bu araçla ilgili olarak söyleceğim şu son zamlarla beraber benzinde en az 350 krş gaz da en az 200 krş performans olarakta üst bir perfoman beklemeyin ben olsam o paralara daha farklı bir araç alınabilir ayrıca honda city ile ilgili yarbay birazdan gelir...........
quote:
Orijinalden alıntı: delgadobm
bu araçla ilgili olarak söyleceğim şu son zamlarla beraber benzinde en az 350 krş gaz da en az 200 krş performans olarakta üst bir perfoman beklemeyin ben olsam o paralara daha farklı bir araç alınabilir ayrıca honda city ile ilgili yarbay birazdan gelir...........
2007 comfort var. Şehiriçi 6.5 lt yakıyor. KOnfor yönünden de oldukça memnun edecektir.
quote:
Orijinalden alıntı: 06_EMRE
quote:
Orijinalden alıntı: delgadobm
2007 comfort var. Şehiriçi 6.5 lt yakıyor. KOnfor yönünden de oldukça memnun edecektir.
hayırlı olsun o zaman
Arkadaşlar biraz daha bilgi verirseniz iyi olur. Mesela bu araba yerine başka araba alın yerine şu şu modellere de bak gibi örnekler verirseniz sevinirim. City'nin en dolu modeli hangisi? Elite modelinin özellikleri nedir?
Citroen C4 Düşünebilirsiniz ... Biraz Daha Kasabilecekseniz Skoda Octavia.2005-2006 Honda Civic Olabilir...
En dolusu Elite modelidir. 4 hava yastigi sis fari 15 jant gibi artilari vardir.yakît olarak cok ekonomiktir hatta benzinliler icinde en ekonomiktir dip gaz giderseniz surekli max 35krs yaktirirsiniz.(Iddia etmiyorum) Malzeme kalitesi sinifinin icinde en iyisidir ayni model era,clio,albea ya binin ne demek istedigimi anlarsiniz.Frenleri 4 teker disk gibi bazi artilari vardir.Frenaj olarak sikayetiniz olmaz.(lastik balata durumuna gore degisir.)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme