Şimdi Ara

Hayatın değişecek-İmaM Gazali-Kalplerin Keşfi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
4.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • s.a arkadaşlar. Okuduğunuzda hayatınızı değiştirecek size kim olduğunuzu öğretecek ve Size ufuklar açacak bir kitap tavsiye edeceğim öyle ki size dünyaları verseler Karşılığında Vermeyeceğiniz , SİZi bundan Önce okuduğunuz kitaplara pişman edecek inşallah 2 dünyanız da kurtaracak bir kitap. İmam Gazali den Kalplerin Keşfi. Kitap bölüm bölüm ve siz başlıklara baktığınızda bütün konular bildik geliyor ve okumak istemiyorsunuz haliyle ve bismillah çektikten sonra başlıyorsunuz bakalım diye. Haliyl kitap kalbinizi keşfetMeye başlad bile! Kitap küçüldükçe küçülüyor ve Sonunda ağlayarak bitiriyorsunuZ kitabı.Bitmesini istemediğiniz için Şöyle bakıyor sunuz arka sayfaya belki 2.bir devaml vardır diye.Anlıyorsun Kitabın bittiğini ve Allah'dan rahmet diliyorsun İmam Gazali'ye.Artık kendini biliyorsun diyorsun kendi kendine ve yeni bir sayfa açıyorsun hayata. Kitabı okuyunca ne demek istediğiMı anlayacakSINIZ. 0Zaman burada 2, bir kitap tavsiyesi isteyebilirsiniz. Allah'a emanet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teşekkür ederim kitaba bir bakacağım büyük ihtimal sipariş vereceğim. Ama şöyle düşünüyorum ben ; bir kitap insanın hayatını değiştirir ama insanda da biraz istek olmalı ki okuduğu şeyler ona etki etsin.

• Ben de sana soyle deyim kardesim benn normalde arkadaslar namaza cagirdiginda kacan biriydim bir gun evde coktan beri duran imam gazali ye ait kiyamet ve ahiret kaitabini gordum ve kitabin 2. Bolumdw oldukten sonraki halleri anlatan bolumu okudugumda sok icinde ve gozyaslari icinde kaldim sonrasinsa hemen namaza basladigim gibi imam gazali ye hayranligim basladi ve bu kitap denk geldi.kitabi gordukten sonra gercek insanligi gördüm. Yani diyecegim o ki bu kitab karsiliginda bana dünyayı verseler almam niye oldugunu ancak okudugunda anlarsin.simdi de allah in izni ile yine imam gazali ye ait ihya yi okuyorum.yani herkesin eceli belli illa olum var.ama sonsuzluk dunyasi ni istiiyosak tv basinda cennete gitmek olmaz dimi seni yaradan icciin ona kulluk etmek gerek. Kitapta okuyunca Allahin lutfu keremini kuluna olan rahmetini bi gulummsemenin sadaka olmasi ne demek goreceksin insalah.dua ile

• hocam tavsiye ettiğin yayın var mı? senin okuduğun hangi yayıncılığın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendeki semerkand yayın. Soru cok güzel çünkü bazi yayinevleri kitaptaki sadelestirmeden dolayı tadi kaciriyor.ihya kitabi ben de bedir yayinevi ve kitabi okurken sanki imam gazali hazretleri ile konusma havasi veriyor ama bazin yayinevlerine baktigimda o tadi alamadigimi farkettim.yani yayinevi cok onemli hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: avrilem

Ben de sana soyle deyim kardesim benn normalde arkadaslar namaza cagirdiginda kacan biriydim bir gun evde coktan beri duran imam gazali ye ait kiyamet ve ahiret kaitabini gordum ve kitabin 2. Bolumdw oldukten sonraki halleri anlatan bolumu okudugumda sok icinde ve gozyaslari icinde kaldim sonrasinsa hemen namaza basladigim gibi imam gazali ye hayranligim basladi ve bu kitap denk geldi.kitabi gordukten sonra gercek insanligi gördüm. Yani diyecegim o ki bu kitab karsiliginda bana dünyayı verseler almam niye oldugunu ancak okudugunda anlarsin.simdi de allah in izni ile yine imam gazali ye ait ihya yi okuyorum.yani herkesin eceli belli illa olum var.ama sonsuzluk dunyasi ni istiiyosak tv basinda cennete gitmek olmaz dimi seni yaradan icciin ona kulluk etmek gerek. Kitapta okuyunca Allahin lutfu keremini kuluna olan rahmetini bi gulummsemenin sadaka olmasi ne demek goreceksin insalah.dua ile

Arkadaşların namaza çağırdığında kaçan biriydin ve bu kitabı okumaya başladın.Kitapta muhtemelen cehennemde nasıl yanacağından bahsediyordu ve sen de dine yöneldin öyle mi? Hangi yayınevinde çalışıyorsun arkadaş sen ya.Dini tanımak isteyen adam Kuran'ın Türkçe mealini okur, de imam gazali yi değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: Khal Woof

quote:

Orijinalden alıntı: avrilem

Ben de sana soyle deyim kardesim benn normalde arkadaslar namaza cagirdiginda kacan biriydim bir gun evde coktan beri duran imam gazali ye ait kiyamet ve ahiret kaitabini gordum ve kitabin 2. Bolumdw oldukten sonraki halleri anlatan bolumu okudugumda sok icinde ve gozyaslari icinde kaldim sonrasinsa hemen namaza basladigim gibi imam gazali ye hayranligim basladi ve bu kitap denk geldi.kitabi gordukten sonra gercek insanligi gördüm. Yani diyecegim o ki bu kitab karsiliginda bana dünyayı verseler almam niye oldugunu ancak okudugunda anlarsin.simdi de allah in izni ile yine imam gazali ye ait ihya yi okuyorum.yani herkesin eceli belli illa olum var.ama sonsuzluk dunyasi ni istiiyosak tv basinda cennete gitmek olmaz dimi seni yaradan icciin ona kulluk etmek gerek. Kitapta okuyunca Allahin lutfu keremini kuluna olan rahmetini bi gulummsemenin sadaka olmasi ne demek goreceksin insalah.dua ile

Arkadaşların namaza çağırdığında kaçan biriydin ve bu kitabı okumaya başladın.Kitapta muhtemelen cehennemde nasıl yanacağından bahsediyordu ve sen de dine yöneldin öyle mi? Hangi yayınevinde çalışıyorsun arkadaş sen ya.Dini tanımak isteyen adam Kuran'ın Türkçe mealini okur, de imam gazali yi değil...

Neden imam gazaliyi okumasın ki? Kuran'ı da okur İmam gazaliyi de buhariyi de...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Imam gazali nin bir lafi var ne kadar alim ile munazara ettim ise hep kazandim ama bir tane cahil i bile yenemedim diye.malesef bizler cahil oldugumuzdan bilmedigimiz seylere laf atiyoruz.istersen tabi ki de meali oku aslini oku ama diger alimlerden de oku. Ta ki olene kadar oku.simo hayha ben sayfa baska bir mesaj yazmiyacam anlamani beklerim.allah yardim etsin kardesim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.