Şimdi Ara

HomeBrew Channel yardım lütfen :( bilenler yardım etsin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen hafta wii aldım alıcı ben çip yaptırdım demişti innternete giremezsiniz ama demişti. ben biraz araştırdım ve doğru olmadığını buldum yani inernete girebiliyodum . internette wifi ağına bağlandığım anda sistem güncelleme gibi bişey çıktı bende güncelle dedim. sonra internetten bikaç şey indirdim kullandım biraz fakat usbloader CFG çalışmadığından (daha önce yapmıştım softmodu) yeniden homebrew channel yükledim.(letterbomb ile). fakat bu sefer uygulamaların simgesi açıklaması vb. şeyler gözükmedi. load dediğimde ise "this is not vaild wii application" diye biişey dedi ama hepsinde. lütfen yardım edin arkadaşlar lütfen :(...

• Kurulu olan ilk homebrew channel galiba epey eski sürüm, letter bomb ile 1.0 ve üzeri kuruluyor bu sürümler wii programları için dosya formatı olarak .dol kullanıyor. İlk homebrew channellar program formatı olarak .elf kullanıyordu. Sorunun kaynağı bu olabilir. Uygulamaları bir kontrol edin pc üzerinden eğer uzantıları .elf ise google'da programların son sürümlerini aratıp indirin, usb loader için cios ve gamecube oyunları için miosu da tekrar yüklemeniz gerekiyor.
  • Ben sadece usbloader yuklemek istiyodum neyde simdi sistem formati yaptim bu sefer letterbomba tikladigimda donuyor belki nedenini biliyorsunuzfur. Cevabiniz icin cok tesekutler son surumunu yuklemeyi unutmayacağım. Iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten son sürüm 4.3 letterbomb un son sürümü yada wiibrand indir.
    http://www.youtube.com/watch?v=yMnpl1L74z8
  • Hocam izniniz olusa bir sorum daha olacak. softmode yaptığım wii den internete girebilecekmiyim ?
  • Girebilirsiniz, Nintendo, Wii'ye destek varken bile banlamıyordu, şimdi destek de kesildi, herhangi bir banlanma durumu olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    .ass nedir? lütfen yardım edin
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.