Şimdi Ara

Hocaların Öğrenciye Uyguladığı Şiddeti Nasıl Karşılıyorsunuz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Uygurca
    Hastayım şu Türk milletinin karşı tarafın saygısını kazanmadan saygı beklemesine. Öğretmenim önce sen öğrencilerin saygısını kazan sonra ondan saygı bekle. Sırf öğretmen sıfatın var diye kimse sana sonsuz saygı beslemez. Dayak ne olursa olsun çözüm değil, öfke gösterisidir. Bir öğretmen adayı olarak %100 karşıyım.

lıse 1 deydm bundan baya once askerı lıseden atılıp gtmıstm anadolu lısesıne bıolojıcı uyuyorum dıe derste dayak atmıstı dısarda yedıgı dayagn haddı hesabı yoktu okula agz goz mor gelmıstı abım yozgatn sayılı p*c lerndendı (oz dgl akraba) o gunden snra benı gordugunde yolunu dğstırırdı sıkayetde edemedı polıse ama pisman dglm pıskolojm acaıp bozuktu
  • bizde zamanın da dayak yedik yaramazdık ama bu 4.sınıfa giden çocuğun suçu olamaz o öğretmen şimdi karşıma çıksın ağzını burnunu kırarım ve hala ismi şekli dün gibi aklım da
  • tabiki doğru buluyorum
  • küçükken yanlışlıkla bir hocaya çarptığım için tokat yemiştim ismini hatırlıyorum hayatıma bir daha girerse kötü olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

Öğrenci dayağı hakediyorsa öğretmenin şiddete başvurması doğrudur,ki çoğu zaman hakeder.
    Bizde öğrenci olduk.Dayak yemedim ama çok yiyen gördüm hepsi de haketmişti.
    En basitinden karşındakinin hoca olduğunu bırak senden büyük bi insan var.Saygısızlık yapıyosan şamarı yersin bu kadar basit.

hadi ya? saçım uzun diye dayak yiyorum hakettim mi şimdi? hepsine lanet olsun adi herifler
  • Bence olumlu.. Kültürel miras.
  • Ben kolejde okudum ben bile dayak yedim, siz düşünün gerisini. Dayağa karşıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaDRuLe

ben açıkçası ilkokulda yediğim dayakları şu anda çok saygı değer buluyorum. ellerine sağlık hocamın diyorum

az cetvel yemedim ellerime, parmak uçlarıma. tokat ta yediğim zamanlar oldu. ama bu gerekliydi. ilkokul zamanında hocasından dayak yememiş tipleri görüyorum etrafta. söz meclisten dışarı ama almış bir terbiyessizlik, arsızlık gidiyor bu tür kişileri. hiç kimseye kendisine bile saygı duymuyor insan sağlam bir dayak yemeyince ailesinden ya da hocasından bu kadar basit olay

• Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir.

Anlamayana ; nasihatle uslanmayanı azarlamak gerekir, azardan anlamayanın hakkı kötek(bildiğin zopa ( dayak) )tir
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaraJımdakiEjder

Bence olumlu.. Kültürel miras.

