< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HOCAM44 ÜN YENİDEN FORUMA DÖNMESİ HK.

-
-
Vaka-i vakvakvak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müptelayım güşüne aşkla yanan gözlerine imza ihtimal dahilinde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
geri dön
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
az kaldi
eyüpb malatyalı diye duymuştum malatyanın plakası kaçtı sahi
44
özleyenler olmuş weis hocam yeni nick eskisini aratmıyor maşşallah kolay gelsin herkese iyi forumlar
hoş geldin forumumun direği
Hoşbuldum forumun divası
eyüp b izmirde değil miydi yav malatyalı mıymış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobodynow -- 1 Ağustos 2023; 1:42:50 >
Evet diyorum, doğdu güneşim
adam geldi
Hocam sizin gibi forumun eski üyelerini görmek beni gerçekten çok duygulandırdı .Ama forumun eski tadı ve kalitesi gerçekten yok. Eskiden bu forumda dwight ve ozanrex gibi büyüklerimiz vardı onları gerçekten mumla aratan bir forum kitlesi var .sonumuz hayrolsun iyi forumlar
müteşekkirim hocam sizi sizin gibileri özledik vallahi, iyi forumlar size de
tam emin değilim ama öyle duymuştum
hoş geldin ozanrex daha 2 gün konu açtıydı la hicbiseyin eski tadı yokta forum muhabbet icin sarıyor gitme bence
Forumda Eyüp B çok önerilmiş TYT/AYT Matematik videolarını arıyorum ama bulabildiğim tyt/ayt mat videosu 3-4 yıl öncesine ait? ben mi körüm anlamadım yarım saattir bulamadım, oynatma listesi varsa atabilecek var mı?
Hocam 3-4 yıl öncesine ait videolar güzel zaten , playlistler bunlar.
3d tyt vddyoutube
2024 TYT Matematik Konu Anlatımlarıhttps://www.youtube.com/playlist?list=PLto0Y-Oz3y1rKiIv_J4UOxW-uDOqrubc_
ayt mat(lti videoları 6 ay önce yani güncel) bu sene 3d ayt vdd çıkabilir Eyüp hoca çeker videolarını yine
tyt ayt geo
Bunlar dışında gelişiyorum, hedef ilk 1000 ve 1 soru 1 yorumları da izlersiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
özleyenler olmuş weis hocam yeni nick eskisini aratmıyor maşşallah kolay gelsin herkese iyi forumlar
|
hoş geldin ozanrex daha 2 gün konu açtıydı la hicbiseyin eski tadı yokta forum muhabbet icin sarıyor gitme bence |
Forumda Eyüp B çok önerilmiş TYT/AYT Matematik videolarını arıyorum ama bulabildiğim tyt/ayt mat videosu 3-4 yıl öncesine ait? ben mi körüm anlamadım yarım saattir bulamadım, oynatma listesi varsa atabilecek var mı? |
Evet diyorum, doğdu güneşim |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X