Şimdi Ara

HONDA Cbr 125 mi BAJAJ Pulsar 200 rs mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Baslangıc motoru olarak ikisi arasında ki + ve - leri yazabilirsiniz, yorumalarinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnetor -- 19 Mayıs 2016; 22:41:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu devirde motosiklet alınmaz cbr125 sigortası 2300tl.
    önce sigortayı araştır 2-3 yıl binmek için için 1 tanede devlete alman lazım.
  • Arabayı geçtim motora bile binemiyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bajaj 200 birkaç ülkede kawasaki adıyla satılıyor :http://www.turbotuning.gen.tr/kawasaki-bajaj-pulsar-200-fuardan-ilk-goruntuler.html

ama bana sorarsan ben honda derim neden dersen honda diyorum başka birşey demeye gerek yok.

ama bajajda iyidir ama son dönemlerde alan cogalınca fiyatları arttırdılar.
  • Duz olarak bakarsak bajaj modeli daha iyi fakat ilk motor olacak ve yeterince egitim ve tecrube yoksa pulsar sikinti yaratir,hataya karsi daha az tolerans sunar bende bu sebeplerden ybr 125 hero hunk gibi modellere bakiyorum almak icin

• Honda almanı öneririm. Kalite olarak Honda çok daha önde. Bajaj'ın hala çözülemeyen sorunları var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bajaj'ı one cikaran en onemli etkenler fiyati ve KTM referansi.Hint muhendisligi gunumuzde cok iyi yerlere geliyor fakat firma cok yeni oldugu icin yinede dusunuyor insan Honda hakkinda yorum yapmaya gerek yok fakat 200lük rs daha fazla idare edebilir ve zevk verebilir yakisiklida eger cbr250 veya r25 butcesi olsaydi bajaji konusmazdik ama gerek f/p gerek basarili tasarim Bajaji one cikariyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.