Şimdi Ara

HONDA CBR125R Taksit Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öğrenciyim Bu Nisan Ayında Ehliyeti Almış Olucam İnşallah Ve Kendime Uzun Araştırmalar Sonucu Honda CBR 125R Almaya Karar Verdim. Açıkçası İkinci El Almakta Tereddütteyim. Bu Yüzden Sıfır Almayı Düşünüyorum Fakat Sıfır CBR'lar Bütçemi Aşıyor Bu Yüzden Size Sorum Şu Ki Honda'dan Sıfır CBR125 Almaya Kalksak Taksit İmkanı Varmı ? Elimde 3000 TL Gibi Bir Mebla Var Fakat 1000 TL si Ehliyet , 1000 TL Ekipman , 500 TL Güvenlik (zincir , Alarm Vb.) Amaçlı Kullanmayı Düşünüyorum Bu Yüzden Taksit Yada Krediye İhtiyacım Var. Sorum Şu Ki Honda'dan Sıfır CBR125R Almaya Kalksak Taksit İmkanı Varmı ? Varsa Ne Kadar ? Veya Taksit İmkanından Yararlanabileceğim Motor Markaları Nelerdir ? Uygun Fiyatlı Motor Önerileriniz Nelerdir ? Şu Kardeşinize Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Civic Sever -- 23 Aralık 2015; 17:17:22 >

• Hocam honda bayiisi de taksit yapabiliyor yanlış hatırlamıyorsam 9 taksit maks. %1.31 faizi vardı geçen hafta sormuştum CBR için. 9 taksit az dersen herhangi bir bankadan taşıt kredisi çekebilirsin ve istediğin miktar taksit yaptırabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam en uygun faizi garanti veriyordu %1.25

Satın alacağın tarihte tekrar bu oranlara bakarsın. Ben de motosiklet almayı düşünüyorum bu aralar, ancak cbr biraz pahalı ve ikinci eli düşmesi kalkması vb. problem olabiliyor. Şu an SYM fiddle 2 motoruna bakıyorum, eğer bi sorun falan olursa özel mesaj atarsın yardımcı olurum.
  • Hocam honda bayiisi de taksit yapabiliyor yanlış hatırlamıyorsam 9 taksit maks. %1.31 faizi vardı geçen hafta sormuştum CBR için. 9 taksit az dersen herhangi bir bankadan taşıt kredisi çekebilirsin ve istediğin miktar taksit yaptırabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam en uygun faizi garanti veriyordu %1.25

Satın alacağın tarihte tekrar bu oranlara bakarsın. Ben de motosiklet almayı düşünüyorum bu aralar, ancak cbr biraz pahalı ve ikinci eli düşmesi kalkması vb. problem olabiliyor. Şu an SYM fiddle 2 motoruna bakıyorum, eğer bi sorun falan olursa özel mesaj atarsın yardımcı olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

Hocam honda bayiisi de taksit yapabiliyor yanlış hatırlamıyorsam 9 taksit maks. %1.31 faizi vardı geçen hafta sormuştum CBR için. 9 taksit az dersen herhangi bir bankadan taşıt kredisi çekebilirsin ve istediğin miktar taksit yaptırabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam en uygun faizi garanti veriyordu %1.25

Çok Teşekkür Ederim Cevabımı Aldım. Fakat 9 Taksit Uygun Değil Anlaşılan Taşıt Kredisine Kalıcaz Tabi Oda Çıkarsa
    Hocam Benim İlk Motorum Olacak. Açıkçası İkinci El Almak Daha Mantıklı Fakat Güvenemiyorum , İçime Sinmiyor Bu Yüzden Taksitli Sıfıra Girmek Daha Mantıklı Geliyor. Sen Scooter Tarzı Motor Bakıyorsun Yanlış Anlamadıysam İnşallah Gönlüne Göre Birşey Bulabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Civic Sever

quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

Hocam honda bayiisi de taksit yapabiliyor yanlış hatırlamıyorsam 9 taksit maks. %1.31 faizi vardı geçen hafta sormuştum CBR için. 9 taksit az dersen herhangi bir bankadan taşıt kredisi çekebilirsin ve istediğin miktar taksit yaptırabilirsin. Yanlış hatırlamıyorsam en uygun faizi garanti veriyordu %1.25

Çok Teşekkür Ederim Cevabımı Aldım. Fakat 9 Taksit Uygun Değil Anlaşılan Taşıt Kredisine Kalıcaz Tabi Oda Çıkarsa
    Hocam Benim İlk Motorum Olacak. Açıkçası İkinci El Almak Daha Mantıklı Fakat Güvenemiyorum , İçime Sinmiyor Bu Yüzden Taksitli Sıfıra Girmek Daha Mantıklı Geliyor. Sen Scooter Tarzı Motor Bakıyorsun Yanlış Anlamadıysam İnşallah Gönlüne Göre Birşey Bulabilirsin

Hocam ilk motorun olacağı için sıfır motor alman sıkıntılı olabilir çünkü her halükarda düşüreceksin motoru Bu yüzden temiz ikinci el temiz bir CBR125 bulmanızı öneririm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.