Şimdi Ara

HOME BASİC>HOME PREMİUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunumu yada çözüm bekleyen kafamdaki soruları sizle paylaşayım. Ben orjinal olarak nisan ayında Hp dizüstü bilgisayar aldım vede memnunum. Ama Basic'in arayüzlerinden pencerelerin çat pat kapanmasından cansızlığından memnun değilim. Sormak istediğim şu kardeşim evdeki masaüstü Pc'ye Ultimate versiyonunu illegal yollardan etkinleştirme kodu ile sahip oldu vede kendi bilgisayarında çok rahatça kullanıyor. Bende bundan faydalanarak En azından Home Premium yapmak istiyorum. Fakat laptopa hiç formakt vs atmadığım için bilgim falanda yok açıkçası. Zaten atmakta istemiyorum. Yükseltme seçeneği yükleme yerinde kapalı yüksetemezsin diyor. Ben direk formatsız üstüne yüklesem Hdd'nin bir sorun olur mu? Laptop'u açtığımda hangi Windows başlatılsın diyecek mi bana? Ne dersiniz ne yapmalıyım ?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuflenmispeynir -- 28 Ekim 2009; 16:05:41 >

• Xp'nin olduğu yere kurar bir sorun teşkil etmez, açılışta sorar size hangi işletim sistemini seçmek istediğinizi ama bunu kapatabilirsiniz böylece otomatik olarak Windows 7 açılır. Yalnız Ultimate versiyonu işlemciyi ve ramleri daha çok kullanıyor ama Vista kadar değil. Windows 7 kurduktan sonra bilgisayardaki Xp işletim sistemi dosylarını silerek o sistemi tamamen kaldırabilirsiniz.
  • Yanlış anladınız ama cevap içinde çok teşekkür ederim. Son zamanlarda açtığım diğer başlıklarda cevap alamıyordum

Ben vista Home Basic kullanıyorum ultimate çok Ram yediği içinde benim için önemli olan görsellik olduğundan Home Premium'a geçmek istiyorum. Yani üstüne yüklesem sonrada windows.old klasörünü silsem sorun olmaz heralde yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: type-r

Yanlış anladınız ama cevap içinde çok teşekkür ederim. Son zamanlarda açtığım diğer başlıklarda cevap alamıyordum

Ben vista Home Basic kullanıyorum ultimate çok Ram yediği içinde benim için önemli olan görsellik olduğundan Home Premium'a geçmek istiyorum. Yani üstüne yüklesem sonrada windows.old klasörünü silsem sorun olmaz heralde yani

Tamam farketmez ha Home Premium kurmuşsunuz ha Ultimate kurmuşsunuz
    Sorun olmaz dediğiniz gibi eski windows'u silersiniz. Fakat dosyaları silseniz bile açılışta yine sorar hangisini açmak istediğinizi onu kapatmak içinde bilgisayarıma sağ tık- sonra özellikler- ondan sonra ileri düzey(advanced) ayarlar- bir sonraki adımda başlatma ve kurtarma(startup and recorvy) seçeneklerini tıklayın. Orada kullanmak istemediğiniz windows sürümünün altındaki 2 kutucuktaki tık'ları kaldırın, böylece açılışta otomatik olarak Windows 7 açılır.

• Çok teşekkürler Böylece yükseltme gereksinimi olmaz dimi. İyi oldu sağolun cevapladığınız için.
  • quote:

Çok teşekkürler Böylece yükseltme gereksinimi olmaz dimi. İyi oldu sağolun cevapladığınız için.

Zaten bir nevi yükseltmiş olacaksanız neticede farklı sürümleri kullanacaksınız. Ben Windows 7 dedim ama siz 7 mi yoksa Vista mı kuracaksınız?
  • 7 kuracağım ama sağlam güvenilir lin arıyorum. Bildiğiniz güzel varsa p.m atarmısınız. İndirme işlemleri sürerkende Vista homa premium kuracam elimin altında bulunandan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

7 kuracağım ama sağlam güvenilir lin arıyorum. Bildiğiniz güzel varsa p.m atarmısınız. İndirme işlemleri sürerkende Vista homa premium kuracam elimin altında bulunandan.

Sitede korsan paylaşım yasak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cynsure

quote:

7 kuracağım ama sağlam güvenilir lin arıyorum. Bildiğiniz güzel varsa p.m atarmısınız. İndirme işlemleri sürerkende Vista homa premium kuracam elimin altında bulunandan.

Sitede korsan paylaşım yasak

p.m denen birşey var canımmm

• Hocam dediğin gibi yaptım hatta ayarları çekmeme bile gerek kalmadı ama yeni windows'ta tahmin ettiğinm gibi eski dosyalrım kalmadı bu yüzden sildim en baştan kurtarma diskiyle herşeyi sıfırladım yine Basic'e döndüm. Aslında yapmazdım ama premium'u yükledikten sonra hp'nin hiçbir programı kalmadı pc'de ne wireless asistanı ne media player'ı. bunlarında driver'larını bulmamak için bu yöntemi denedim.
  • HP'nin sitesinde Tüm Windows 7 sürücülerini ve o ekstra HP programlarını bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.