Şimdi Ara

HONDA-BEAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu scooteri almayı düşünüyorum.Sizin düşünceleriniz nelerdir?

• kesinlikle almanı tavsiye ederim
    çok ekonomk bir motor
    bende activa var
    zaten ikisi de aynı motoru kullanıyo
    ben bir depoyla çok rahat 210-220 km gidiyorum
    km'de en fazla 65.000 tl civarı yakıyo
    parça sıkıntısı da yaşamazsın
    sonuçta honda
  • Eywllh hocam
  • dayanıklı bi scooter. ve kalitelide....
  • Beyler yamaha bws 100 ile karşılaştırıldığında beat in şansı nedir peki?
  • eger seri bir motor istiyosan yamaha al
  • 65000 yakmasi imkansiz bizede activa var 100 120 bin arasi yakıyor honda kaliteli ama motorlari cok tipsiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Audi Q2 vs. Volkswagen T-Roc ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaran

65000 yakmasi imkansiz bizede activa var 100 120 bin arasi yakıyor honda kaliteli ama motorlari cok tipsiz

+1000
  • Doğru söze ne denir...
    quote:

65000 yakmasi imkansiz bizede activa var 100 120 bin arasi yakıyor honda kaliteli ama motorlari cok tipsiz
  • quote:

istersen depomu doldur deneyelim ne kadar yakıyor
    benim en fazla 65.000 tl yaktı(ama normalde 5000 km de bir bakım yapın diyo,ben her 1500 km'de bir bakım yapıyorum
    sen böyle yapıyo musun?
    eğer bu kadar sık bakım yapmıyosan fazla yakması normal)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 31 Ekim 2006; 18:59:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

quote:

benim en fazla 65.000 tl yaktı(ama normalde 5000 km de bir bakım yapın diyo,ben her 1500 km'de bir bakım yapıyorum
    sen böyle yapıyo musun?

Aynen BUCAKLI arakadaşa kalıyorum.Bende daha önce ACTIVA vardı ve şuanda BEAT kullanıyorum.Her 1000 km.de yağını değiştiriyorum vede 1 depo ile 220 km rahatlıkla yapıyorum.ACTİVA'.da buna dahil...Ayrıca şahsımca Yamaha bws bence görüntüsü hiçte güzel değil.Sürat olarak geçebilir fakat sanırım 2 zamanlı.Benim için kalitenin yanında ekonomikte olması gerekiyor,buda BEATTA var.Yalnız bu demek değldirki YAMAHA markasını dışlamak anlamında.Model ve tip olarak şahsımca bws güzel diil.Alıpta kullanılabilecek bir motor BEAT....

• quote:

Orjinalden alıntı: 81DZC181

quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

quote:

sen böyle yapıyo musun?

Aynen BUCAKLI arakadaşa kalıyorum.Bende daha önce ACTIVA vardı ve şuanda BEAT kullanıyorum.Her 1000 km.de yağını değiştiriyorum vede 1 depo ile 220 km rahatlıkla yapıyorum.ACTİVA'.da buna dahil...Ayrıca şahsımca Yamaha bws bence görüntüsü hiçte güzel değil.Sürat olarak geçebilir fakat sanırım 2 zamanlı.Benim için kalitenin yanında ekonomikte olması gerekiyor,buda BEATTA var.Yalnız bu demek değldirki YAMAHA markasını dışlamak anlamında.Model ve tip olarak şahsımca bws güzel diil.Alıpta kullanılabilecek bir motor BEAT....

Aslında beat görüntü olarak daha güzel ama bws'yi forumlarda o kadar övmüşler ki gerçektende performansını çok merak ediyorum ve sanırım 1 ay sonra tercihim bws'den yana olacak.Adamlar motoru 50000 km ye dayamışlar sadece bakım için servise götürdüklerini söylüyorlar.Bws fazla yakıyor ama hem kuvvetli bir motor hem de dayanıklı.Bir de yamaha satan bir bayiideki arkadaş 1000 km de bws'nin beat'ten 20 ytl daha fazla yaktığını söyledi, bilmiyorum ne kadar doğru?? Ve bws 130km hız yapar dedi,aslında bana çok inandırıcı gelmiyor,motor seri olabilir ama 101 cc lik bir motor için bu hız çok aşırı olur ve motor çok zorlanır.En fazla 110 yapanı duydum,sizce 130 görür mü bu motor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedatss -- 1 Kasım 2006; 23:13:37 >

• SEDATSS Arkadaşım sizin öncelikle motor konusunda neler aradığınız önemli.Benimde bir arkadaşın BWS.si vardı,hiçbir şekilde bakım nedir yaptırmıyordu,gidiyormi gidiyor.Halada kullanıyorlar,sürat konusundada dedikleri 100 ü geçtiğini söylediler.Ama bu çok yanlış bir gidiş,sonuçta 2 teker o süratla hem araba ,hem motor kullanan biri olarak,en ufak olabilecek bir hatada insanın ne hale gelebileceğini varın siz düşünün.Her 2 side bilinen, kalitesini ıspatlamış markalar.BWS 2 zamanlı,yağını sık sık kontrol etmeniz gerekiyor,süratse sürat arıyorsanız var.BEAT ise 4 zamanlı 7bg...........2003 model 1500 kmde aldım,şuana 10000km.de 85 km yi geçemedim.Bazen insan denemek istiyor fakat 2 tekerde çok olumsuz bir davranış.Aynı araba gibi 1000 klm.de yağ değiştirip,3000km.de bir periyodik bakımlarını yaptırdıktan sonra yola devam.Rampalarda 2 kişi pek güçlü diil,ama durdunuzmu rampada tekrar o yükle kalkabililyorsunuz.Yakıtsa ekonomik,yedek parça vs.yre hepsi var.İnşaşallah gönlünüzdeki motoru alırsınız,şindiden hayırlı olsun

• honda beat

HONDA-BEAT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 2 Kasım 2006; 17:45:22 >
  • Bir Honda Beat kullanıcısı olarak tavsiye edilebilecek bir motordur. Çok güçlü, kendim testettim. 3 kişi ile ( 240 kg) 40 derecelik 200 m uzunluğundaki rampayı banamısın demeden çıktı, hemde defalarca. Bws ise Beat tan daha atak ve daha güçlü, ama iki zamanlı olması nedeni ile km de 10-12 YKR yakıyor. Bu Beat'da 7 YKR dir.
  • Honda Beat'imin arka lastiği sorun çıkmaya başladı, 1 ay önce bir patladı (motorcuya söktürdüm lastikciye götürdüm yaptı-ama tekrar yaparsa bence yenisini al demişti)

Dün tekrar havası inmiş, Dış Lastik nereden temin edebilirim. Teşekkürler...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.