Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] (15. sayfa)
-
-
Oyunu deluxe versiyon olarak aldım oyna butonu gri şekilde oyuna giremiyorum nedeni ne olabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Tamam çözdüm arkadaşlar
yahu çözdüysen söylesene belki bizimde başımıza gelir :D NASIL ÇÖZDÜN? NEDENMİŞ?
-
ilk izlenimler nasıl? grafikler , detaylar vs? sistem oyunun hakkını verecek güçte mi? güçlü bir sistemde varsa oynayan cevap versin beyler :D 4k akan var mı?))) :D
-
Tekrardan cikardi dosyaları arşivden düzeldi hocam
Dlss 3.0 la herşey ultra rtx açık ultrada 2k da 135 fps
oyun efsane olmuş
-
İyi bir ingilizce istiyor tam anlamıyla anlamak için tek sorun o
patronus ekranının nasıl yapıyoruz?
-
Hogwarts Legacy ilk rekorunu an itibariyle Twitch de kırmış durumda.
Oyun, Twitch de aynı anda 1.2 Milyon izleyiciye ulaşarak Twitch de tüm zamanların en çok izlenen tek kişilik oyunu olarak yerini aldı. Daha öncesinde 1.12 Milyon ile Cyberpunk 2077 birinciydi. 2022 GOTY Elden Ring ise 900 Bin civarında izlendi Twitch de.
Okami Gamestwitter“Hogwarts Legacy has broken the all time record for a single player game with over 1.2 million concurrent viewers on Twitch.”https://twitter.com/Okami13_/status/1623052361722634247?t=hminBjb3rsHpwrrTBo7akQ&s=19 -
Oyun harbi efsane olmuş :) Türkçe dil gelirse tadindan yenmez... O vakte kadar güncel cart curt. Güzel olacaktir.
-
Oyunda fps bazı yerlerde 9 10 fps e kadar düştü sizdede oldumu sınıf seçiminde ozellikle
Hocam profilinize girdiğiniz zaman Sol kısımda avatarınızın altında Patronus kısmı gözükür. Eğer yapmadıysanız üzerine tıklayıp yönergeleri izleyerek belirleyebilirsiniz.
-
7900x 32 GB ram 4070 ti sistemim drop yiyen yok mu benden baska
the witcher tadı olur mu yani misal 3 yıl sonrada açılıp oynanır cinsten duruyor mu?
-
hocam öyle yaptım ama beni bir göle bakan ağacın arkasına atıyor, bir tane parlayan geyik var, o geyik ağaçların arkasına gidiyor, sonra boş boş bakınıyorum. orada ne yapacağım?
-
2070 Super ile aynı sorunu yaşıyorum. Bazen FPS 5-10'a kadar düşüyor.
-
İlk gün yaması ile düzelir belki can sıkıyor hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X