Şimdi Ara

Hogwarts Online Super Bi Sekilde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gene Super bi sekilde karsinizdaiz buyu savaslari halledildi
    hersey super calisiyor

bitek tema resimleri kaldi onlarda yakinda hallolacak

BANA KOCAMAN Bİ ALKIS LUTFEN

• Önce faviconu değiştir istersen çalıntı olduğu görünüşte anlaşılmaz belki..

Temada ogame teması ayarlamayı bilmiosan yardım ederim.
  • hayir aptal temayi ayarlamayi biliorum tamammmi sadece editledigim dosyayi siteye atmistim ama site silinmis ohost.de den almistim ve oyunum acildigindan beri favicon bole benim oyunuma karisma Allah usutne yemin ederim hic bisi calinti degil tabi sen caldiysan o baska

tema degistirmeye gelince common.php den yapioz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyperia -- 28 Haziran 2007; 19:17:31 >
  • Aferin Sana
  • Ban yedin 5/5

ßana dalaşan herkes ban yiyiyor gerek özel mesajla gerek forumda küfrettikleri için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hyperia

hayir aptal temayi ayarlamayi biliorum tamammmi sadece editledigim dosyayi siteye atmistim ama site silinmis ohost.de den almistim ve oyunum acildigindan beri favicon bole benim oyunuma karisma Allah usutne yemin ederim hic bisi calinti degil tabi sen caldiysan o baska

tema degistirmeye gelince common.php den yapioz

Bunları Yazacağına Lisanssız OGAME Scriptini Editledim Deseydin Daha Doğru Olurdu

• boşuna oynamayın bu kişimiydi bilmiyorum ama daha önce 2 tane daha hogwarts sitesi açılmıştı ve biri yenilenmek için "sıfırlandı" ama açılmadı birinede hiç kimse girmiyor ortada admin yoktu mod ztn hiç yoktu ve aranelxtr kötü bir şey söylemedi ayarlamayı bilmiyorsan yardım ederim demiş okuma yazması yokmu bu şahısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferrari_16

boşuna oynamayın bu kişimiydi bilmiyorum ama daha önce 2 tane daha hogwarts sitesi açılmıştı ve biri yenilenmek için "sıfırlandı" ama açılmadı birinede hiç kimse girmiyor ortada admin yoktu mod ztn hiç yoktu ve aranelxtr kötü bir şey söylemedi ayarlamayı bilmiyorsan yardım ederim demiş okuma yazması yokmu bu şahısın

+1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ckoc1 -- 29 Haziran 2007; 9:28:43 >

• haklısın sana dalasanlar ban yiyor ama ben değil
  • niyew bende dalaştım hemde nasıl it dalaşı

neyse benide sabaha banlarlar

• LA SEN KİMSİN BU SİTEYİ BİZ AÇIYOZ OLM ALINTI YAPMAYIN SİTENİN GERÇEK SAHİBİ ARKADAŞIM BENİM ÖSS SINAVINA GİRDİ GİZİLGENİ KAPATTI HERKESE BAKIM WAR DEDİ KAPATTI ÜZÜLMEYİN DİYE
  • lan olm az adam olun adamwww.gizilgen.com kapandı çekemediniz 100 lerce hogwarts açtınız hepsi tutunamadı olm ayp az adam olun ohaaa temayı bile çalmış lan oha içerikler bile aynı allah belanı vermiye bari degisik yapsaydın olm ismini çaldıgın yetmiyor oyunun aynısını kopyalamış ypıştırmış allah belanı özenti olm çekemiyonuz GERÇEKWWW.GİZİLGEN.COM KAPANDI BU ADAM ÖZENTİDİR LİSANSLI BİR ŞEYİ ÇALIYOR
  • ne olucak bu forumun hali adminler keşke forum gözlemleyicileri bulsada şunları banlasa
  • Adres ne?
  • dağıtırım la burayı sövecem banlanacam şimdi ne özenti herrifsiniz siz açın siteyi hadi sizi dava etmezmiyiz lisanslı bir siteyi açmak SUÇTUR SUÇ e-hogwars sen bekle olm arkadaş kozanda şu an gelsin icabınıza bakcaz bekleyin siz asıl site çok yakında açılıyor siz bunlarla zaman kaybetmeyin arkadaşlar konuşcak varsa benim konum altında konuşabilir. Sohbet edebiliriz bu adam neyse tamam şimdi ban yemiyim durduk yere
  • siteyi versen kanka daha ii olurduda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.