Şimdi Ara

Hogwarts Legacy (2023) [PC ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.388
Cevap
48
Favori
90.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Soruları cevapladıysan o ekranda asa oynatır gibi mouse'u oynat. Sonra olması lazım.

• Hocam Türkçe yamasida gelsin bakarız / Yalnız Witcherin verdigi Hazzi vermez. Bambaşka bir haz verir... Bekleyip görelim.

• Ben ara verdim oyuna update gelene kadar birakicam çok düşüyor fps acaba vramle mi ilgisi var çözemedim 40 dk iyi ondan sonra 25 fps

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GOKHAN 07 G kullanıcısına yanıt

başta fig ile konuşurken bende aynı şeyi düşündüm ama sonradan sadelesti sanki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizcenin yoksa hiç başlamayın 10 dakika kadar üstün körü bu baktım ziyan edilir yoksa Türkçe yamasıni beklemek en güzeli

• Bende başladım grafik ayarlarını yapıp bıraktım ilk gün yaması + tr dil ile başlayacağım.

• Anonymous türkçe yama çıkaracakmı oyun için arkadaşlar acaba bilgisi olan var mı?

Sitelerinde ya da duyurularında herhangi bir bilgi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lion_Army

Anonymous türkçe yama çıkaracakmı oyun için arkadaşlar acaba bilgisi olan var mı?

Sitelerinde ya da duyurularında herhangi bir bilgi yok.

El ile çeviri 7 8 aydan önce gelmez hemen çıkmasını beklememek lazım düzenlenmiş makina çevirisi ile oynamak isteyenler için hemen çıkartılır 1 hafta sonra kadar

• The Frost kullanıcısına yanıt

Bende Deluxe almıştım steam den dün gece ön yükleme açıldı tabi indirme bitmedi deneyemedim. Şuan bizim saatimiz ile 8 şubat 00.00 yazıyor nette açılışı.

• Anonymous çeviri yapacakmış discord üzerinden yazdılar

• Öncelikle sistem özelliklerimi belirteyim ve yorumumu ve gözlemlerimi katayım.

RTX 3070

Ryzen 5 5600

16 GB RAM

Oyun M2 SSD de kurulu.

Oyunun başlarında Ultra grafik ayarlarında DLSS RTX kapalı iken 65-70 arası FPS ile oynadım. Sonrasında RTX ve DLSS Kalite modunda açtım gene baya akıcı bir şekilde oynadım hatta ekran kartı kullanımım %80 üstüne nadir çıktı. Bakın burası çok önemli BAŞLANGIÇTA diyorum...

Hogwarts a bir geldik olan olmaya başladı. Karşılaştığım bir tane bug mevcut oda NPC nin gövdesinin beline kadar olan kısmı yerin altında idi onun haricinde bütün derdim Performans sorunları.

İlk sınıfım seçme kısmına yani şapka takma törenine geliyoruz FPS öyle bir yerlerde ki 5-10 FPS ile animasyonlar bile dönmez hale geliyor. Konuşmaları anlayamıyor ortamın tadını yaşayamıyorsunuz.

Şapka kısmını sinirlerim bozula bozula atlatarak geçtim. Hatta şöyle söyleyeyim 1 saat kadar oyun oynaya bilmişimdir. Steam da 2 saate yakın oynanış gösteriyor ama bunun 1 saati Optimize ayar bulmaya çalışmakla geçti.

Oyun sinematiklerinin NPC etkileşimlerinin %90nını atlatmak zorunda kaldım çünkü 5 FPS ile hiç bir halt anlamadım. Arkadaşlar diyeceğim şu ki kürekli sürümü bekleyin yada oyunun bir hayli güncelleme almasını.

Çünkü Stabil oynadığım süre saniye olarak 1 elin parmaklarını geçmez. Adamlar oyunu koruyacaz diye DRM nin içinden geçmişler. Ekran kartı olduk olmadık yerlerde %100 kullanıyor hiç alakası yerde ve öylece kalıyor düzeltmek için ayarları sürekli değiştirmen gerekiyor.

Kürekli oynayın diyorum çünkü benim gibi paranız ile rezil olmayın... Para veriyorum karşılığında oyunu korsana koruyacaklar diye oyunu oynayamıyorum. İnanın elim iadeye gitmiyor onca hevesle bekledim belki bir güncelleme ile düzelir diyorum. Neyse sormak istediğiniz başka şeyler de olursa cevaplarım iyi eğlenceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRache -- 8 Şubat 2023; 11:0:22 >

• JRache kullanıcısına yanıt
    Hocam bir de patlama efekti vs şeylerde fps 0’a düşüyor sürekli. Okul meydanında da kafasına göre takılıyor fps. Başım döndü ama üzüldüğüm nokta asıl oyunun çok iyi olması. Kötü olsa direkt siller geçerdim ama zaten yılda 3-5 oyun iyi çıkıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Glasscannon G kullanıcısına yanıt

Oyun güzel hocam karakter animasyonlarına rağmen beğendim. Şu performans sorunu beni çileden çıkarttı. Kardeşim oyununa güveniyor isen koymazsın DRM olur biter. Cyberpunk 2077 ilk günden korsana düştü ne oldu ? Adamlar zarar mı etti ? Hayır aksine milyonlarca satışa ulaştılar. Oyununa güvenen firma DRM arkasına saklanmaz arkadaş. Yayıncılara vermişler DRM`siz sürümü poh pohlamışlar paso oyunu. Biz ne yapalım para veriyoruz üstüne rezillik çekiyoruz.

2070 Super

Ryzen 5 3600X

16GB Ram

M2 SSD

Birebir aynı sorunları yaşıyorum hocam.

• Manciaa kullanıcısına yanıt

72 saat erken oynamanın hiç bir anlamı yokmuş gerçekten. Adamlar resmen bizi tester olarak kullanıyor ve üstüne para alıyorlar.

• Lion_Army kullanıcısına yanıt

Çıkaracak, açıkladırlar discordda. Ama sürer min 2 ay.

Hocam ben RTX 3050 Laptop ile sorunsuz oynadım 3 saat. 50-150 fps arası değişiyor. Salonda hızlı koşunca anlamsız 80 fpslerden 50 lere düşüyor falan, optimizasyon sorunu var fakat 5-10 fps biraz garip olmuş. FPS kafasına göre çok fazla oynuyor, düzelmesi lazım. Bu arada sadece erken erişim değil Deluxe paketteki en önemli şey Arena modu olması, onun için değiyor sanırsam.

• Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var steamden deluxe edition pc için yazıyorum.Oyunu kurdum tamamlandı steam de oyuna tıklayıp “oyna” diyorum oyun açılmıyor hiç birşey olmuyor.Bana yardımcı olur musunuz dosyaları doğruladım.Eksik uygulamalar için net. Yükledim ama hiç birşey olmuyor.Bi’ yardım???Türkçe yama için de makina çevirisi bile olsa bence oynanır.Genel hatlarıyla olayları anlasan yeter bence

• Oyun gerçekten inanılmaz olmuş. Çevre etkileşimi, yan görevler, karakter gelişimi, grafikler, atmosfer, seslendirme… Söyleyecek söz bulamıyorum. Yılın oyunu yılın başında gelmiş olabilir.

• maxiiii M kullanıcısına yanıt
    Hocam masaüstü simgesinden girmeyi dene aciliyor

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.