Şimdi Ara

Hocanın Derste Ülkenin Son Durumu Hakkında Konuşması Doğru mudur? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Siyaset yapmıyorum yalanına sığınıp Ak Particilik yapmış. Askerimiz kesinlikle haklı bir mesele için İdlib'de canını ortaya koyuyor. Ancak mazlumu aldık, besledik falan tipik akçı cümleleri...

Soruna gelecek olursak "Askerimiz haklı bir mesele için şehit oluyor. Bu olay, sınır güvenliğiyle yakından ilgili. Sınır güvenliği çok önemli." deyip geçebilirdi. Siyaset yapmak istemiş ve yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82AD9505E -- 5 Mart 2020; 4:35:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortada siyasetlik bir durum yok. Halkı kendinden kaçmak için denizde boğulmayı bile göze alan bir diktatör var ve o sürdüğü halk ülkeyi ciddi etkiliyor. Etkilememesi için anlaşma yaptık gözlem noktası kurduk. Haddini bilp durması gerektiği yerde durmadığında haddini bildirmezsen bir ciddiyetin kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orientem -- 5 Mart 2020; 0:46:57 >
  • Öğretmenlerin: iki görevi vardır. Eğitim ve öğretim.

Öğretim kısmında bilimsel bilgiyi aktarırlar.
    Eğitim kısmı ise daha toplumsal ve ahlaki unsurları aktarırlar.

Eğitim kısmı bu sebeple özneldir. Örneğin din, siyaset, ahlak, felsefe gibi konularda hep öznel fikirleri olacaktır.

Dolayısı ile Öğretmenin yaptığı şey, normal ve doğrudur. Fikirlerinin yanlış olması yaptığı şeyi yanlış yapmaz.

Öğretmen, eğitim yaparken aktarımını iki şekilde yapar. Nutuk veya münazara. Anladığım kadarı ile öğretmen bunu bir nutuk olarak ifadesini yapıp bitirmiş.

Öğretmenler, öğrencilerin fikirlerini tez antitez şeklinde tartışılmasını bir yöntem olarak uygularlar. Bu durumda sınıfa söz hakkı verir. Hoca bunu yapmamış.

Bu durumda sizin cevap hakkınız, konu ile fikir belirtme hakkınız yoktur. Sizin doğru düşünüyor olmanız veya hocanın yanlış düşünüyor olması dahi bunu değiştirmez. Çünkü siz "öğrencisi" olan tarafsınız.

• Hocan Norvecteki okulda gorevli degilse dogrudur!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vay be.. size de mi

• Hocanızın tek bir cümlesine bile katılmıyorum. Tek ortak noktamız ölenlere olan üzüntüm.

Türkiye Suriyeye ben de oyun kurayım herkes kuruyor diye gitti arada kaldı oyuncak oldu. Akp rüştünü ispat etmek için Suriye konusunda inatçı oldu ve çocuklar öldü.

Akp ye bir savaş lazım. Akp ne zaman oy kaybedeceğini hissetse ya gider biryere dalar, Ya da milleti korkutur.

Asker Türkiye uğruna değil koltuk uğruna canını verdi.Birlik olmalıyız bla bla.bsoylemlerine de hiç katılmıyorum.

Suriye nin bu duruma gelmesi için tüm terör örgütlerini biz destekledik. O mit tırları ekmek dağıtıyordu sanıyor hocanız.

Suriyeyi kana buladık, üzerine açılım yaptık, üzerine pkk ya destek verdik IŞİD kontrolden çıkınca sinirimizdan içeri aldığımız ypglileri Suriyeye saldık, simdi oradaki terör yapilanmaları sebebiyle ülke güvenligi risk altında öyle mi?

Parcalanmamis bir sinir komşusu kimin neresine battı?

Akp bu işin içinden siyrilamaz artık. Bana sorarsanız koltuk ve güç için feda ettiği insanların hesabını birgün mutlaka adalet önünde verecekler.

Davutoğlu diyordu ya konuşursam yer yerinden oynar diye.
    Konuşamaz çünki aynı suçlara ortaklar. Feto dan ayrılınca nasıl Yüce Türk ordusunu çökertme, kumpas saçlarından arınmış olmuyorlarsa Davutoğlu da diğerleri de bu suçlara ortaklar.

Bunların hepsinin birgün adalet önünde hesap vereceğine inanıyorum.

Ama umrumda değil. Ülke battiktan sonra ister versinler ister vermesinler umrumda değil.

• -mazlumun yanında olmamanız gerektiği- demişsiniz, yanlış olmuş snrm

• Sahibkıran Timurlenk kullanıcısına yanıt
    Dikkatiniz için teşekkürler, evet yanlış olmuş.
    Galiba sadece siz ve 2, 3 kişi okumuş. 😐

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D559441D0 -- 5 Mart 2020; 17:50:20 >
  • Yarıya kadar okudum ama ilk başta geçen liseli öğrenci olduğu durumu en önemli şeydi bence. Helal olsun kardeşim. Senin gibi bilinçli, böyle güzel yazılar yazabilen birilerinin geliyo olması çok güzel. Ne yazık ki yeni neslimizin içinde umursamaz, bilinçsiz ve hatta aptal olarak nitelendirilebilecek genç sayısı azımsanmayacak kadar fazla. Şunu asla unutma. Cehaletle savaşmaktan, fikrini savunmaktan korkma, vazgeçme. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ülkeyi senin gibi gençlere emanet etti

• emrekaradag kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle duruma geldik ki normalde olması gereken şeyleri göremiyoruz. Aptal değilde umursamaz ve bilinçsiz öğrenci sayısı her 40 kişide bence 30, 35. Geriye kalan 5, 10 kişiden 1 veya 2'si bu durumlara dikkat çekiyor. Bu öğrencilerin suçu değil tabiki de. İnsanları aptallaştıran, sorgulamasız kabul ettirmeye çalışan hükümetin suçu. Maalesef sadece a haber izleyip siyaset yapanlarda var okulda. Bizim okulda görmedim fakat olduğunu biliyorum.
    Bugün yine o hocamıza dersimiz vardı. Konu hikaye şeklinde o yüzden yazmayacağım. Kısaca anlamsız gelebilir ama "Ben zaten her gün 200gr et yiyorum, gitmesem ne olacak" sözü söyledi. Burada dikkat çekinmek istediğim yer 200gr et. Ve bize döndü aranızda sıklıkla et yemeyen var mı dedi. Kimse ses çıkartmadı. Bense "200gr et ne demek hocam? Böyle yiyebilen var mı gerçekten? Kilosundan haberi olan var mı?" diye tepki gösterdim. Tabi galiba hoca benim troll olduğumu düşündü konuşmaya devam etti. Böyle anlatıyorum da derste sürekli konuşmuyoruz arada söylenen 2 dk falan şeyler. Neyse yani tamam sınıfça durumumuz iyi ancak kimsenin tepki göstermemesi beni buraya yazma gereksinimi duymama nedne oldu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.