Şimdi Ara

Hollandada 4K MAÇ yayını için hangi Digiturk alınmalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Web sayfası pek yardımcı bilgi vermiyor.
    Bu sene 4K lig yayını olacak yanlış bilmiyorsam.
    Ben de bu hizmetten faydalanmak istiyorum.

Iptv mi alayım? Ama iptv nin bitrate i düşük kalıyor diye yazılıyor burada? 4k yayın iptv de var mı? ( internetim 200mbit)

Yoksa çanak antenli sistem mi almam lazım? Onda gerçek 4k alabilir miyim eğer iptv de digiturk kaynaklı sıkıntı varsa.

Bilgi verebilecek var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerhanUygur -- 31 Temmuz 2018; 16:49:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende tvplus var 4k da trt var cam gibi çok güzel ayrıntılar harika.Başka birde yabancı bir kanal var 4k oda fena değil ama trt yayını kadar kaliteli değil onu açıkca belirtebilirim.Digitürk evde var 4k bağlattım 4k kanal yok yine aynı kanallar birde haftada bir bir tane maç 4k dedim iptal edin hd kutuyu getirin.Öyle geri döndüm.Yani iptv bitrate düşük değil trt 50 mbit yiyor nasıl bitratenin neresi düşük onu anlamış değilim,diğer yabancı kanalda 35 di yanlış hatırlamıyorsam.Bunlar Türkiye için sonradan gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luzumsuzdur -- 31 Temmuz 2018; 0:54:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • luzumsuzdur L kullanıcısına yanıt
    hocam bi sn. :D işin çok içinde değilim o nedenle ne dediğini tam anlamadım.

TV - PLUS Digiturk'un bir yayını değil doğru mu?

Benim asıl amaç 4K yayın izlemekten ziyade, 4K Futbol yani Türkiye Ligini izlemek. O nedenle BeinSports almayı düşünüyorum.
    baktım internetten sanırım TV plus başka bi platform. Yani Türkiye Ligi yok.

3K nın üstü bitrate de yayın gerçekten iyi anlamına geliyor. ingilterede hd yayınlar 4k 5k bitrateler ile yapılıyor. Tabi yayın kalitesinden direk anlaşılıyor.

BENİM SORUM ŞUYDU,

MAÇLARI 4K İZLEMEK İÇİN (yayın olduğu zaman tabi)
    Digiturk iPBoX mu almam lazım? yoksa 4K HD UYDU alıcısı mı ?

ipbox kolayıma geliyor çünkü internetim çok hızlı ve heryerde kullanabilirim.

ama korkum, internet yayınları hem geriden geliyor hem de yeterli bitrate i sağlamıyor digiturk. en azından geçen seneler öyle yerlerde sürübüyordu... 1800k lık HD yayın mı olur?? millet 5000 K yayın yaparken.

sorum bu

• SerhanUygur kullanıcısına yanıt
    Tv plus bizim burda Superonline tarafından verilen iptv hizmeti süperlig yok.Süperlig diğitürkte var.Diğitürk’te yanlış hatırlamıyorsam full hd 1080p olarak maç yayını yapıyordu internet üzerinden.Belki 4k yayın geçirsem çıkar uygulamada ama hiç sanmıyorum yani.4K yayın için 4k kutu almanız gerek yani.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiyeden üyelik alma imkanınız varsa Türkiyeden alın
  • Nizam-ı Cihan kullanıcısına yanıt
    Neden hocam?

• digiturk Avrupa müşteri danışmasını aradım. Türkiye dışına 4K maç yayını yapmayacaklarını söylüyolar. Bu nasıl saçmalık ya.

TR den 4K paketini alıp gelip burda kursam görür mü aynı uyduyu acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SerhanUygur kullanıcısına yanıt
    Bu işi yapan birçok avrupalı gurbetçiler vardı. Çok bilgili olmamakla beraber bir beyin fırtınası yaparsak Türkiyeden 4K üyelik alıp lnb ve kutuyu götürüp orda 7 derece Eutelsat kurduğunuzda izlersiniz diye düşünüyorum. Sonuçta 4K kanalda Eutelsat 7 dereceden yayın veriyor. Yani siz 4K kutuyu taktığınızda da farklı bir iş olmayacak türkiyeden. Yeter ki Eutelsat 7 derecenin çekim alanında olun ve uyduyu kesinlikle internete bağlamayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerhanUygur

Neden hocam?
    TL üzerinden olduğu icin daha ucuz olur ayrıca Avrupa'da da çekiyor Digitürk uydusu Digitürk Avrupa'da süper lig disi yayinlar yayinlanmiyor sanırım Türkiye kaynakli Digitürk alırsanız bundanda faydalanabilirsiniz

• Hollanda dan eutelsat 7 sinyali iyi alınıyo mu nereden bakabiliriz?

4k kutuya yöneliyorım o zaman Tr den

• quote:

Hollanda dan eutelsat 7 sinyali iyi alınıyo mu nereden bakabiliriz?

4k kutuya yöneliyorım o zaman Tr den
    Kardeş haftada 1-2 maç 4K yayınlanıyor,

Sen avrupanın ortasındasın sinyalin tr den yüksek izlersin,türkiyeden abone ol cihazı götür, arkaşımda almanyada böyle yaptı.

• 4k yayın için iptv almak delilik gibi bir şey olur. Doğru dürüst 1920*1080 yayın veremiyorlar kaldı ki 4k yayın verecekler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SK8KEMAL

Kardeş haftada 1-2 maç 4K yayınlanıyor,

Sen avrupanın ortasındasın sinyalin tr den yüksek izlersin,türkiyeden abone ol cihazı götür, arkaşımda almanyada böyle yaptı.

Alıntıları Göster
    tamam bilgi için teşekkürler. dediğiniz gibi yapacağım. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Nizam-ı Cihan

TL üzerinden olduğu icin daha ucuz olur ayrıca Avrupa'da da çekiyor Digitürk uydusu Digitürk Avrupa'da süper lig disi yayinlar yayinlanmiyor sanırım Türkiye kaynakli Digitürk alırsanız bundanda faydalanabilirsiniz

Alıntıları Göster
    bu çok doğru.

119 TL (ilk 3 ay 9.99 kampanya varmış)

Şimdi 20 € yapıyor aylık, ileride bu gidişle 15 € lara kdar düşer.

Buradan alsak 229 € +70€ idi, ay başına 24 € ya geliyor.

• quote:

bu çok doğru.

119 TL (ilk 3 ay 9.99 kampanya varmış)

Şimdi 20 € yapıyor aylık, ileride bu gidişle 15 € lara kdar düşer.

Buradan alsak 229 € +70€ idi, ay başına 24 € ya geliyor.

Alıntıları Göster
    Hatta her ay fatura ödeme derdi olmasın diye kredi kartından çektirebilirsiniz 1188TL toplam ücret yani 201,854519 Euro bir kere verir rahat edersiniz
    https://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalari/sporun-yildizlari-kampanyasi-kredi-karti

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.