Şimdi Ara

Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
48
Favori
90.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun ön yüklemesi açıldı, indirme yapabilirsiniz. Deluxe Edition alanlar 21:00 itibarıyla oynamaya başlayabilirler. 6 saat kaldı, zor bekleyeceğiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harry Potter evreni ile fazla ilgim olmasada oyun için gösterilen videolar güzel durunca Deluxe sürümünü alıp indirmeye başladım. Oyunun kullandığı teknolojiler yani DLSS 3 ve Ray Tracing satın almamda etkili oldu. Oyun akşam erişime açılacak.Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] 

• Terminator T-800 kullanıcısına yanıt

Walla hangi evi seçsem diye okumaktan kafam iyice karıştı benim de. Ravenclaw veya Gryffindor başlarım artık. Ancak 2. oynayışta Slytherin başlamak lazım mutlaka. 😅

Harry Potter size özel asa ve maske seti için:

Hangi eve ait olduğunuzu belirlemek için:

Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU]my.wizardingworld.com
    Wizarding World
    https://my.wizardingworld.com/sorting-hat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAVIAR -- 7 Şubat 2023; 18:26:4 >

• SAVIAR kullanıcısına yanıt

Ezelden beri binamız bellidirHogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] 

Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU]

Bu arada ekstra içerikleri almak isteyen arkadaşlar Wizarding World ve WB Games hesapları yoksa, açıp birbirine bağlasın. Kıyafet falan veriyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ambarad -- 7 Şubat 2023; 18:38:32 >
    Teşekkürler, içerikleri edindim ama Slytherin çıktı bana. Hiç beklemiyordum açıkçası. Oyunda seçiliyorsa Slytherin seçeceğim bakalım. Cuma günü oynayacağım için spoilerlara maruz kalmak istemediğimden konuyu takipten çıkıyorum şimdilik. Herkese iyi oyunlar şimdiden.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar oyunu normal sürüm almıştım. Deluxe sürüme yükseltemiyoruz dimi şimdi mecbur 72 saat beklemek zorundayım.

• Artık dakikalar kaldı. Oynamak için bu denli sabırsızlandığım az sayıda yapım oluyor. İçiniz rahat olsun resmi çıkış tarihine kadar herhangi bir paylaşımda bulunmayacağım.

Herkese iyi oyunlar şimdiden.

• The Frost kullanıcısına yanıt

Sanirim ben hakettigim yerdeyim.. Umarim sahada kafana Avada Kedavra sallarim @The Frost , Kötü şey seni :p

• Absnthe kullanıcısına yanıt
    Hahaha keşke kapışabilseydik hocam.

• Maalesef oyun Day 1 yaması ile beraber geldi. Ön indirme yapan arkadaşlar 70GB bir güncelleme için beklemek zorundalar.

• The Frost kullanıcısına yanıt

Hocam eğer endişe ettiyseniz, Wizarding World sitesinin oyunla direk bir bağlantısı yok. Senelerdir olan resmi bir site sadece. Orada size çıkan bina, oyundaki seçimi etkilemez. Sadece oyun çıktığı için hesap bağlama özelliği getirmişler ekstra birkaç içerik için. Yoksa Wizarding World hesabı lazım değil.

• Ambarad kullanıcısına yanıt
    Yok hocam biliyorum bunu, bir endişem yok. Ama rp açısından iyi olmuş. Ne çıkarsa onu seçeceğim diyerek yaptım testi zaten. :)

Hayda

• Absnthe kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun Türkçe mi

• GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt

Hayır, oyunda Türkçe dil seçeneği yok maalesef.

Ağır bir ingilizce istiyor mu acaba

İndirme gibide değil çıkarma yapıyor sanırım indirdiği dosyayı ama duruyor tekrar başlıyor garip, hem 300 tl cebimde kalsın hemde daha iyi grafiklerle oynayım diye pc sürümü aldım yine pişmanlık oldu.

• Tamam hocam ben yanlış anlamışım kusura bakma.

@SAVIAR Hocam şu an ön indirme yapıyorum bitmek üzere. 3 gün sonra bir 70GB daha indireceğiz desene. Keşke indirmeseydim. Bunu bildiğim için Deluxe almadım zaten.

• ANAAA!!! Yahu 70 gb gibi bir şey inmek üzere oyun yani o indikten sonra bir 70 daha mı indirecek yoksa bu güncellemeyi indirmek için oyunun ilk gününü mü beklleyeceğiz lan o zaman niye delux aldık!!!

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.