim çocuğum(asla öyle yetiştirmem) öyle birşey yapsa hocasına "iyi yaptın" der birde ben döverim üstüne. Lisede çalıştım senin gibi boş konuşan çok olur orda muma çevirecekmiş o mumu çok yedirdim ben ihtiyaç duyanlara

insan olan öğretmenin öğrenciler tarafından sıkıştırılmasına karşıyım ancak büyük de konuşmamanızı haddim olmayarak tavsiye ediyorum.Öyle semtler var ki müdür, şu çocuk okulu bitirsin de kurtulalım bu beladan diye dua ediyor 6 tane dayısını çağırıp öğretmeni okul bahçesinde evire çevire dövdüreni de biliyoruz tabi bazı öğretmenler hak ediyor o ayrı.suç işlemeden suç işlemişsin gibi durduk yerde dövmeye kalkan var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executor06 -- 5 Ekim 2010; 20:27:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

Öğrencinin Öğretmene uyguladığı şiddeti nasıl karşılıyorsunuz?

+1
  • Okullarda dövülecek o kadar çoook kişi var ki.. Sadece şimdi sınıfta değil müdürün çağırmasıyla dayak atılıyor. Siz görmüyorsunuz ama onlar dayak yiyor yine de. Bence gerekli bir şey. Akıllanıyorlar en azından 3-4 gün. Sonra tekrar başlıyorlar tekrar dayak. Böyle devam edip gidiyorş.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.