kısa ve öz açıklama
  • Hiçbir şey dışarıdan göründüğü kadar pespembe değil, öğretmeni anlamak için öğretmen olmak gerekiyor. Dayağın savunulacak tarafı yok ama öğretmene de öğrenci üzerinde yaptırım gücü verilmeli. Velilerin büyük bir kısmı öğrenciyi başımdan gitsinde okula gitsin mantığıyla gönderiyor okula. Öğrenci de bildiğini yapıyor. Herşeyin başı sevgi ve ilgi, çocuk yalnız olmadığını hissetmeli.
  • Dönüşüm
    1-Bana kültürsüz diyecek kadar haddini aşma lütfen
    2-Ben döverek birşey öğretileceğini söylemiyorum döverek hizzaya sokmaktan bahsediyorum.Burada ipsiz sapsız serseri takımından olan insanlardan bahsettiğimi anlıyorsundur heralde konuşarak adam edilebilecek kişiye kimse bu devirde dayak atmaz...
    3-Bu devirde okuldan atmak o kadar kolay değil okuldan atma lafını duyunca o vurdumduymaz anne babalar bir anda aslan kesiliyor nedense...
    Bahsettiğin gibi bir örnekte ufak bir çarpmada bile dayak atmayı tabiki onaylamam
    negarip isimli arkadaş için de bu kadar seviyesiz yorum yazdığından o da o zibidi takımından bir şahıs demekki meslek lisesinden kaydını alması(yani çocuğunuzu atıyoruz yada kaydını alın denmesi) ne kalitede biri olduğunu gösteriyor kaldı ki misal sen adamın anasına bacısına küfür edeceksin okulda lakap takacaksın adamda seni kibarca idareye verecek Allah aşkına kaçınız size küfür eden birini mahkemeye verdiniz söylermisiniz burada bir başlık açılsa ne yaparsınız öyle bir durumda diye herkes kafa göz dalarım yazar yalan mı yani buda burada son yazımdır yapmam gereken daha önemli işlerim ve şekillendirmem gereken bir geleceğim var size iyi polemikler...

• quote:

Orijinalden alıntı: siberjackal

Zaten emryrgc mantığındaki insanlar yüzünden eğitimde ne kalite kaldı nede disiplin ondan sonra sokaklar ipsiz sapsız doluyor vur iki tane rahatna kavuşsun dersin huzurunu kim bozuyorsa buna ben de dahilim hakediyorsak veya hakediyorsam karşımdaki öğretmeni hiçe sayıyorsam dalga geçiyorsam yaşına bile hürmet etmiyorsam dayak en iyi çözüm başlarım psikolojiye analarımız babalarımızın çok mu psikolojisi bozulmuş boş laflar bunlar.Bu arada bir liseli olarak yazıyorum bunları dışardan demek kolay diye düşünmeyin

Bende lise öğrencisiyim özel lisede okumaktayım. Bana vuracak öğretmen vurduğuna bin pişman olur;) 18 yaşındayım babam bir kere bile vurmadı bana. Maaşını verdiğim adam mı bana vuracak.
  • okul sadece öğretim yeri değil.adı üstünde eğitim-öğretim. insanlar şiddetle eğilemez.hayvanlar bile nasıl eğitiliyor.
  • 1. sınıfta tekme tokat, yazıya yetişemedim diye yedim,tekme tokat ardından eve gözüm mosmor düştüm falan derdim(her zaman yerdim 1 gün değil)

bu adi insanlar yüzünden psikologlara falan gitti pısırık bir insan oldum 2 yıl önce falan düzeldim(etkisi 8 yıl sürdü)

ufak bi tokat neysede bu kadarı fazla, tabi emekliliğine 1-2 yıl kalmış bunak moruk bi şerefsizden ne beklersin
  • birkaç istisna öğretmenler dışında hangi öğretmen durduk yere öğrenciye vurmuş... dersin düzenini bozanları uyarırdı uyarı yetmezse dayağa başvururdu.. ama şimdi sınıfların nasıl olduğunu bilmiyorum ama apaçi ve zibidi gençlik çoğaldı...
  • Öğrenciler Atatürk köşesini parçalamıştı bende onları parçaladım pişmanda değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Öğrenciler Atatürk köşesini parçalamıştı bende onları parçaladım pişmanda değilim

sonuna kadar haklısın
  • quote:

Öğrenciler Atatürk köşesini parçalamıştı bende onları parçaladım pişmanda değilim

ıyı bı ıs yapmıs gbı anlatıyo bıde allah ıcın sole utanmadın mı ya ama yok sizn oglunuz dayak yese aslan risar kesılırsınız demı sen benım lıse zamanında ogretmen olcaktnkı muma donerdn ahahaha
  • quote:

İyi yapmışsın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.