arkadaşlar merhaba daha önce bir yardım konusu açmıştım ama seçenek çok olduğundan sanırım okuyan arkadaşlarda ikilemde kaldı pek cevap gelmedi :)
özetle eylül ayında mesleğim olan öğretmenliğe başlıyacağım, herhangi bir bağımlı alışkanlığım yok sigara alkol v.s gibi.27 29 bin tl arası kredi çekip ilk arabamı almayı düşünüyorum.
bu ilanda kmsi düşük 1 2 parça değişeni var, ilk aracım olacağı için beni üzermi ne gibi sorunlar çıkarır tavsiye verebilirseniz sevinirim.
Kocaman adamsınız karışmak bana düşmez ama gördüğüm kadarıyla söyleyeyim kredi çekmeyip 2 3 ayda ucuz yollu bir araba alıp sonra satsanız olmaz mı ?
accord'ların bilinen kronik sorunu yok hocam almadan önce ekspertizini yaptırın sonra içiniz rahat olsun.
Bizde var lpg'li 100-110 arası depo doluyor. Klima + ş.içi 300km, sadece ş.içi 400 km, uzun yol 500 km gidiyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: Saahin
accord'ların bilinen kronik sorunu yok hocam almadan önce ekspertizini yaptırın sonra içiniz rahat olsun.
Bizde var lpg'li 100-110 arası depo doluyor. Klima + ş.içi 300km, sadece ş.içi 400 km, uzun yol 500 km gidiyoruz.
yani yakıt olarak pek fazla yakmıyor, yorumunuz için teşekkür ederim :) sürüş kalitesi açısından memnun musunuz gerçi d sınıfı bir araç ve sürüşünün çok keyifli olduğunu duydum ama
ş.içinde nasıl olduğunu anlamadan 80'e çıkıyor. Dip gaz yaptığınızda ufaktan koltuğa yapışma hissi, motorun hırıltısı çok güzel. Uzun yolda boşluk bulduğunuzda 200+ hiç zor değil.
araç babamın bende ehliyeti alalı 6 ay oldu, yaklaşık 1000 km. civarı ben kullanmışımdır.
direksiyonun küçüklüğü ve sertliği çok güzel
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme