Şimdi Ara

Homo Sapiens Kitabındaki Aşağılama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kitapta tüm dinler yerle bir edilmiş, hatta diğer dünyaya inanan insanlar maymuna benzetilerek aptal yerine konulmuş, ekşide yorumlara bakayım dedim yok kutsal kitap bilmem ne diye zırvalamışlar.
    Kitap gayet güzel orada sorun yok hatta bitirince devam kitabını da alacağım.

• Kaldıramadığınız kitapları okumayın efenim...Aşağılanmayı hakeden başka bir yaratık var mı dünya üzerinde ? Ben aşağıladığını da düşünmüyorum kitapta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fensinn -- 31 Ocak 2017; 12:37:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fensinn

Kaldıramadığınız kitapları okumayın efenim...Aşağılanmayı hakeden başka bir yaratık var mı dünya üzerinde ? Ben aşağıladığını da düşünmüyorum kitapta

Arkadaş sanırım "Ne güzel de diyor, buna devam etmeliler!" zihniyetinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Düşünen Biri

quote:

Kaldıramadığınız kitapları okumayın efenim...Aşağılanmayı hakeden başka bir yaratık var mı dünya üzerinde ? Ben aşağıladığını da düşünmüyorum kitapta

Arkadaş sanırım "Ne güzel de diyor, buna devam etmeliler!" zihniyetinde.

Anlamadım bana mı diyorsunuz?
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    Evet, mesajınızdan bu anlaşılıyor.

• Kitabı okudum gayet güzel açıkçası hiç bir kusur bulamadım. Bu tarz şeyleri okurken dini katma bilimden yararlanmak gerekiyor. Ayrıca maymundan geldik filanda hiç demiyor sadece insanların evrildiğini söylüyor ki bu doğrudur. İnsanlar yaşam koşullarına göre evrilmişlerdir İskelet yapısı, ellerini kullanışı, beyni, kafatası ve daha birçok fizyolojik ve anatomik özelliğinin değiştiğini görebilirsin. Hayvanlarda evrilmişlerdir.

Homo Sapiens Kitabındaki Aşağılama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don Atari -- 31 Ocak 2017; 22:1:35 >

• quote:

applause (swh)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nihilizm ve Nasreddin Hoca
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende okudum ama nedense hakaret falan göremedim. 2. Yarısı daha çok hoşuma gitti
  • Ayy kıyamam ya alınmış

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.