selam arkadaşlar baba için araba bakıyorum o yüzden sağlam ve temiz olma düşüncesi ile hareket etmekteyim ve sadece o kullanacağından dolayı gayet temiz kullanılacağıda aşinadır ve bir araç için gerekli görüşü belirledik fakat halen de soru işaretleri yok değil ilanda ies yazıyo fakat başlıktaki doğru biçimi honda hiç kullanmadım ve en son 25.000 tl civarına indi bende elazığ'a gelip daha detaylı bir pazarlık yapacağımı söyledim kabul etti 25.000 üzerinden 24.500 alırım gibi bandrol ve muayeneyi ona şart koştum kabul edildi buda aracı 50.000 de herşey orjinal arkasında durduğunu söyledi fakat piyasasını pek bilmiyorum bir galerici arkadaş 22.000 anca eder deyince soğudum açıkcası internette de bu denli temiz ve düşük kilometre 25.000 tl ye yakın dahi bulamadım model olarak honda ve araç piyasasından bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum düşünceleriniz için ayrıca teşekkürler şimdiden
honda piyasasını çok iyi bilmiyorum ama marka model ve özelliklerine bakınca eder bence... galerici 22bin demişse 25bin eder zaten. ama sahibinden bulsanız keşke büyük konuşmak istemiyorum ama galerici arkadaşım var inan ki ondan bile araç almak istemem.
Ben de araba arıyorum,aynı arabanın aynı modeli denk geldi.Bu araba kadar temizmiyid hatırlamıyorum ama en 21.750'ye bırakmıştı. Yani anlayacağın galerici arkadaşın doğru söylemiş.Ne kadar temizse de o paraya etmez,özetle alma :) İnternete gelince bende sürekli bakıyorum adam akıllı bir araba denk gelir diye ama nafile. Milllet gerçek değerinin üstüne en az 4-5 Bin TL koymuş.Herkes zaten fiyata bakıyor o zaman benim de arabam bu kadar eder diye o da aynı fiyatı giriyor.Ben ucuz araba peşinde değilim,fiyatı neyse onu veriyorum ama hala bana denk gelmedi. Yani sazan peşinde olan çok kişi var.
quote:
Orijinalden alıntı: ^Teacher^
Ben de araba arıyorum,aynı arabanın aynı modeli denk geldi.Bu araba kadar temizmiyid hatırlamıyorum ama en 21.750'ye bırakmıştı. Yani anlayacağın galerici arkadaşın doğru söylemiş.Ne kadar temizse de o paraya etmez,özetle alma :) İnternete gelince bende sürekli bakıyorum adam akıllı bir araba denk gelir diye ama nafile. Milllet gerçek değerinin üstüne en az 4-5 Bin TL koymuş.Herkes zaten fiyata bakıyor o zaman benim de arabam bu kadar eder diye o da aynı fiyatı giriyor.Ben ucuz araba peşinde değilim,fiyatı neyse onu veriyorum ama hala bana denk gelmedi. Yani sazan peşinde olan çok kişi var.
Sonuna kadar haklısın. Bende bugünlerde tam bu model arabalara bakıyorum. Tamamen fırlamış durumda fiyatlar 27-28-29 uçuyor 2004-2005 model araçlar 8 yaşındaki arabaya o para verilmez zaten.Bunun böyle olmasının sebebide araç satımı yapılan siteler. Herkes birbirine bakarak yazıyor onun arbası 24 ederse benim arabam 25 diyor vs ... Araç kasko değeri 23.900 2004 model honda 1.6 vtec es modelinin. Bankadan krediyle almaya kalksan her banka 8 yaşında ki arabaya kredi vermiyor. Verende %80 ine kadar veriyor. 20milyar çekiceksin kasko değerinin üstünde satılıyor bi 6 milyarda nakit vericeksin. Bunun yerine 6 bin peşinle gidip 60 ay vadeli sıfır araç alacaksın :) daha mantıklı.. bir honda hastası olarak buaralar bakamıyorum bile...
hortlatayım sazan.avi na çıkan çok kişi var izmirde 1 tane düzgün araç yok.
sonucunda almadık :)
iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum 2007 model 1.6 16v megane priviliege aldım en full olanını bva diye geçiyor sanroof far yıkama yağmur park yarı deri koltuk 6 cd çalar brc lpg kiti 5 günlük faturası
üzerinde aldım
28.250 yee lpg esenyurtta aslan lpg de takılmış 5 gün önce bilgisinin kontrolünüde sağladım şuan sorun yok çok şükür boya darbesi yok sadece sol ön kapı değişimi olmuş başka hiçbir sıkıntısının
olmadığını söyledi ekspertiz raporunda da herşey doğru çıktı ve aldım arabayı
kapı kollarında çok hafif soyulma var vites topuzu siilik şuan birde rölantide titremesi vardı eskpertiizde çıkanlar içersinde
bobin 4 adet alıp takacağım diğerleri servis değişim yapacak sağolsunlar
240 bobinler + 1380 kasko : 29.870 e toplam mal oldu diyebilirim yarın itibari ile iyi forumlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme